| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Vlepy MW - Seria 2 - 16/04/2004 22:06
Dzisiaj odebraliśmy z drukarni pierwszą serię vlep, więc na meczu będą na 100%. Tymczasem powoli szykujemy się do wydania 2 serii. Zbieramy pomysły, robimy projekty... prosta sprawa. W tym miejscu zwracam się do Was - dobrze byłoby gdybyście nieco pomogli 
Jeśli potraficie róbcie projekty (50x45mm - 300 DPI) - jeśli nie potraficie pomyślcie nad hasłami, wyglądem itp.
Czekamy na Wasze propozycje i pomysły. I najważniejsze... im szybciej zejdzie pierwsza seria tym prędzej ukaże się druga, więc nie szczędzcie grosza 
Pzdr
=================
=================
[ DODANO 10 CZERWCA 2005 ]
Miło nam poinformować, że począwszy od niedzielnego spotkania z Odrą Wodzisław do nabycia będzie II edycja vlepek wyprodukowanych przez grupę Młode Wilki.
Cena jednego arkusza wynosić będzie podobnie jak poprzednio 2 zł. Co jednak warte podkreślenia nowa seria będzie miała dwukrotnie większy format niż poprzednia (B4), a i samych vlepek będzie więcej. Całkowity dochód z ich sprzedaży zostanie przeznaczony na sfinansowanie oprawy spotkań Portowców. Wcześniej, bo już w sobotę vlepki będzie można kupić w salonie sportowym Lotto oraz na stoiskach w Galaxy i Realu, a także na targowisku Turzyn.
Gorąco zachęcamy do zakupu vlep i przyłączenia się do manii 'vlepiania'.
wprawdzie jest na głównej ale stamtad zniknie, a tu bedzie zawsze ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)

co do możliwości kupna poprzez poczte itp to jest taka możliwość. Wystarczy wpłacić pieniądze na żądaną ilość arkuszy na konto:
Daniel Wolniak
ING Bank Śląski - oddział Szczecin
71 1050 1559 1000 0022 8012 5788
do kwoty należy doliczyć koszty przesyłki (2zł zwykly list, lub 4zł polecony - wybor należy do was), a w tytule przelewu wpisać zamawianą ilosc arkuszy, po czym przyslac maila na adres [email protected] w celu potwierdzenia wplaty, oraz podania adresu wysylki (na przelewach adres nie zawsze dochodzi w calosci). Potem zostaje tylko czekać na vlepki
|
Ostatnio edytowany przez: Helmut, 10 czerwca 2005, 20:47 [2 raz(y)]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 00:21
> Dzisiaj odebraliśmy z drukarni pierwszą serię vlep, więc na meczu będą na 100%.
> Tymczasem powoli szykujemy się do wydania 2 serii. Zbieramy pomysły, robimy
> projekty... prosta sprawa. W tym miejscu zwracam się do Was - dobrze byłoby
> gdybyście nieco pomogli 
Jeśli potraficie róbcie projekty (50x45mm - 300
> DPI) - jeśli nie potraficie pomyślcie nad hasłami, wyglądem itp.
Czekamy na
> Wasze propozycje i pomysły. I najważniejsze... im szybciej zejdzie pierwsza
> seria tym prędzej ukaże się druga, więc nie szczędzcie grosza
> 
Pzdr
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-04-16 22:10]
Oczywiscie sluze pomoca
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 08:58
> Dzisiaj odebraliśmy z drukarni pierwszą serię vlep, więc na meczu będą na 100%.
> Tymczasem powoli szykujemy się do wydania 2 serii. Zbieramy pomysły, robimy
> projekty... prosta sprawa. W tym miejscu zwracam się do Was - dobrze byłoby
> gdybyście nieco pomogli 
Jeśli potraficie róbcie projekty (50x45mm - 300
> DPI) - jeśli nie potraficie pomyślcie nad hasłami, wyglądem itp.
Czekamy na
> Wasze propozycje i pomysły. I najważniejsze... im szybciej zejdzie pierwsza
> seria tym prędzej ukaże się druga, więc nie szczędzcie grosza
> 
Pzdr
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-04-16 22:10]
300 DPI?
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 10:59
Wlasnie, mozna zrobic jakies wlepki z fan clubami. Ciekawy pomysl. Moj obrazek jest replika jedynej flagi fan clubu z Kamienia. 2/3 osob co na ta flage sie zrzucalo nie wie gdzie ona teraz jest . A sam fanclub to juz roznie. Kazdy jezdzi w swoich grupach. Moze takowa vlepka, by przypomniala paru osobom o fan clubie... ;-)
Chociarz czesciej teraz przebywam w Szczecinie planuje o vlepkowac troche Kamien Pomorski aby dac ludziom do myslenia...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 22:12
> Wlasnie, mozna zrobic jakies wlepki z fan clubami. Ciekawy pomysl. Moj obrazek
> jest replika jedynej flagi fan clubu z Kamienia. 2/3 osob co na ta flage sie
> zrzucalo nie wie gdzie ona teraz jest .
jak to gdzie u mnie w chacie nie ma fan clubu nie ma flagi na wyjazdy nie łaska u siebie zadko a sam fany wieszac nie będe
|
Kibolski Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 22:30
No Młode Wilki jak zwykle zresztą nie zawiodły. Jak będie ktos z was miał czas to niech zda relację jak poszła sprzedaż vlep i jak schodzi 1 seria. Mam nadzieję że 2 serie ukaże się prędko. Ja kupiłem 5 arkuszy.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:01
> No Młode Wilki jak zwykle zresztą nie zawiodły. Jak będie ktos z was miał czas
> to niech zda relację jak poszła sprzedaż vlep i jak schodzi 1 seria. Mam
> nadzieję że 2 serie ukaże się prędko. Ja kupiłem 5 arkuszy.
wystarczylo byc w przerwie pod zegarem Orlo to bys zobaczyl jak zajebiscie schodzily wlepki. jak swieze cieple buleczki.......Chlopaki co chwila musialy latac na sektor po nowa dostawe.......Nieskromnie powiem ze stalem sie posiadaczem 10 arkuszy 
P.S Helmut ile kilogramow przytyles podczas przerwy?
P.S zalosni byle niektore "bezmozgie osobniki " ktore wyrywaly innym wlepki
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/04/2004 23:53
> Helmut ile kilogramow przytyles podczas przerwy?
Tak myśle że z 10 kilo 
Fakt faktem vlepy schodziły jak ciepłe bułeczki ale myslałem że będzie lepiej.... ale ogólnie jest dobrze - nie jestem jeszcze w stanie powiedzieć ile poszlo - liczenie pieniędzy trwa. Ogólnie dzisiaj były sprzedawane na szybko... Niedługo będzie lepiej i czuje że zejdą szybciutko - namawiajcie kolesi 
Chciałem jeszcze zauważyć że ten temat jest o 2 serii vlepek, a narzie na temat widze 2 posty...
więc wszelkie uwagi, krytyke, jak i pochwały odnośnie pierwszej serii wpisujcie w odpowiednim temacie a nie tutaj.
PS. JuN - wrzuć reklame na główną to się dogadamy [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-04-18 00:29]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/04/2004 01:14
> fan clubu nie ma flagi na wyjazdy nie łaska u siebie zadko a sam fany wieszac
> nie będe
Dobra musimy sie zgadac... Nie jestem, ze starej ekipy fan clubu, ale mozna powiedziec ze zaliczam za nich teraz mecze, bo wiadomo praca, magisterka itd, ale na Arke chyba uda im sie wyrwac...
gg. 35663
Wracajac do wlepek moze zarzucicie mi, ze narzekam ale szkoda ze nie pociete, bo bym juz w tramwaju zgubil pare wlepek i szkoda ze nie bylo wleki z Pogonia Walczaca bo mialem ochate ja przykleic na literce P pewnego niebieskiego samochodu...
A takto super, szczegolnie ta od zawsze portowcy i wychowani na twardowskiego....(choc moze ta druga by lepiej wygladala gdyby stadion byl w barwach)...
Dobra koniec narzekania.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-18 01:33]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/04/2004 20:02
helmut a w jakim programie konstruujecie vlepki??chcetnie pomoge-jak bedziesz mial czas to daj znac na gg 5535904
a no i moim zdaniemte trzy projekty u gory powinny sie znalesc w drugiej seri [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-04-18 20:07]
|
MW'03
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7