| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 15:37
Jak informuje PS W ZWIĄZKU Z WYCOFANIEM SIĘ ZESPOŁU KSZO OSTOROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
TABELA 2 LIGI WYGLADA INACZEJ
1.pOGOŃ SZCZECIN 32 P.
2 RKS RADOMKSO 30 P.
3.CRACOVIA 28P.
4GARBARNIA JAWORZNO 26P.
5.ZAGŁĘBIE LUBIN 26 P.
6.GKS BEŁCHATÓW 26 P.
7.JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 24 P.
8 PIAST GLIWICE 23 P.
9.TŁOKI GORZYCE 21 P
10 PODBESKIDZIE B-B 21 P.
11.sTASIAK OPOCZNO 18 P.
12.RUCH CHORZÓW 18 P.
13.ŁKS ŁÓDŹ 16P.
14.ARKA GDYNUA 15 P.
15.ALUMINIUM KONIN 14 P.
16 POLAR WROCŁAW 14 P.
17 BŁĘKINTNI SS 4 P.
AHA I STASIAK OPOCZNO MA SIE ZŁĄCZYĆ Z KSZO I TEN ZESPÓŁ BEDZIE SIĘ NAZYWAŁ
STASIAK/KSZO/CELSA OSTROWIEC ŚW.
|
Wino,Wino wypij do dna,pyszne Wino każdy zna,Wino,Wino pomoże Ci,Wina,Wina nalej mi!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 16:05
No i nie wiem czy sie cieszyc czy smucic.Z jednej strony Pogon powieksza przewage.z drugiej jednak strony kolejny polski klub upada.Mam nadzieje ze Pogon nie roztrwoni tej przewagi i za pol roku bedziemy mieli I lige w Szczecinie!!!
[Ostatnio edytowane przez KIJEK: 2004-01-21 16:05] [Ostatnio edytowane przez KIJEK: 2004-01-21 16:09]
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 17:18
A tak poza tematem czy byl ktos z was na meczu Kszo pytanie tyczy sie kijek, przeme k , x-per , koper 64 ze oceniacie jakich maja kibicow? Ja w tamtym roku bylem na meczu kszo z Pogońia wiec nie powiedzial bym ze maja dobrych kibicow jesli chodzi o zachowanie
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 17:44
> A tak poza tematem czy byl ktos z was na meczu Kszo pytanie tyczy sie kijek,
> przeme k , x-per , koper 64 ze oceniacie jakich maja kibicow? Ja w tamtym roku
> bylem na meczu kszo z Pogońia wiec nie powiedzial bym ze maja dobrych kibicow
> jesli chodzi o zachowanie 
Sluchaj matek chodzi mi jaka kiedys mieli publicznosc.Teraz wiadomo nie ma pieniedzy tam na nic.Pierdolisz glupoty bo jak Pogon za gondora prezentowala sie od strony kibicowskiej.I przestan sie napinac synu gdzie ty tam nie byles bo na pewno mam wiecej wyjazdow niz ty dzieciaku!!!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
Odp: Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 17:46
> > A tak poza tematem czy byl ktos z was na meczu Kszo pytanie tyczy sie kijek,
> przeme k , x-per , koper 64 ze oceniacie jakich maja kibicow? Ja w tamtym roku
Sluchaj matek chodzi mi jaka kiedys mieli
> publicznosc.Teraz wiadomo nie ma pieniedzy tam na nic.Pierdolisz glupoty bo jak
> Pogon za gondora prezentowala sie od strony kibicowskiej.I przestan sie napinac
> synu gdzie ty tam nie byles bo na pewno mam wiecej wyjazdow niz ty dzieciaku!!!
Ja sie nie napinam tylko cholera pytam spokojnie.
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 18:28
> No i nie wiem czy sie cieszyc czy smucic.Z jednej strony Pogon powieksza
> przewage.z drugiej jednak strony kolejny polski klub upada.Mam nadzieje ze Pogon
> nie roztrwoni tej przewagi i za pol roku bedziemy mieli I lige w
> Szczecinie!!!
Dokladnie z jednej strony to dobrze bo powiekszamy przewage nad gks-em i craxa ale o walki wlacza sie radomsko. Szkoda jednak ze ylego 1ligowca spotkalo to co jeszcze pol roku temu bylo prawie w Szczecinie!KSZO to byl naprawde dobry klub no ale oni niemaja widocznie tyle szczescia co my. A mozemy to zawdzieczac jedynie Antoniemu Ptakowi!!!! I nie powinnismy zmarnowac tego co nam zostalo dane w bardzo trudnej chwili!!!!
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 21:04
> > > A tak poza tematem czy byl ktos z was na meczu Kszo pytanie tyczy sie
> kijek,
Widziałem kilka meczów KSZO na Canal+(m.in. z Wisłą)oraz Polska San Marino.
Kibice pokazali się z jak najlepszej strony. Może ich zachowanie jeszcze nie było na "poziomie" ekstraklasy, ale wytłumaczyć to można brakiem doświadczenia.
|
|
|
|
|
Odp: Nowa Tabela z powodu wycoFania KSZO - 21/01/2004 21:14
Widziałem kilka meczów KSZO na Canal+(m.in. z
> Wisłą)oraz Polska San Marino.
Kibice pokazali się z jak najlepszej strony. Może
> ich zachowanie jeszcze nie było na "poziomie" ekstraklasy, ale wytłumaczyć to
> można brakiem doświadczenia.
Zgadzam sie z twoją wypowiedzią !!! warto jeszcze dodać że gdy KSZO występowało w pierwszej lidze to kibice pokazywali sie z dobrej strony przychodzili licznie oglądać swoich pupili
|
PS
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|