| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sparing z Kujawiakiem - 16/02/2004 11:46
Strzaleczka
Podobno w srode w Policach Pogon gra sparing z Kujawiakiem.
Ma ktos dokladniejsz informacje na ten temat?
Kujawiak to lider 3 ligi w swoim regionie. Wiec przeciwnik jest klasy Floty , jesli by patrzec na miejsc odrobine lepszy - w sam raz do testowania nowego systemu. Ciekawe o ktorej mecz bo znowu chetnie do Polic sie wybiore
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 16/02/2004 13:57
Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że czytałem że mecz z Kujawiakiem odbędzie się w środę o 15.
Co do rywala - potężny jak na III ligę, lepszy o klasę od Floty. W opinii wielu ludzi zajmowałby miejsce w czołówce II ligi z obecnym składem, który wygląda mniej więcej tak:
Luncik (były gracz m.in. GKS Katowice) - Trzeciakiewicz (podobno jeden z najzdolniejszych młodych obrońców w Polsce), Truszczyński, Turkowski (grał w II lidze w Hetmanie) - Babović (również grał w Hetmanie), Buchalski, Abbott (naturalizowany Anglik, gwiazda drużyny), Remień (jego chyba nie trzeba szerzej opisywać) - Klatt (były gracz Lecha), Staniszewski (jeden z lepszych strzelców III ligi, wychowanek Wisły Płock).
Tak więc rywal dość mocny, na pewno nieźle nas przeegzaminuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 16/02/2004 16:35
a ja czuje niedosyt tymi sparniigami z trzecioligowcami. czy szlifuja one forme Pogoni czy testy z slabszymi (mowie to z przekonaniem bo ogladalem) wnosza cos poza zgrywaniem zespolu. wynikow osiagnietych w tych meczach nie bralbym jako wymiernych
pozdrawiam
|
acidland
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 16/02/2004 21:29
Racja, brakuje przeciwników prezentujących większą klasę. A może to i dobrze, bo Kotwica, Flota, Kujawiak prezentują podobny styl gry jak większość drużyn z drugiej ligi. Myślę, że na obozie w Turcji Pogoń zagra z lepszymi ekipami.
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 16/02/2004 21:37
myśle że to jest w jakimś stopniu taktyka !! Pogoń rozgrywa początkowo mecz z mniej wymagającymi rywalami by spokojnie przechodzić w nowy system !! na obozie w turcji portowcy mają zagrać z samymi pierwszoligowcami i to będą prawdziwe sprawdziany !! gdyby teraz w początkowej fazie przygotowań grali z sami dużo wymagającymi rywalami to wyniki mogły by być mało satysfakcjonujące w wyniku czego wprasie była by duża krytyka (systemu,gryy itp. )
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 18/02/2004 13:29
po pierwszej polowie 1:1
z samego poczatku nie wykorzystana sytuacja Bugaja
Po lewej stronie Pokladowski!!!
Mecz bardzo ostry - z boiska powinni wyleciec Matlak i Masternak za naprawde glupie faule.
Za to to co sie dzialo po prawej stronie zakrawa na kpine. Wszystkie grozne akcje Kujawiaka nasza prawa strona szly jak przez maslo. Matlak zajebisty w pomycy, dobrze rozgrywal pilke ale w obrnie tragedia. No i Olo. Ja wogole nie wiem co on robil na tym boisku. Ambicji mu nie brak ale...
Bardzo dobra partia Poklada. Bedzie swietnym zmniennikiem. Walczyl na calym boisku gdyby tak inni sie wlaczyli w ta walke.
Gola dla nas strzelil Labedzki. Nie bylo go widac caly mecz ale sie pokazal (na szczescie)
Moim zdaniem pierwsza polowa fatalna
Zobaczymy jak to sie skonczy
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 18/02/2004 14:11
> lewej stronie Pokladowski!!!
Rozróżniasz lewą strone od prawej? Chyba nie za bardzo, skoro Pokłąda umieszczasz na lewej 
>Za to to co sie dzialo po prawej stronie zakrawa na kpine. Wszystkie grozne >akcje Kujawiaka nasza prawa strona szly jak przez maslo. Matlak zajebisty w >pomycy, dobrze rozgrywal pilke ale w obrnie tragedia.
Matlak na prawej - no pięnie, pięknie - jeszcze jakieś rewelacje?
Bramki: Łabędzki na 1:1, Pokładowski zaraz po gwizdku 2:1 z kontry, Bugaj 3:1 z woleja (16m) i na 4:1 Batata główką. 3 bramik wpadły w ciągu 10 minut 2 połowy. Na 5:1 podwyższył Gajewski.
Kujawiak prezentował w pierwszej części solidny drugoligowy poziom, do szybkiego ataky wychodził 4 zawodników. SW drugiej został rozbity w ciągu 10 minut.
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 18/02/2004 14:11
Heh cieszy kolejne, wysokie zwycięstwo! 
Teraz czekam na jakichś sparingpartnerów z wyżeszj półki, tak z 1 Ligii i wtedy będzie już można określić, czy system dobrze funcjonuje, no i z większym obiektywnizmem patrzeć w przyszłośc...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 18/02/2004 14:25
nawet w sparingu nasz Pogon lubi strzelac na bramke przy luku. Podobaly mi szczegolnie bramki Labedzkiego i Bataty. Sergio fajnie zawisl w powietrzu i rypnal z glowki. Pytanko: co to za ciemniak gral z numerem 6
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 18/02/2004 14:41
1 polowie , Kujawiak zagrał nawet niezła piłke, troche słabo wypdał Olo , który moim zdaniem nie za dobrze odnajduje sie na lewej stronie( walczy ale poza tym , chyba zadnej dobrego dosrodkowania) , co innego Matlak . Super bramka Bugaja i Labedzkiego.
Cieszy dobra postawa Gajowego.Wogole prawa strona( Michalski , Parzy , Gajewski , i jeszcze Poklad ) wyglada duzo lepiej niż lewa( Matlak , Olo i po przerwie grali Rodrigo i Kubicki )
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Sparing z Kujawiakiem - 18/02/2004 14:52
pierwsza polowa slabizna ale za to druga (pod zegar ) juz bardzo dobra. kujawiak szczegolnie w pierwszej polowie zaprezentowal sie calkiem solidnie szczegolnie w grze obronnej i kontratakach ale w drugiej juz zupelnie sie pogubil w czym duza zasluga napewno Gajewskiego rozgrywajacego znakomita partie w porownaniu z nim Moskalewicz wypadl bardzo slabo .oby tylko ta kontuzja Gajewskiego nie byla grozna. bardzo dobrze zagral tez Pokladowski-WITAMY PONOWNIE W SZCZECINIE- i Bugaj .slabo tez Masternak . aha ten gosc z 6 to Bejnierowicz. widac dzis Rysiek Remien mial duza ochote zeby strzelic nam bramke ale Bodzio do tego nie dopuscil
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-02-18 16:05] [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-02-18 16:13]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
-
|