Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vlepy MW - Seria 2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Vlepy MW - Seria 2 - 16/04/2004 22:06
Dzisiaj odebraliśmy z drukarni pierwszą serię vlep, więc na meczu będą na 100%. Tymczasem powoli szykujemy się do wydania 2 serii. Zbieramy pomysły, robimy projekty... prosta sprawa. W tym miejscu zwracam się do Was - dobrze byłoby gdybyście nieco pomogli :)

Jeśli potraficie róbcie projekty (50x45mm - 300 DPI) - jeśli nie potraficie pomyślcie nad hasłami, wyglądem itp.
Czekamy na Wasze propozycje i pomysły. I najważniejsze... im szybciej zejdzie pierwsza seria tym prędzej ukaże się druga, więc nie szczędzcie grosza ;)

Pzdr

=================
=================

[ DODANO 10 CZERWCA 2005 ]

Miło nam poinformować, że począwszy od niedzielnego spotkania z Odrą Wodzisław do nabycia będzie II edycja vlepek wyprodukowanych przez grupę Młode Wilki.

Cena jednego arkusza wynosić będzie podobnie jak poprzednio 2 zł. Co jednak warte podkreślenia nowa seria będzie miała dwukrotnie większy format niż poprzednia (B4), a i samych vlepek będzie więcej. Całkowity dochód z ich sprzedaży zostanie przeznaczony na sfinansowanie oprawy spotkań Portowców. Wcześniej, bo już w sobotę vlepki będzie można kupić w salonie sportowym Lotto oraz na stoiskach w Galaxy i Realu, a także na targowisku Turzyn.
Gorąco zachęcamy do zakupu vlep i przyłączenia się do manii 'vlepiania'.

wprawdzie jest na głównej ale stamtad zniknie, a tu bedzie zawsze :]

Obrazek jpg wstawiony na forum

co do możliwości kupna poprzez poczte itp to jest taka możliwość. Wystarczy wpłacić pieniądze na żądaną ilość arkuszy na konto:

Daniel Wolniak
ING Bank Śląski - oddział Szczecin
71 1050 1559 1000 0022 8012 5788

do kwoty należy doliczyć koszty przesyłki (2zł zwykly list, lub 4zł polecony - wybor należy do was), a w tytule przelewu wpisać zamawianą ilosc arkuszy, po czym przyslac maila na adres [email protected] w celu potwierdzenia wplaty, oraz podania adresu wysylki (na przelewach adres nie zawsze dochodzi w calosci). Potem zostaje tylko czekać na vlepki

Ostatnio edytowany przez: Helmut, 10 czerwca 2005, 20:47 [2 raz(y)]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/04/2004 22:51
Kup vlepy - dofinansuj oprawy!!

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/04/2004 23:27
A czy te vlepy co beda jutro na meczu to beda tez dokupienia na innych meczach??

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 00:21
> Dzisiaj odebraliśmy z drukarni pierwszą serię vlep, więc na meczu będą na 100%.
> Tymczasem powoli szykujemy się do wydania 2 serii. Zbieramy pomysły, robimy
> projekty... prosta sprawa. W tym miejscu zwracam się do Was - dobrze byłoby
> gdybyście nieco pomogli :)

Jeśli potraficie róbcie projekty (50x45mm - 300
> DPI) - jeśli nie potraficie pomyślcie nad hasłami, wyglądem itp.
Czekamy na
> Wasze propozycje i pomysły. I najważniejsze... im szybciej zejdzie pierwsza
> seria tym prędzej ukaże się druga, więc nie szczędzcie grosza
> ;)

Pzdr

[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-04-16 22:10]

Oczywiscie sluze pomoca :)

Pogoń To My!
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 08:07
Pierwsza seria wlep jak widac na arkuszu jest naprawde zajebista dzisiaj naprwno kupie.pokłony dla MW za projekty wlepek i za akcje.pozdro

Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 08:18
i tak miałem zamiar je kupic.. a jak widze że to na oprawy to zrobie to z jeszcze wiekszą chęcią !

slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 08:58
> Dzisiaj odebraliśmy z drukarni pierwszą serię vlep, więc na meczu będą na 100%.
> Tymczasem powoli szykujemy się do wydania 2 serii. Zbieramy pomysły, robimy
> projekty... prosta sprawa. W tym miejscu zwracam się do Was - dobrze byłoby
> gdybyście nieco pomogli :)

Jeśli potraficie róbcie projekty (50x45mm - 300
> DPI) - jeśli nie potraficie pomyślcie nad hasłami, wyglądem itp.
Czekamy na
> Wasze propozycje i pomysły. I najważniejsze... im szybciej zejdzie pierwsza
> seria tym prędzej ukaże się druga, więc nie szczędzcie grosza
> ;)

Pzdr

[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-04-16 22:10]
300 DPI?

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 10:31
Ja oczywiscie sluze pomoca!! Jezeli MW chcecie abym pomogl to dajcie znac na gg a ja postaram sie spelnic wasze prozby.
pozdro

MW'03
L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 10:35
a i jeszcze jedno
zobaczcie na pszolka obrazek pod postami ,to moze byc vlepka w seri numer 2(znajdziecie go w temacie o przelozeniu daty z radomskiem)

MW'03
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 10:59
Wlasnie, mozna zrobic jakies wlepki z fan clubami. Ciekawy pomysl. Moj obrazek jest replika jedynej flagi fan clubu z Kamienia. 2/3 osob co na ta flage sie zrzucalo nie wie gdzie ona teraz jest :(. A sam fanclub to juz roznie. Kazdy jezdzi w swoich grupach. Moze takowa vlepka, by przypomniala paru osobom o fan clubie... ;-)
Chociarz czesciej teraz przebywam w Szczecinie planuje o vlepkowac troche Kamien Pomorski aby dac ludziom do myslenia...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 22:12
> Wlasnie, mozna zrobic jakies wlepki z fan clubami. Ciekawy pomysl. Moj obrazek
> jest replika jedynej flagi fan clubu z Kamienia. 2/3 osob co na ta flage sie
> zrzucalo nie wie gdzie ona teraz jest :(.
jak to gdzie u mnie w chacie nie ma fan clubu nie ma flagi na wyjazdy nie łaska u siebie zadko a sam fany wieszac nie będe

Kibolski Kamień Pomorski
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 22:30
No Młode Wilki jak zwykle zresztą nie zawiodły. Jak będie ktos z was miał czas to niech zda relację jak poszła sprzedaż vlep i jak schodzi 1 seria. Mam nadzieję że 2 serie ukaże się prędko. Ja kupiłem 5 arkuszy.

Babilon Team
Boberek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:01
> No Młode Wilki jak zwykle zresztą nie zawiodły. Jak będie ktos z was miał czas
> to niech zda relację jak poszła sprzedaż vlep i jak schodzi 1 seria. Mam
> nadzieję że 2 serie ukaże się prędko. Ja kupiłem 5 arkuszy.

wystarczylo byc w przerwie pod zegarem Orlo to bys zobaczyl jak zajebiscie schodzily wlepki. jak swieze cieple buleczki.......Chlopaki co chwila musialy latac na sektor po nowa dostawe.......Nieskromnie powiem ze stalem sie posiadaczem 10 arkuszy :)

P.S Helmut ile kilogramow przytyles podczas przerwy?

P.S zalosni byle niektore "bezmozgie osobniki " ktore wyrywaly innym wlepki

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
--
Kibic
Na forum od 8718 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:03
MW mam pytansko czy na nastepnym meczu bedzie sprzedawana dalej seria 1 jak i druga ?? Niestety dzisiaj na meczu niemoglem kupic :((

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:08
taka reklama na forum vlepek, i nie dostalem chociaz jednego złamanego arkusza gratis ? :( skandal, chce z szefem rozmwiac :D

loker
Kibic
Na forum od 7947 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:16
Siema jak bedzie trzeba moge cos wymyslec oto 3 moje projekty:
jak cos to [email protected] pozdro ;]

[Ostatnio edytowane przez loker: 2004-04-17 23:17]

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Mati.
Kibic
Na forum od 8138 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:26
no nabyłem 3 arkusz ebo wecej przy sobie kasy nie mialem:(wogole mam nadzięję zę jeszcze bedzie można je kupic:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:53
> Helmut ile kilogramow przytyles podczas przerwy?

Tak myśle że z 10 kilo :)

Fakt faktem vlepy schodziły jak ciepłe bułeczki ale myslałem że będzie lepiej.... ale ogólnie jest dobrze - nie jestem jeszcze w stanie powiedzieć ile poszlo - liczenie pieniędzy trwa. Ogólnie dzisiaj były sprzedawane na szybko... Niedługo będzie lepiej i czuje że zejdą szybciutko - namawiajcie kolesi ;)

Chciałem jeszcze zauważyć że ten temat jest o 2 serii vlepek, a narzie na temat widze 2 posty...

więc wszelkie uwagi, krytyke, jak i pochwały odnośnie pierwszej serii wpisujcie w odpowiednim temacie a nie tutaj.

PS. JuN - wrzuć reklame na główną to się dogadamy ;) [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-04-18 00:29]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/04/2004 01:14
> fan clubu nie ma flagi na wyjazdy nie łaska u siebie zadko a sam fany wieszac
> nie będe

Dobra musimy sie zgadac... Nie jestem, ze starej ekipy fan clubu, ale mozna powiedziec ze zaliczam za nich teraz mecze, bo wiadomo praca, magisterka itd, ale na Arke chyba uda im sie wyrwac...

gg. 35663

Wracajac do wlepek moze zarzucicie mi, ze narzekam ale szkoda ze nie pociete, bo bym juz w tramwaju zgubil pare wlepek i szkoda ze nie bylo wleki z Pogonia Walczaca bo mialem ochate ja przykleic na literce P pewnego niebieskiego samochodu...
A takto super, szczegolnie ta od zawsze portowcy i wychowani na twardowskiego....(choc moze ta druga by lepiej wygladala gdyby stadion byl w barwach)...
Dobra koniec narzekania.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-18 01:33]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/04/2004 20:02
helmut a w jakim programie konstruujecie vlepki??chcetnie pomoge-jak bedziesz mial czas to daj znac na gg 5535904
a no i moim zdaniemte trzy projekty u gory powinny sie znalesc w drugiej seri [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-04-18 20:07]

MW'03
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810870 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005