| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 09:44
Coraz więcej wskazuje na to, że Sergio Batata zostanie jednak wypożyczony na pół roku do Dyskobolii.
Działacze z Grodziska oferują piłkarzowi za cztery miesiące gry 300 tysięcy złotych. Tymczasem Paweł Drumlak, z którym niedawno Pogoń zerwała kontrakt, wciąż ma nadzieję, że wiosną grać jednak będzie na Twardowskiego.
O takich kwotach, jakie Dyskobolia proponuje Brazylijczykowi, dziś w polskim futbolu marzyć mogą jedynie najlepsi. Batata zdaniem Zbigniewa Drzymały, właściciela Dyskobolii, należy jednak właśnie do takich piłkarzy. Za punkt honoru postawił on sobie pozyskanie tego zawodnika.
Czasu ma jednak coraz mniej. Jeżeli Batata miałby grać wiosną w europejskich pucharach działacze z Grodziska muszą zgłosić go do rozgrywek do 2 lutego. Wczoraj nad najbliższą przyszłością Bataty Antoni Ptak rozmawiał z trenerem Pogoni Bogusławem Baniaki
|
Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 10:08
Jak to nie zadna gazeta...pzreciez na stronce 90 minut sa same newsy zaczerpnietre z gazet...a ten pochodzi z Glosu Szczecinskiego...to miala byc jakas tajemnica? A wracajac do tematu postu ,jak dla mnie 2 sprawy nie ulegaja watpliwosci: Ptak pusci Batate do Grodziska (1.Dostanie duze pieniadze.2.Wypromuje Batate i jego cena wzrosnie.3.Ulatwi mu dostanie polskiego obywatelstwa.), natomist w zamian raczej nie zatrudni z powrotem Drumlaka (mysle ze duma mu nie pozwoli...przeciez Drumlak smial sie sprzeciwic jemu. wielkiem Ptakowi chociaz moze wahac sie pzrez chwile...po oddaniu Battay bylby to jedyny sposob zapewnienia sobie przychylnosci kibicow...on wie ze pozbycie sie i Bataty i Drumlaka jest nie do przyjecia dla kibicow Pogoni...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 11:45
a moje zdanie jest takie że jak teraz puści Batate to już do nas nie wróci ( no może jakby w Groclinie nic nie pokazał ) , a co do Drumlaka to wątpie czy Ptak by go jeszcze chciał
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 12:13
> Antoni Ptak Bataty nie odda, a co do Drumlaka to chyba bedzie lepiej jak do nas
> wróci.
NA jakim swiecie Ty zyjesz, ze mowisz iz Ptak nie odda Bataty.Chce tego Groclin, chce Batata i chce tego sam Ptak.Nie chcemy tylko my -kibice.Myslisz, ze nasze zdanie przewazy?A co do Drumlaka.Pewnie ,że bedzie lepiej jak do nas wroci.Tylko czy to w ogole jest mozliwe?JAk ktos mocno podpadnie Ptakowi to rzadko dostaje druga szanse (on tak latwo nie zapomina gestow lekcewazenia ktore Drumlak mu okazywal-zwlaszcza tego incydentu z meczu z Cracovia chyba mu nie wybaczy).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 13:15
> Ja bym wolał żeby został Batata niż żeby wrócił Drumlak.Przeciez tak napradwe
> oprocz meczu z Polarem Drumi nic nie pokazał!!!
KIJEJ ty byles kurwa w tym sezonie chociaz na jakims meczu ??
Chyba nie z Polarem tylko z Cracovia co
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 13:16
JA pierdziele ale bzdury
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|