Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pomysł na fundusze!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KtoToTaki
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7996 dni

Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 15:22
W Szczecinie osob ktore maja tysiace pomyslow na to, jaka ma byc oprawa, co powinno byc na meczu, jest niezliczona ilosc... Tak wiec teraz prosze wypowiedziec sie w temacie, skad wziasc na to pieniadze!!!Bo faktem jest, ze jezeli nie ma kasy to nic wielkiego nie zawojujemy. Tak wiec czekam na ciekawe pomysly, i z gory zaznaczam ze zlotowka od biletu nie wchodzi w gre...

[Ostatnio edytowane przez Kasztaniak: 2004-03-22 15:24]

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: POMYSŁ NA FUNDUSZE!!! - 22/03/2004 15:34
dobry temat Kasztaniak. Przy okazji tego tematu chciałbym powiadomić wszyskich zainteresowanych że
wkrótce pojawią się vlepy MW ze sprzedaży których pieniądze pójdą oczywiście na konto MW. Projekty właściwie są już przygotowane - w tej chwili prowadzimy negocjacje ze szczecińską firmą, która prawdopodobnie zgodzi się zainwestować niemałe pieniądze w produkcje vlepek. Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli to vlepy powinny pojawić się już za 2-3 tygodnie.
tyle odemnie.

czekamy na pomysły na zebranie funduszy.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: POMYSŁ NA FUNDUSZE!!! - 22/03/2004 15:39
Dla nie kumatych: jezeli srodki pieniezne ida na konto MW tzn ze sa to srodki przeznaczone na oprawy. Czyli bedzie to jeden z pierwszych realizowanych pomyslow na fundusze, fortuny z tego nie bedzie ale jak sie tak uzbiera grosz do grosza... Helmut pozdro

slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: POMYSŁ NA FUNDUSZE!!! - 22/03/2004 16:29

Możeby tak postawić puchy w Fali i w Galaxy-każdy kto by je zobaczył idąc kupić bilet wrzuciłby drobniaki..cio?Tylko czy jest taka możliwość..przed meczem każdy leci do wejścia- biegnie za znajomymi na sektor i nie zwraca za bardzo uwagi an puszki... Może oprócz tego w przerwie meczu pozbierać na stadionie?

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
ZDR
Kibic
Na forum od 8394 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 16:44
albo wyslac sms na jakis numer i 2 zl od kazdego sms-a

Kaskada Szczecin Rugby
Kibic
Na forum od 8707 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 16:53
> albo wyslac sms na jakis numer i 2 zl od kazdego sms-a

żeby od każdego smsa 2zł było dla nas to taki sms musiałby kosztować 5-6zł

Kaskada Szczecin Rugby
slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 16:55
a czy byłaby możliwa zbiórka pieniędzy w szkole np.?

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:00
> a czy byłaby możliwa zbiórka pieniędzy w szkole np.?

Jakby co to móglbym zbierać w moim LO,napewno by ktoś sie dorzucił...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:05
no właśnie jakby tak w paru szkołach to zorganizować napewno troche kasy przybyłoby-wiem że u mnie w szkole to by się udało...mam kontakt z samorządem to by się uzgodniło-byłoby zawsze pare złociszy więcej a to jest przecież potrzebne no nie?

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:14
Borys, slw, na co czekacie, do roboty, przygujcie sie odpowiednio do tego, naglosnijcie to, zawsze pare groszy wpadnie, trzeba wykorzystac MODE NA POGON, jaka obecnie sie zrobila, bo przyjda gorsze wyniki i tych ludzi juz nie bedzie...

W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:17
... [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-03-22 17:34]

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:23
Jezeli chodzi o jakis pomysl odemnie, to uwazam ze calkiem spora kasa mogla by byc wtedy, gdyby na stadionie w puszki zbieraly przedstawicielki plci pieknej, mysle ze wteydy przychody byly by znacznie wieksze, bo kto by nie wrzucil chociaz tego zeta jak by podeszla do niego jakas fajna laska w szaliku i puszka. Pomysl jest warty do przemyslenia, z inforamcji przezemnie posiadanych sprawdzilo sie to na innych stadionach. [Ostatnio edytowane przez Kasztaniak: 2004-03-22 17:26]

slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:29
okej ale chyba trzeba mieć na taką zbiórke kasy w szkole jakąś zgodę z góry co?czy nie?w tym tygodniu zajmę się nagłośnieniem u mnie w szkole a od następnego poniedziałku rozpoczęłaby się zbiórka cio?a co do tej zbiórki pzrez kobietki jestem jak najbardziej za-napewno znaazłoby się pare chętnych panien do pomocy :)

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:41
Dogadaj sie odpowiednio z dyrekcja, wkrec fazy typu ze to bedzie reklama dla szkoly np w internecie i dzialaj. Jakies blizsze szczegoly typu rozliczenia itp - zglos sie do MW. Pozdro

slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:52
ehy jak się zgłoscić do MW?w szkole to tam luz problemu nie będzie:)

borsuk
Kibic
Na forum od 8954 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 17:55
A moze na stronach Pogoni jakies banery platne umiescic?

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:00
dajcie info na gg jak sie skontaktować w tej sprawie z MW!!!!!

Mati.
Kibic
Na forum od 8138 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:00
:)

Ostatnio edytowany przez: Mati., 2 lipca 2006, 21:17 [1 raz(y)]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:16
Mati w sumie pomysl pierwszy jest dobry, pikniki by to lyknely. Ale wez pod uwage ze na takie pileczki trzeba wylozyc troche frutu. W ogole mozna duzo rzeczy sprzedawac i przychodzy z tego by szly na oprawy, patrz akcja MW z koszulkami, najwiecej kasy wtedy skumbneli, ale potrzebny jest kapital zeby w to zainwestowac... a z tym jak zwykle lipa... Ale kombinujmy dalej...

jezeli chodzi o drugi pomysl to rzeczywiscie na brecht... :) pozdro [Ostatnio edytowane przez Kasztaniak: 2004-03-22 18:19]

JP
Kibic
Na forum od 8358 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:21
Mati co do drugiego pomysłu - możesz zbierać tonery od znajomych, samemu sprzedać i kase wpłacić na konto. To jest lepsze rozwiązanie.

MW'03
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768798091 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005