Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoniarze wygrali z ukraincami << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Greg20
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8319 dni

Pogoniarze wygrali z ukraincami - 24/02/2004 19:45
Pogoń wygrala swoj pierwszy sparing w Turci 2 : 0 po bramkach Bataty(4) i Kazimierczaka (49) , Michalski kontuzjowany. [Ostatnio edytowane przez Greg17: 2004-02-24 19:47]

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 24/02/2004 20:01
Szkoda Michalskiego, oby przerwa nie trwala zbyt dlugo. Czyli teraz mamy nowy problem - brak prawego obroncy (bo watpie czy Parzy odpowiada na ta pozycje). Moze to skloni wlodarzy klubu do podpisania umowy z Pokladowskim???

GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 24/02/2004 20:03
No Michalski chyba wypadnie na troszke (w CM ta kontuzja to jakies 2-3tyg.:( ) Mam nadzieje ze przyjdzie Leszek i nasza obrona nie straci na tym zbyt wiele...

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 24/02/2004 20:17
No no musze stwierdzic ze zadziwia mnie Kazimierczak z meczu na mecz sie rozkręca....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 24/02/2004 20:23
> No no musze stwierdzic ze zadziwia mnie Kazimierczak z meczu na mecz sie
> rozkręca....

tylko chlopak ma chyba kompleks Szczecina, bo na naszym podworku to gra jakby pierwszy raz pilke widzial. Moze najlepiej bedzie jesli "drewienko" bedzie gral tylko w wyjazdowych??? ;)

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 24/02/2004 23:01
Z początku bardzo się ucieszyłem na widok tego wyniku - bądź co bądź, Metalurg to czołowa drużyna na Ukrainie.
Przed chwilą jednak coś mnie tknęło, aby sprawdzić, jaki skład wystawił Metalurg. Weszłem więc na oficjalną stronkę klubu - i co zobaczyłem?

> "Металлург-2" З. - МКС "Погонь" (Щецин;) 0:2

A więc graliśmy z... rezerwami Metalurga :( Zespół ten gra w... czwartej lidze ukraińskiej, zatem chyba nie ma z czego się cieszyć...

Ehhhhh...

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 25/02/2004 11:22
troche z innej beczki, ale w tym artykule doskonale widac jakimi to "profesjonalistami" sa tureccy sedziowie:

Piotr Świerczewski wziął udany rewanż na Koreańczykach za porażkę sprzed niespełna dwóch lat z mistrzostw świata. Razem z kolegami z Lecha pokonał 2:0 ekipę Samsung Suwon Bluewings - klubowego mistrza Azji.

Miał się na kim zemścić, bo w zespole koreańskim występuje kilku ówczesnych reprezentantów kraju, na czele z podstawowym bramkarzem kadry z mundialu.

Niewiele brakowało, aby spotkanie Lecha z klubowym mistrzem Azji nie zostało dokończone. Poznaniacy dwa razy schodzili z boiska. A wszystko przez tureckiego sędziego, który wyraźnie sprzyjał Koreańczykom.

Pierwszy raz lechici zdenerwowali się, gdy rywale wykonywali rzut wolny z linii pola karnego. Mariusz Mowlik wybiegł zbyt szybko z muru, a arbiter pokazał mu za to... czerwoną kartkę! - To skandal! Wracamy do hotelu! - krzyczał do swoich kolegów Bartosz Bosacki. Po negocjacjach arbiter odwołał karę.

Wszelkie granice przekroczył jednak w końcówce meczu, gdy przy każdej przerwie w grze zatrzymywał czas na swoim stoperze i uruchamiał go później w dowolnym momencie. Choć dawno minęła 90. minuta, piłkarzy Lecha zbywał stwierdzeniem: jeszcze pięć minut. W końcu trener Michniewicz nakazał swoim podopiecznym opuszczenie boiska. Gdy się już do tego zabierali, sędzia w końcu raczył zakończyć spotkanie.

źródło: onet.pl

to juz mnie nie dziwi kontuzja Michalskiego, tym bardziej po przeczytaniu relacji z meczu Pogoni w Glosie.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 25/02/2004 14:56
Ten Turek to znajomy Bakdiego pewnie... powiedział mu, że z polskiej ligi masz nie lubić eLcha i zapamiętał :P

Obrazek gif wstawiony na forum
Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 28/02/2004 19:07
Nie chcialem zasmiecac forum kolejnym tematem wiec pisze w tym.
Po wygranej z Ukraincami , remisem z Widzewm POGON znowu wygrala.

Tym razem 4:1 z zespolem koreanskim Deagu FC

Bramki dla Pogoni strzelili Napierala, Magdon, Matlak , Batata
Koreanczycy strzelili gola po rzucie karnym

wiadom. za oficjalka ;)

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 28/02/2004 20:33
patrzac na sparingi to jest bardzo dobrze wszystkie mecze wygrane jeden zremisowany ale druzyny nie byly takie mocne

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 28/02/2004 20:40
> A propo, jaki jest adres oficjalnej witrynki? Dzieki

www.pogonszczecin.pl :) prosze mnie nie banowac ta strona zostala podana tyllko w celach informacyjnych :)

no no piękny wynik z żółtkami :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 28/02/2004 21:51
> no no piękny wynik z żółtkami :)

Dodam tylko, że nasz rywal (Daegu FC) zajął w lidze Korei Południowej zaszczytne przedostatnie miejsce.
Jestem więc daleki od zachwytu, ale wynik jest niezły - sporo polskich zespołów grało tej zimy sparringi z drużynami koreańskimi, z reguły wyniki oscylowały wokół remisów.

Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 28/02/2004 21:54
> patrzac na sparingi to jest bardzo dobrze wszystkie mecze wygrane jeden zremisowany ale druzyny
> nie byly takie mocne

A mi sie cos zdaje ze dwa remisy byly...

Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 28/02/2004 22:51
A mi sie cos zdaje ze dwa remisy byly...

no zgadza sie z Torgelow i Widzewem

(25.I) Pogoń - Wybrzeże Rewal 5:1
(28.I) Pogoń - Odra Chojna 7:1
(28.I) Pogoń - Gwardia Koszalin 4:0
(31.I) Amica - Pogoń 1:4
(04.II) Pogoń - KP Police 2:0
(07.II) Pogoń - Kotwica 5:3
(11.II) SCV Torgelow - Pogoń 1:1
(14.II) Flota - Pogoń 0:2
(18.II) Pogoń - Kujawiak 5:1
(24.II) Metallurgi Zaporoże - Pogoń 0:2
(26.II) Widzew - Pogoń 0:0
Daegu FC -Pogon 1:4 ( wyedytowane po interwencji Pszczolka ;) dla ktorego wielkie pozdro )

tak to mniej wiecej wygladlo :D

pozdro [Ostatnio edytowane przez Werft MKS: 2004-02-29 08:25]

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 29/02/2004 03:05
(25.I) Pogoń - Wybrzeże Rewal 5:1
(28.I) Pogoń - Odra Chojna
> 7:1
(28.I) Pogoń - Gwardia Koszalin 4:0
(31.I) Amica - Pogoń 1:4
(04.II)
> Pogoń - KP Police 2:0
(07.II) Pogoń - Kotwica 5:3
(11.II) SCV Torgelow -
> Pogoń 1:1
(14.II) Flota - Pogoń 0:2
(18.II) Pogoń - Kujawiak 5:1
(24.II)
> Metallurgi Zaporoże - Pogoń 0:2
(26.II) Widzew - Pogoń 0:0
Korea - Pogon
> 4:1

Nie Korea - Pogoń 4 :1
tylko
Pogoń - Daegu FC 4:1

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 29/02/2004 19:30
Wczoraj szczecińska Pogoń pokonała koreański zespół Daegu FC 4:1. Po meczu doszło do niecodzinnego zdarzenia.
Tuż po zdobyciu czwartego gola przez Portowców boisko opuścił sztab szkoleniowy koreańczyków. To co się stało chwilę później zszokowało zawodników i sztab szkoleniowy Pogoni. Piłkarze koreańscy na odprawie pomeczowej, skupieni w kole z opuszczonymi głowami słuchali kapitana drużyny. Nagle ten uderzył jednego z graczy w głowę plastikową butelką wypełnioną wodą mineralną! Z głowy uderzonego zawodnika polała się krew. Nie wywołało to jednak żadnej reakcji u pozostałych graczy. Wszyscy stali i w milczeniu dalej słuchali uwag kapitana.
Obserwujący ten incydent trener Bogusław Baniak był wstrząśnięty takim zachowaniem. Mimo, iż widział wiele w swojej karierze trenerskiej takiego czegoś nigdy nie przeżył. Jako, że w zespole koreańskim gra czterech zawodników z Brazylii dowiedzieliśmy się iż tak jest po każdym przegranym przez nich spotkaniu. Z jednym z nich Julcimar grał 10 lat temu w Athletico Mineiro Belo Horizonte.

źródełko: Pogoń.v.pl

no ja po porstu umarlem. jakbysmy w Polsce napierdalali butelkami z mineralna w glowe to po 0:9 naszej druzyny powinnismi wywalic pilkarzom w leb banaiaczkami 5-cio litrowym.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Pogoniarze wygrali z ukraincami - 03/03/2004 15:43
wyglada na to, że Legia rozegrała sparing z tym samym zepsołem czyli jak pisano II składem Metalurga ?
skład Legii jak widać imponujący wynik podobny do naszego

Legia Warszawa 2-1 Metalurg Zaporoże
Marek Saganowski 45 (k), Łukasz Surma 59

Legia Warszawa: 1. Artur Boruc - 4. Marek Jóźwiak, 5. Jacek Zieliński, 6. Tomasz Jarzębowski - 7. Tomasz Sokołowski II, 18. Jacek Magiera (46, 3. Wojciech Szala), 8. Łukasz Surma, 14. Aleksandar Vuković (46, 22. Tomasz Sokołowski II), 11. Tomasz Kiełbowicz (46, 21. Radosław Wróblewski) - 10. Marek Saganowski, 9. Piotr Włodarczyk (40, 17. Manuel Pablo García).

Legia pokonała 10. zespół ekstraklasy ukraińskiej - Metalurg Zaporoże w swoim ostatnim meczu rozegranym na obozie w Turcji.

Spotkanie było bardzo ostre. M.in. w 39. minucie zalał się krwią uderzony łokciem Piotr Włodarczyk i musiał opuścić boisko.

90minut.pl

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768933464 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005