Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sektorówka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dr Pavlo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8266 dni

Sektorówka - 31/03/2004 01:17
Na początek powiem tak: wiem że podobny temat juz był poruszany ale wtedy nie było jeszcze MW'03 i sytuacja kibicowska jak by to określic była troche gorsza. A teraz główny wątek:) Otóż ogladam sobie zdjecia renomowanych polskich klubów (Legia, Lech itp.) i stwierdzam że jedna sektorówka, dotego w nienajlepszym stanie to troche za mało. Teraz są MW, a nasza sytuacja sie poprawiła i myślę że mogli byśmy uszyć druga. Wiem że na świecie nic nie ma za darmo i taka sektorówka nie jest tania ale możemy zrobic jakąś zrzute. Oczywiscie MW by sie wszystkim zajeli. Co wy na to?

Na zawsze Pogoń
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 08:16
pomysl to moze i dobry ale sam wiesz jaki panuje "zapal" jesli chodzi ozbieranie pieniedzy na cokolwiek ale byc moze tym razem bylo by inaczej .a na poczatek to przydal by sie jakis projekt tej sektorowki i wycena kosztow .

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
JP
Kibic
Na forum od 8359 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 08:22
Jak wy chcecie zbierać kilka tysięcy złotych na sektorówke, jeśli na organizowane przez nas zrzutki zbieramy po 300 zł? Mamy teraz o wiele ważniejsze wydatki. Zresztą spójrz w jakim miejscu pod względem ultras jest teraz Legia, Lech...

pozdro

MW'03
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 09:08
> Jak wy chcecie zbierać kilka tysięcy złotych na sektorówke, jeśli na
> organizowane przez nas zrzutki zbieramy po 300 zł?

Święte słowa Hilek! Niestety, ale taka prawda...Mogłoby się to udać, gdyby dajmy na to Bosman rzucił coś od siebie na tą sektorówkę, to wtedy dozbierać trochę kasy byłoby znacznie łatwiej, chociaż też nie wiem czy by to się udało...

Llibertat per a Catalunya!
GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 09:26
Moze i by przeszlo jakby byla to np. wielka koszulka Pogoni z logo browaru..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 09:28
No włąśnie to jest ta szara rzeczywistość a mianowicie problem ze zbieraniem kasy:/ Ale gdyby było to jakoś lepiej rozreklamowane np. specjalne stoisko na stadionie, to chyba miało by to większe szanse, bo wtedy ludzie wiedzieli by na co dają pieniądze.

PS: GRZ to jest dobry pomysł:) [Ostatnio edytowane przez łasic: 2004-03-31 09:29]

Na zawsze Pogoń
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 09:36
poczekajcie na rozwój sytuacji ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
RAFek
Kibic
Na forum od 8884 dni

**

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 09:37
> Moze i by przeszlo jakby byla to np. wielka koszulka Pogoni z logo browaru..

Raczej na pewno nie przejdzie

A koszt sektorówki to nie kilka, ale kilkanaście lub (...)dziesiąt tysięcy...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 10:38
> > Moze i by przeszlo jakby byla to np. wielka koszulka Pogoni z logo browaru..
>

A koszt sektorówki to nie kilka, ale
> kilkanaście lub (...)dziesiąt tysięcy...

tak oczywiscie troche materialu kosztuje tyle co wozek sportowy:)

SZTANY GLANY
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 11:07
gdyby nie dziura budrzetowa to my bysmy mieli na sektorowke a blekitni by nie upadli ale tak serio
to czy MW -rozmawialiscie z dzialaczami na temat tych opraw??a propo koszulki , mogla by miec takie wymiary jak reprezentacja Francji ma(mistzostwa swiata 9Cfaniak

albo taka sektorowke zrobic jaka ma boberek pod swoimi postami:) [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-03-31 11:08]

MW'03
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 13:21
Widac ze wszystko idzie w lepszym kierunku wiec kto wie moze niedługo doczekamy sie nowej sektorowki...

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Sektorówka - 31/03/2004 13:26
> Pozyjemy zobaczymy :P
Kontaktowalem sie jeszcze przed sezonem z firma Bosman, wtedy jeszcze nie wiadomo bylo czy beda sposnorowac Pogon, ale sprobowalem sil...Pisalem z propozycja sponsoringu flagi...i o dziwo odpisali, bardzo chetnie chcieli sie za to zabrac, naprawde. Lecz z mojej winy i z osob ktore mialy mi pomoc, nie doszedl do mnie zaden projekt flagi, wiec nie moglem zrobic kosztorysu o ktory prosila mnie ta wlasnie firma, sadze ze wystarcza dobre checi, ja napisalem maila, dostalem odpowiedz na drugi dzien...Co do pomocy, bo widze ze jej naprawde potrzebujecie, to pisze sie na to...

--------
UPDATE:
Jeszcze jedno, narzekacie ze inne kluby maja po dwie sektorowki, ale ja mam wrazenie ze niektore kluby moga pomarzyc o czyms takim... wiec? [Ostatnio edytowane przez `gandalf: 2004-03-31 13:29]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Sektorówka - 01/04/2004 15:41
> > Moze i by przeszlo jakby byla to np. wielka koszulka Pogoni z logo browaru..
>

A koszt sektorówki to nie kilka, ale
> kilkanaście lub (...)dziesiąt tysięcy...

Z tym kilkadziesiat to juz wariant "extraluksus". Za kilkanascie mozna juz konkretas uszyc, tylko skad na to fundusze wziac. Jakis sponsoring, tudziez platna protekcja :)

1948
laik
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: Sektorówka - 03/04/2004 15:30
gandalf skoro tak to mozna by sie za to wziac, jezeli bosman wylozy pieniadze (o ile nadal jest chetny) to zebrane grupy osob ktore sie tym zajma nie bedzie stanowic problemu

WYSTARCZY CHCIEĆ !!!!!

jesli chodzi o mnie to jestem gotowy do wspopracy

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Sektorówka - 03/04/2004 22:20
Fajnie, że sytuacja się ustabilizowała wraz z MW :) [wazelinka :P] Ale ogólnie jest dobrze będzie lepiej :)

God, I'm glad I'm not me.
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Sektorówka - 19/04/2004 16:06
a ja mam pytanie dlaczego przez chyba ostatnie dwa mecze nie bylo sektorowki??

MW'03
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Sektorówka - 19/04/2004 16:47
była w naprawie... poza tym sektorówka na każdym meczu zrobila się troche monotonna...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Sektorówka - 24/04/2004 19:23
Cieszmy się tym co mamy :)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8404 dni

**

Odp: Sektorówka - 24/04/2004 21:01
Ja tez moge sie tym zajac, tylko trzeba sie zebrac i pozadne porozmawiac i zaczac dzialac bo jak wiem to wszystko sie konczy na gadaniu!!!

Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Sektorówka - 24/04/2004 21:03
> Ja tez moge sie tym zajac, tylko trzeba sie zebrac i pozadne porozmawiac i
> zaczac dzialac bo jak wiem to wszystko sie konczy na gadaniu!!!

ale czym sie zająć? bo nie moge tego wywnioskować z tego tematu...

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768903596 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005