Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
artuzo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8036 dni

czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:32
a czy wy byliście choć raz na meczu ? czy tylko kibicujecie POGONI przez internet? czytając wasze listy takie odnoszę wrażenie- to wygląda jak chwilowe zauroczenie POGONIĄ po tym jak starszy kolega mnie zabrał na mecz. Ptak czy też inny inwestor jest POGONI potrzebny awy nie macie o tym chyba zielonego pojęcia. Dajcie mu spokój dzieciaki

ruda
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:35
tak konkretnie oco ci chodzi i do kogo skeirowany jest ten tekst :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:37
> tak konkretnie oco ci chodzi i do kogo skeirowany jest ten tekst :)

No wlasnie??? ja chodze jezeli finanse i zdrowie mi na to pozwale ale zawsze jestem z Pogonia!!!:)

MW'03
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:37
> a czy wy byliście choć raz na meczu ? czy tylko kibicujecie POGONI przez
> internet? czytając wasze listy takie odnoszę wrażenie- to wygląda jak chwilowe
> zauroczenie POGONIĄ po tym jak starszy kolega mnie zabrał na mecz. Ptak czy też
> inny inwestor jest POGONI potrzebny awy nie macie o tym chyba zielonego pojęcia.
> Dajcie mu spokój dzieciaki

muahahahah, mocny kolo jesteś. Bez komentarza zostawiam zarzuty... Dawno się tak nie uśmiałem :D [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-01-20 21:39]

kozuch
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:41
No niezly jestes..sadze ze kazdy stad chodzi na mecze...bo jak dla mnie to nie mozna kibicowac swej druzynie przez net :D Pozdro..i pomysl zanim cos kiedykolwiek napiszesz :D

POGOŃ To My !
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:43
ale nas many zrezal zdeka przesadzil hehehe

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:55
kurde przejzal mnie na wylot :P
nie chodze na mecze, wszystkiego dowiaduje sie z netu, o tym co sie dzialo na meczach wiem glownie z fotorelacji zamieszczanych na necie,a swoja wiedze wzbogacam dzieki komentarzom zamieszczonym na forum, chociaz teraz to kto wie czy inni uzytkownicy tez nie oszukuja tak jak ja:P, heh jestem ciekaw jaki to z Ciebie jest znawca, wielki kibicu Pogoni
pozdro dla stałych bywalcow

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:56
Odpowiedz jest prosta. W czasie meczu każdy czeka na ostatni gwizdek sędziego by założyć pierwszy temat/post na temat meczu.

to oczywiście żart ,aczkolwiek wydaje mi się, ze na pewno znajdą się osoby które siedzą tylko na necie i nic więcej wogóle nie robią:|(Nie zaliczam sie do tych osob jak chyba wieksza uzytkownikow forum)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:58
kibicowanie w necie to tez kibicowanie swojemu zespolowi. tu nauczysz sie szacunku do klubu i kibicow (sa wyjatki z ktorych przykladu brac nie musisz), tu poznasz poglady ludzi z ktorymi pozniej siedzisz w sektorze (jezeli chodzisz na mecze oczywiscie). i pewnie , choc ciezko w to uwierzyc wiekszosc ludzi przebywajacych na forum idzie pozniej na mecz ogladac swoja druzyne

acidland
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 22:19
a propo kibicowania na necie. Czy ktoś może wie czy Klub Sympatyka Pogoni Szczecin mas jakąś stronę na necie???

eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 22:24
tak to jest jak ktos nowy na forum chce zaszmacic nowym tematem :]

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 22:31
Uuuuu... Studiujesz Psychologie w Kartoflandi??? Poczulem sie rozszyfrowany jak nigdy. A tak dobrze sie krylem..... Przegiecie na calej lini.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 22:33
jaką Pogoń co to jest ? o co chodzi ? jakie mecze ?

nie nie no za mocno tego jeszcze nie bylo hehe pewnie zazdroszcza nam forum i jego atmosfery :) ale i tak sie nie damy :D

Z daleka nie będzie widać.
Zezik
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 22:46
> a czy wy byliście choć raz na meczu ?
No moze raz sie zdarzyl. heheheh. co za ludzie na tym swiecie:) znaczy necie;) [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-01-20 22:49]

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 22:46
oj stary rozszyfrowales nas wszystkich ....gdybym wiedzial gdzie jest stadion Pogoni to bym sie przeszedl :D przyznam sie bez bicia ze od kad mam komputer i internet czyli od lutego nie robie nic wiecej tylko non stop siedze przed kompem 24 h grajac w gry,czytajac wszystkie strony o Pogońi oraz o tematyce pilkarskiej. mam tylko przymusowe przerwy na jedzenie piwko ,potrzeby fizjologiczne ,czasem na meczyk w TV i na tym sie opiera cala moja pilkarska wiedza. waze juz ponad 200 kilo. chyba przerzuce sie na sumo :) mimo wszystko pozdrawiam nowego forumowicza. ach ci nowi to zawsze chca zablysnac . [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-20 22:48]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 23:06
skad sie tacy biorą ?? PtakoFani buahahaha

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 21/01/2004 01:48
Muszę przyznać, że odparte tematy ogórkowe wracją ze zdwojoną siłą!

Więc napisze tobie, że jesteś idiotą jakich mało drogi ktośtam nawet nie chce mi sie patrzeć kto bo to nie ważne. Ważne żeby szybko usunięto ten idiotyczny temat...

God, I'm glad I'm not me.
AidenMks
Kibic
Na forum od 8045 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 21/01/2004 07:27
Artuzo ma ciężkie dni może jest przed okresem:)

Pogoń Szczecin
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 21/01/2004 08:37
. Ptak czy też
> inny inwestor jest POGONI potrzebny awy nie macie o tym chyba zielonego pojęcia.
> Dajcie mu spokój dzieciaki

no wiem ze jest potrzebny ale nie taka dziwka jak ptak. tymbardziej ze on juz dla mnie nie jest inwestorem bo nie sadze zeby wysiedzial tu do nastepnego sezonu.
czy ty to rozumiesz dzieciaku

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 21/01/2004 09:03

no wiem ze jest potrzebny ale nie taka dziwka
> jak ptak.

Raczej dziwką Ptaka bym nie nazwał, ale fakt, iż jego nieprofesjonalizm w kierowaniu klubu i kontakcie z kibicami może człowieku nie żle podku...rzyć. Ja osobiście wstrzymam się z oceną Ptaka. Zobaczymy za 2-3 lata, bo dopiero wtedy będzie można ocenić całokształt jego działań. [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-01-21 09:04]

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768942092 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005