Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> alkohol na wyjazdach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bartas
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8146 dni

alkohol na wyjazdach - 09/01/2004 20:59
... [Ostatnio edytowane przez mksbart: 2004-03-10 17:32]

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 09/01/2004 21:29
Ja uważam że picie w rozsądnych granicach nie jest niczym złym tylko najlepiej robić to po meczu bo ostatnio nie wszyscy mieli dość siły na doping ;-)

Bo jest paru ludzi... Piraci
U-96
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 09/01/2004 22:40
Kilka wyjazdow zdarzylo sie na lekkiej fazie, kilka zupelnie na trzezwo (ew 2 piwka czyli nic) a kilka na niezlej bombie. Nie bylo przy tym selekcji ze tu jest daleko i niebezpiecznie wiec nie piej a tu blisko i luz to wale do oporu. po prostu jak wychodzilo tak sie pilo lub nie :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8404 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 09/01/2004 23:14
Moim zdaniem na takich wyjazdach jak Wronki czy Grodzisk Wlkp. trzeba sie najebac, ale na wyjazdach prestizowych(Poznań czy np. Łódz) lepiej pieniadze zainwestować w pirotehnike, a zdrowie na doping!!!

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 01:33
wstyd przyznac, ale wyjazd do Belchatowa byl moim pierwszym, bylo wypas, ale troche towarzystwo za bardzo pijane przez co doping byl powiedzmy sredni, a Belchatowa w mlynie bylo mniej niz nas, wiec moglismy ich spokojnie przekrzyczec, gdyby nie ten alkohol, nie znam wyjazdowych zwyczajow, ale mysle, ze takie pijane towarzystwo to nie norma (pewnie jestem w bledzie :P)
pozdrawiam

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 02:07
no to ja sądze... :)
picie na wyjazdach? zajeboza... jeśli są to wronki, Grodzisk czy inny wyjazd typowo rekreacyjny.... w innych przypadkach należało by zachować umiar... no bo trza być w stanie zareagować a jak Cie niesie 2 kolesi to cieżko o jakąkolwiek reakcje ;) więc... alkochol na wyjazdach bardziej że tak się wyraże wyjazdowych :) raczej nie jest wskazany - takie moje zdanie...
... oczywiście dzisiaj jako że jest piątek jestem zajebany troszku więc moge zmienic zdanie.... nie traktujcie tego postu zbyt poważnie :)

...kurwa dzisiaj juz sobots!

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
wincent
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 11:53
NIE dla alkoholu na wyjazdach, nawet jesli chodzi o Wronki lub Grodzisk. Co to za ekipa, w ktorej polowa jest najebana? Czasem w takich Wronkach az zal patrzec... W drodze powrotnej mozna machnac jakies piwko ale tez z umiarem.

K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 12:58
Wszystko ma swoje granice. Alkohol a i owszem, ale tylko dla małej fazki. Osobiscie nie przypominam sobie bym byl najebany na ktoryms z wyjazdow (oczywiscie nie liczac W-we). Tak jak ktos tu juz napisal sa wyjazdy ze mozna wypic wiecej i sa gdzie wiecej lepiej nie pic.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 16:46
alkohol jest dla ludzi i nic wielkiego tutaj nie odkrywam ale bez przesady zeby zadawac sobie pytanie czy pic czy kibicowac a jak pic to ile. Ludzie nie wyglupiajcie sie
pozdrawiam

acidland
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 21:11
co tu dużo gadać, uważam ze to indywdualna sprawa !!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 22:03
człowiek nie kaktus ,pić musi ;)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 22:27
Ja narazie bylem na jedyn wyjezdzie w Warszawie w sektorze Legi jakims a co do alkoholu to hmmmmmm Jestem jeszcze za młody zeby pić (mamo mam nadzieje ze to przeczytasz ;) ) mialme jechać do Belchatowa ale nie wypaliło :( Kasy mi niechcieli dać :(

Z daleka nie będzie widać.
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/01/2004 22:28
> człowiek nie kaktus ,pić musi ;)

Później wychodzą takie zwały jak w Bełchatowie. Nie twierdzę że wogóle ale K.. 2 piwka albo po meczu w drodze do Szczecina.

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 11/01/2004 11:06
I znowu stwiedze, ze to zalezy po co jezdzi sie na mecze.Niestety wyjazdy typu Wronki,Grodzisk,Lubin,czyli zazwyczaj te samochodowe to jedna wielka libacja(choc nie twierdze,ze"kiedys" sam na nich nie pilem (vide Lubin)).Caly rok 2003 przejezdzilem praktycznie na trzezwo,albo pilem dla smaku,czyli niewiele(THC sie nie liczy :P).Taki Plock gdzie prktyczne wszyscy byli trzezwi(poza ekipa dwoch aut...pozdro R.),to samo Gliwice(poza kilkoma wyjatkami),Bialystok(ekipa"terespol") w Lapach na alkomacie duza czesc ekipy mialo wynik 0.0,a 90% nie przekroczylo 0.2.Tyle, ze w tamte miejsca jechala ekipa kumata(szukajaca przygod), a nie ludzie jadacy na wycieczke krajoznawczo-towarzyska.Ja tam sie nie ludze,czlowiek ktory sie wybierze raz w rundzie na wyjazd,chce go "przezyc" jak najmocniej(co zazwyczaj ludziom w Polsce kojarzy sie z alkoholem).Na szczescie takie ogolne wyjazdy zdarzaja sie dosc rzadko(a jeszcze niech Pogonka dostanie ze 3 mecze w pizde...luz).Ja osobiscie wole jechac w 50 osob ogarnietej ekipy,niz w 200 nachlanego towarzystwa.To nie te czasy.Tu trzeba byc przygotowanym.Koniec wywodu,juz niedlugo sie przekonamy jak to bedzie wygladac,ale WIEM, ze czesc wyjazdowiczow bedzie jezdzic na trzezwo i miejmy nadzieje, ze troche osob sie do tego dostosuje.
HPS ..::braci sie nie traci::..

Sami przeciw wszystkim!!!
AidenMks
Kibic
Na forum od 8045 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 11/01/2004 16:23
pić czy nie pić oto jest pytanie? :) od wyjazdu do Białych niedżwiadków zdecydowanie nie więcej niz kilka browarków wtedy troszke przegiołem i było nieciekawie :)

Pogoń Szczecin
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 00:05
ja raz mialem wyjazd hehe :)
cala Polske w miecha zjechalem, ponad 5 tys km
a etanolu tyle wchlonalem w tym czasie ze nawet nie pamietam ile i czego
jak wrocilem w chate to tylko miedziaki mi zostaly :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 00:16
alkohol vs wyjazdy ?!??

to zalezy od czlowieka , kazdy wie iz ktos wypije 5 piwek i bedzie trzymal fason a inny zrobi przypal po 2....

ciezka sprawa

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 17:26
Ja zwykle ograniczam sie do 2 - 3 piwek. Nawet taki piknik jak Wronki czy Grodzisk wole odbyc na trzezwo.
Pic moge caly rok. Na wyjazdach preferuje trzezwosc.

1948
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 17:52
Po wyjezdzie do Wodzislawia Śl. MÓWIE STANOWCZE NIE DLA ALKOHOLU na wyjazdach!!!!ni dosc ze sie zajebalem we wroclawiu to obudzilem sie w Świnoujsciu:/ wtedy byl to dla mnie gleboki szko!!!:D:)pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 17:57
WFh to bylo zajebiste..... jeden z najlepszych powrotow w historii moich wyjazdow....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768932883 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005