Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jan Tomaszewski w Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wincent
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8219 dni

Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 12:37
Jak poinformowało "Tempo", Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin - lidera piłkarskiej II ligi, zdecydował się na zatrudnienie Jana Tomaszewskiego, który będzie się opiekował bramkarzami "Portowców".

"Taka jest potrzeba chwili. Bodzio Wyparło jest świetny na linii, ale dziś bramkarz musi grać także jako libero. Janek będzie przyjeżdżał do nas na konsultacje" - powiedział Bogusław Baniak, trener Pogoni.

Zrodlo: www.onet.pl

henieq
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 13:00
jezeli to prawda, mam nadzieje ze nie rozbije dobrej atmosfery wsród zawodników, bo ma on do tego zdolności....

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 13:29
Zgodze sie w pełni z Henqiem, Tomaszewski jest osobo dosc konfliktowa ma dar do podburzania ludzi ale jego obecnosc moze wyjsc na lepsze naszym bramkarzom [Ostatnio edytowane przez kawek: 2004-01-13 13:30]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 14:14
Niezbyt mi się ten ruch podoba... on nie jest sprawny umysłowo, a i nie wiem czy ma jakieś doświadczenie jako trener bramkarzy. Lepszy jest w gadaniu głupot, moze się coś nie dobrego wydarzyć... aaa skoro biorą trenera bramkarzy nowego, to dlaczego to nie jest Siergiej Szypowski?????

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 14:18
Drżyjcie rywale... :)

Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 14:18
DLACZEEEEEGOOOOOO ???!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz:

kurwa.... ja rozumiem nawet jakby Tomasiewicz przyszedł... ale nie tomaszewski!!!!!

pierdole wszystko! nie ogarniam sie dluzej! ide sie zajebac!!! :all_coholic: [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-01-13 14:19]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 15:01
Niewiem poco to... Przecież Długosz jest dobry. Poza tym niewiem oco chodzi jak Wyparło wpuścił niewiele bramek...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 15:54
Albo po ukladzie...albo pan Ptok ma za duzo pieniedzy...jakies porzadne transfery by sie przydaly a nie bezsensowne wyrzucanie pieniedzy w bloto...Bodzio ma juz swoje lata i lepszy juz raczej nie bedzie bo jak wiadomo starego psa nie nauczysz nowych sztuczek..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 15:59
ZAJEBOZA!!!!!!

dla mnie najlepsze posuniecie od kiedy ptak tu przyfrunol!!!

teraz bedziemy mieli dobrego czliwieka to robienia sobie zwal !!!!!!!!!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 16:20
Ja mam tylko nadzieje,ze ow jegomosciem zainteresuja sie media i bedziemy mogli "podziwiac" jego wypowiedzi:D

Sami przeciw wszystkim!!!
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 16:30
Bramkarz to z niego byl dobry ale trener bramkarzy??????????Czy ma on jakies doswiadczenie w tym fachu???????

olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 16:39
Teraz to już wogóle mamy przejebane. Listkiewicz jeszcze bardziej się na nas uweźmie niż wcześniej :P :P :P :P

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 17:01
Oj jeszcze mocniej beda nam drukowac...

1948
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 17:02
"to nie byl błąd to był WIELBŁĄD" i tyle w temacie :D

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 17:10
> Oj jeszcze mocniej beda nam drukowac...

No właśnie, to samo mi przyszło niedawno na myśl... Z tego punktu widzenia może to być katastrofalne w skutkach posunięcie...

Cypek
Kibic
Na forum od 8059 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 18:15
Tomaszewski??? Normalnie chyba nie moge z tego! Już wolę Janusza Jojkę!!hehe

henieq
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 19:20
tak sobie mysle ze jakbym byl bramkarzem zyjącym i trenującym sobie spokojnie u spokojnego czlowieczka jakim jest Janek Długosz, i nagle usłyszałbym ze przechodzi tomaszewski....normalnie po tym wszystkim co ten czlowiek zrobiłprzez ostatni rok przestraszylbym się :) bodzio współczuje ;)

na dobre i na złe
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 19:46
tomaszewski byl za mocny zgadzam sie z tabaluga jojko lepszy ;)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 20:21
Ja tam wole Gubca :P bo on moglby jeszcze spokojnie pograc w Pogoni te kilka latek hehe
To by bylo wesolo, na kazdym meczu adrenalina na maxa bo nie wiadomo czy pan Bramkarz wlasnie w czasie meczu nie zechce sobie z kibicami pogadac :)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Jan Tomaszewski w Pogoni! - 13/01/2004 20:59
....... hmm miał być Młynarczyk bardziej go bym wolał ,niż tomaszewskiego ten nie ma pojęcia o treningu bramkarzy ,a pozatym osobiście nie przepadam za nim :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768941954 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005