| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 12:37
Jak poinformowało "Tempo", Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin - lidera piłkarskiej II ligi, zdecydował się na zatrudnienie Jana Tomaszewskiego, który będzie się opiekował bramkarzami "Portowców".
"Taka jest potrzeba chwili. Bodzio Wyparło jest świetny na linii, ale dziś bramkarz musi grać także jako libero. Janek będzie przyjeżdżał do nas na konsultacje" - powiedział Bogusław Baniak, trener Pogoni.
Zrodlo: www.onet.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 13:29
Zgodze sie w pełni z Henqiem, Tomaszewski jest osobo dosc konfliktowa ma dar do podburzania ludzi ale jego obecnosc moze wyjsc na lepsze naszym bramkarzom [Ostatnio edytowane przez kawek: 2004-01-13 13:30]
|
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 14:14
Niezbyt mi się ten ruch podoba... on nie jest sprawny umysłowo, a i nie wiem czy ma jakieś doświadczenie jako trener bramkarzy. Lepszy jest w gadaniu głupot, moze się coś nie dobrego wydarzyć... aaa skoro biorą trenera bramkarzy nowego, to dlaczego to nie jest Siergiej Szypowski ??
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 14:18
DLACZEEEEEGOOOOOO !!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz:
kurwa.... ja rozumiem nawet jakby Tomasiewicz przyszedł... ale nie tomaszewski!!!!!
pierdole wszystko! nie ogarniam sie dluzej! ide sie zajebac!!! :all_coholic: [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-01-13 14:19]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 15:01
Niewiem poco to... Przecież Długosz jest dobry. Poza tym niewiem oco chodzi jak Wyparło wpuścił niewiele bramek...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 15:54
Albo po ukladzie...albo pan Ptok ma za duzo pieniedzy...jakies porzadne transfery by sie przydaly a nie bezsensowne wyrzucanie pieniedzy w bloto...Bodzio ma juz swoje lata i lepszy juz raczej nie bedzie bo jak wiadomo starego psa nie nauczysz nowych sztuczek..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 19:20
tak sobie mysle ze jakbym byl bramkarzem zyjącym i trenującym sobie spokojnie u spokojnego czlowieczka jakim jest Janek Długosz, i nagle usłyszałbym ze przechodzi tomaszewski....normalnie po tym wszystkim co ten czlowiek zrobiłprzez ostatni rok przestraszylbym się bodzio współczuje
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 20:21
Ja tam wole Gubca bo on moglby jeszcze spokojnie pograc w Pogoni te kilka latek hehe
To by bylo wesolo, na kazdym meczu adrenalina na maxa bo nie wiadomo czy pan Bramkarz wlasnie w czasie meczu nie zechce sobie z kibicami pogadac
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 20:59
....... hmm miał być Młynarczyk bardziej go bym wolał ,niż tomaszewskiego ten nie ma pojęcia o treningu bramkarzy ,a pozatym osobiście nie przepadam za nim
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
- 1
- 2
-
|