| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogon -Amica - 31/01/2004 14:16
W meczu sparingowym rozegranym w ośrodku szkoleniowym Amiki Wronki w Popowie, MKS Pogoń wygrała 4:1.
Bramki zdobyli: Gajewski, Moskalewicz, Batata i Kaźmierczak, a honorowe trafienie dla Amiki uzyskał Bieniuk.
Warto odnotować fakt, że w 26 minucie Bąk nie wykorzystał 'jedenastki' podyktowanej przeciwko Portowcom. Mecz stał na wysokim poziomie, Pogoń grała bardzo mądrze. Jak na dłoni widać było zalety nowego systemu wprowadzanego przez sztab trenerski. Szczególnie groźne były kontrataki.
Pogoń zagrała w składzie: Pilarz (Wyparło), Michalski (Celeban), Julcimar (Trałka), Masternak, Parzy (Fernando), Łabędzki (Błażejewski), Kaźmierczak (Magdoń), Lopez (Kubicki), Batata (Biliński), Moskalewicz, Gajewski (Kaczmarek).
Źródło: Pogońszczecin.pl
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 14:33
Oby trener nie przesadzil z przygotowaniami. W tamtej rundzie tez bylo podobnie. Pogon rozbijala rywali a potem wszystko siadlo. Druga czesc rundy bylo delikatnie mowiac slabiutka. Licze na doswiadczenie trenerow, zeby przygotowali forme na caly sezon a nie tylko na poczatek rozgrywek.
A moze rzeczywiscie to ten nowy system.
A ja sie tu zamartwiam na wyrost
Na razie jest dobrze
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 14:54
jesli tak sie mam szokowac przez cala wiosne to chetnie sie poszokuję 
brawo Portowcy, juz nawet nie chodzi o zwyciestwo, ale to, ze bramki potrafia zmnowu strzelac i to nie tylko frajerom, ale rowniez 1-ligowcom
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 14:59
No jak chłopaki wygrają ten sparing to wielki RESPECT dla Nich, chociaż jakby nie patrzeć jest to tylko sparing, ale zwycięstwo nad zespołem zajmującym drugie miejsce w ekstraklasie będzie dla całego zespołu na pewno bardzo budujące i pozwoli im uwierzyć w nowy system grania 
Nie znam składu Amiki na ten mecz, dlatego nie jestem w stanie powiedzieć, czy wygrywany dlatego, że Amica wystawiła rezerwowy skład czy nie...Ale wynik cieszy!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 15:12
> Na pewno nie rezerwowy... Szamo, Bieniuk, Bąk...
No skoro mówisz, że na pewno nie grają w rezerwowym składzie, to mogę już z całą pewnością powiedzieć, że jest świetnie ! Tak 3mać!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 15:29
Brawo !!! Oby tak dalej portowcy prawdopodbnie pojade do poznania to ukaze zdjecia z mego wyjazdu !! Już patrzac w przyszlosc z Lechem bedzie 2:0
|
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 15:32
> Brawo !!! Oby tak dalej portowcy prawdopodbnie pojade do poznania to ukaze
> zdjecia z mego wyjazdu !! Już patrzac w przyszlosc z Lechem bedzie 2:0 
Chyba 0:2 Lech- Pogoń 0:2
|
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 15:41
> > Brawo !!! Oby tak dalej portowcy prawdopodbnie pojade do poznania to ukaze
> 
no tak ekil chodzilo mi o 0:2 dla Pogoni !!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 15:42
> > > Brawo !!! Oby tak dalej portowcy prawdopodbnie pojade do poznania to ukaze
> 
no tak ekil chodzilo mi o 0:2 dla
> Pogoni !!!
Chyba o 2:0 dla Pogoni !! hehe pozdro [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-01-31 15:42]
|
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 15:43
Nieźle, mecz konczy się rezulatatem 4:1 dla Pogoni. Wynik dla mnie nie jest tu najważniejszy ale gra, z tego co opisują to system powoli zaczyna się sprawdzać.. Oby tak było w lidze... To będziemy mieli w czerwcu co świętować... Amica troszkę wcześniej grała mecz z Gwardią Koszalin, być może także to ich trochę tłumaczy... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-01-31 15:50]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogon -Amica - 31/01/2004 15:55
pszczołek ale my też mamy za sobą sparingi...........jaaaaaaaazzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaa
|
*****POGOŃ-LEGIA,BRACI SIĘ NIE TRACI*****
*****SZCZECIN MOIM MISTEM,POGOŃ MOIM ŻYCIEM*****
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3