| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
treningi - 02/02/2004 16:27
Mam jedno pytanie czy ktos wie jak teraz wygląda system treningów do 2 obozu czy trenuję u nas na stadionie czy nie a jesli tak to kiedy i o której godz.... bo chetnie bym się wybrał na jakis trening zabaczyc jak sobie radzą.... ( tylko mi nie piszcie że to jest bezsensowny temat bo mi naprawde nie zależy żeby ponabijac sobie ilosc postów)
|
zawszw Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: treningi - 02/02/2004 17:22
czyli co na ten momet zajęć nie ma prowadzonych na naszych obiektach.... tylko na siłowni i na sztucznej nawiezchnii w halpie i może w policach
|
zawszw Pogoń
|
|
|
|
Odp: treningi - 02/02/2004 21:16
Na v.peelce było napisane że Pogoń ma jutro 2 treningi, poranny w siłowni i hali, a popołudniowy na boisku, ciekawe czy na Twardowskiego czy gdzie i o której ten 2 trening.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: treningi - 02/02/2004 21:53
Orło na naszej stronie informacja to pojawial sie 2 godziny wcześniej w newsie więc czegoś nie łapie
- czy czytasz nasze newsów a poza tym walisz źródło pewnej stronki co chyba nie jest na miejscu
wygląda to tak, że czytasz coś na tej stronie a wrzucasz do naszego forum ??
zastanów się czy na tym to polega ?
a w ogóle zastanawiam się nad istotą tego tematu co on takiego wnosi ??
|
|
|
|
|
Odp: treningi - 02/02/2004 23:15
> Orło na naszej stronie informacja to pojawial sie 2 godziny wcześniej w newsie
> więc czegoś nie łapie
- czy czytasz nasze newsów a poza tym walisz źródło
> pewnej stronki co chyba nie jest na miejscu
wygląda to tak, że czytasz coś na
> tej stronie a wrzucasz do naszego forum ??
zastanów się czy na tym to polega
> ?
a w ogóle zastanawiam się nad istotą tego tematu co on takiego wnosi ??
Sam ktoś azał podawać źródło kiedyś, więc podałem. A w sprawie tego newsa to faktycznie masz rację, zjebałem.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: treningi - 04/02/2004 21:35
najlepiej bedzie jak pojedziesz z Rodła 107 i jedz do konca (az do Kingi - centrum handlowe)
a od Kingi musisz isc w kierunku odwrotnym do tego co przyjechales (czyli tak jakbys mial dalej jechac busem ta sama ulica)
idziesz chodnikiem az dojdziesz do garazy ( po prawej stronie ) i wtedy po lewej masz ulice Piaskowa
a boisko przy Piaskowej jest jakies 300-400 metrow dalej od tej krzyzowki
inna droga to jadac na rondzie skrecic w Grzybowa (pierwsza w lewo) i jechac tak do drugiego skrzyzowania
potem w prawo i juz jestes na Piaskowej a boisko jakies 400 m przed Toba po lewej stronie
jak sie myle to niech mnie ktos poprawi
MAPA POLIC [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-02-04 21:37]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: treningi - 04/02/2004 23:13
w sobote jest kolejny sparing. tym razem na ruszt idzie Kotwica. tylko jedno pytanie teraz. gdzie bedzie meczyk Znowu w Policach
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: treningi - 05/02/2004 12:25
A Ptak zamiast oddawać ( czyt. wypożyczać ) zawodników do Gwardii mógłby wypożyczyć ich do Chemika.
Natomiast jeśli chodzi o treningi i mecze rozgrywane Policach to głównym aspektem jest boisko...
P.S wczoraj przez ten mecz nie pograłem sobie
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: treningi - 05/02/2004 22:21
> Natomiast jeśli chodzi o treningi i mecze
> rozgrywane Policach to głównym aspektem jest boisko...
> P.S wczoraj przez ten
> mecz nie pograłem sobie
Oj Antonio, nie widzisz ze dzieci krzywdzisz, grac im zabraniasz, bo wolisz probowac zawodnikow ktorzy potem zasila Gwardie, Arke, Craxe, itp
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
-
|