Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Odlot Ptakow? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kozuch
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8069 dni

Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:31
Rozchodza sie sluchy ze Antoni Ptak wraz z synem Dawidem zamierzaja opuscic Pogon poniewaz nie maja juz na nic pieniedzy...i wogole ze z Naszym Klubem jest naprawde zle..:( !! Chociaz ja w to za bardzo nie wierze poniewaz po co Ptak wogole by przybywal do Szczecina..na pol roku i mial psuc "kolejna juz druzyne " ..miejmy nadzieje ze to kolejna glupia plotka...Ale spytam sie was co wy Kibice o tym myslicie ??
P.s : Mam nadzieje ze bana od administratorow za ten temat nie dostane poniewaz..nie jest taki glupi..i dotyczy naszego Klubu...i nie besztajcie mnie za duzo..ze wzgledu na tresc tematu ! Pozdro

POGOŃ To My !
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:37
Litiości......Ban!!!!!!!!!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:38
ktoś już zakladał podobny temat o takiej treści , ja w to zbytnio nie wierzę
P.S. podaj źródło :)

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:38
jezeli podajesz cos do wiadomosci, to moglbys podac jeszcze "zrodlo" badz skad info pochodzi lub od kogo

kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:45
Trzymajcie mnie!!!! kolejny BETON!!!!!

kozuch
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:54
no jezeli was to nie interesuje......no to sorry ale niewiem jakie was tematy interesuje..moze takie jak "Dowcipy" hehhe ? Jezeli tak tego pragniecie zebym dostal bana to niech dostane i juz :(:(:( przynajmniej nie bede was katowal Newsami (ktore wedlug mnie sa wazne) o Pogoni Szczecin!!! Zrodlo : Wlasne..inne strony...( adresow nie podaje bo jest to zabronione ) !!

POGOŃ To My !
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:02
adminiastrator pisze podaj źródło , a kozuch jest to zabronione :)
coś tutaj kręcisz :P

chyba , że chodzi Ci o inne strony o Pogoni :D [Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2004-01-06 21:20]

Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:09
o boże myślałem że spadne z krszesła jak to przeczytalem ....... ale żeś kozuch beton walnął po chuj wogle zakladasz tematy z info które niema potwierdzenia ? ?

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:18
Widzialem ze tak bedzie ze beda sie bali zakladać tematy :) wcale nie taki beton lepsz to niz temat o meczu Pogoni z Aluminum nie dlugo nie bedziemy mieli gdzie pisać :) [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-06 21:18]

Z daleka nie będzie widać.
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:24
ZRodlem byla jego babcia;)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:43
Od kilku ddni śledzę tematy kozucha i tak jak wszysce zauważuyłem że to co on gada to jakaś durna plota bez źródła... Jednak on faktycznie coś ma niepokolei.

Jak tak dalej pójdzie to kozuch napisze że Rivaldo wyraził chęć gry w Pogoni. A Real chce zamienić,Beckhama na Drumlaka i Raula na Batate [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-06 21:47]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 22:07
Kozych pomysl zanim cos napiszesz. Informacje masz z "Faktu" czy z "Twista" ?

kozuch
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 22:11
Dobra to h** wam w dupe i jak juz tak gadacie to niech dostane bana i H** !!!!
p.s : Zenus ty szmato wypierdalaj od mojej babci !! moje tematy i tak sa lepsze od twoich ...ty fingerboardzisto buahahah !!!!! [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-06 22:11]

POGOŃ To My !
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 22:38
> Dobra to h** wam w dupe i jak juz tak gadacie to niech dostane bana i H** !!!!
>
p.s : Zenus ty szmato wypierdalaj od mojej babci !! moje tematy i tak sa
> lepsze od twoich ...ty fingerboardzisto buahahah !!!!!

[Ostatnio edytowane

Gościu ma jakieś zaburzenie nie sądzicie??

W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 22:44
napewno jego fingerboardy sa lepsze od twoich kopaczy....
DO ADMINOW!!! CZY KTOS W KONCU ZBANUJE TEGO POKEMONA???!!!!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:11
> napewno jego fingerboardy sa lepsze od twoich kopaczy....
DO ADMINOW!!! CZY
> KTOS W KONCU ZBANUJE TEGO POKEMONA???!!!!

hehe fingerbordy były spoko ;) hehe było się z czego śmiać :D fingersanki rulez POzdro 4 @LL
a co do tego tematy to ptaki "odleciały na zimę juz jesienią i powracają na wiosnę "

PSG
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:12
> Dobra to h** wam w dupe i jak juz tak gadacie to niech dostane bana i H** !!!!
>
>p.s : Zenus ty szmato wypierdalaj od mojej babci !! moje tematy i tak sa
> lepsze od twoich ...ty fingerboardzisto buahahah !!!!!

[Ostatnio edytowane

Od zenusia to ty sie odpierdol , to jest dobry chlopaczyna ;) poza tym wcale nie ublizyl twojej babci wiec opanuj sie dzieciaczku.

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
kozuch
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:13
Nie nie mam zadnych zaburzen !! Aha wfh wlasnie uswiadomiles mi ze fingerboardy dla ciebie sa wazniejsze od Pilkarzy i wogole calej Pogoni aha gratuluje podjetej decyzji !
Do Adminow: naprawde jezeli wedlug was robie na tym forum cos zlego to mnie poprsotu zbanujcie i dajcie satysfakcje tym ktorzy przychodza naa to forum pogadacc o fingerboardach i roznych innych gownach a nie o Pogońi ( niech sie ciesza i maja satysfakcje ze usilnie zmusili was do zbanowania mnie :P ) !!! Pozdro

POGOŃ To My !
Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:20
kozuch śmieszny jesteś !!! Twoje posty i tematy są poprostu śmieszne. A do WFH to ty powinieneś na pan mówić i nawet się z nim nie porównuj :D nie no no coments gosciu

cEzY
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:21
> Nie nie mam zadnych zaburzen !! Aha wfh wlasnie uswiadomiles mi ze fingerboardy
> dla ciebie sa wazniejsze od Pilkarzy i wogole calej Pogoni aha gratuluje
> podjetej decyzji !
> Do Adminow: naprawde jezeli wedlug was robie na tym forum
> cos zlego to mnie poprsotu zbanujcie i dajcie satysfakcje tym ktorzy przychodza
> naa to forum pogadacc o fingerboardach i roznych innych gownach a nie o Pogońi (
> niech sie ciesza i maja satysfakcje ze usilnie zmusili was do zbanowania mnie :P
> ) !!! Pozdro

Co Ty sie umowiles z kims o piwo czy Cie tu zbanuja czy nie??

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946209 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005