| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:31
Rozchodza sie sluchy ze Antoni Ptak wraz z synem Dawidem zamierzaja opuscic Pogon poniewaz nie maja juz na nic pieniedzy...i wogole ze z Naszym Klubem jest naprawde zle.. !! Chociaz ja w to za bardzo nie wierze poniewaz po co Ptak wogole by przybywal do Szczecina..na pol roku i mial psuc "kolejna juz druzyne " ..miejmy nadzieje ze to kolejna glupia plotka...Ale spytam sie was co wy Kibice o tym myslicie ??
P.s : Mam nadzieje ze bana od administratorow za ten temat nie dostane poniewaz..nie jest taki glupi..i dotyczy naszego Klubu...i nie besztajcie mnie za duzo..ze wzgledu na tresc tematu ! Pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 20:54
no jezeli was to nie interesuje......no to sorry ale niewiem jakie was tematy interesuje..moze takie jak "Dowcipy" hehhe ? Jezeli tak tego pragniecie zebym dostal bana to niech dostane i juz   przynajmniej nie bede was katowal Newsami (ktore wedlug mnie sa wazne) o Pogoni Szczecin!!! Zrodlo : Wlasne..inne strony...( adresow nie podaje bo jest to zabronione ) !!
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:02
adminiastrator pisze podaj źródło , a kozuch jest to zabronione 
coś tutaj kręcisz 
chyba , że chodzi Ci o inne strony o Pogoni [Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2004-01-06 21:20]
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:09
o boże myślałem że spadne z krszesła jak to przeczytalem ....... ale żeś kozuch beton walnął po chuj wogle zakladasz tematy z info które niema potwierdzenia ? ?
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:18
Widzialem ze tak bedzie ze beda sie bali zakladać tematy wcale nie taki beton lepsz to niz temat o meczu Pogoni z Aluminum nie dlugo nie bedziemy mieli gdzie pisać [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-06 21:18]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 21:43
Od kilku ddni śledzę tematy kozucha i tak jak wszysce zauważuyłem że to co on gada to jakaś durna plota bez źródła... Jednak on faktycznie coś ma niepokolei.
Jak tak dalej pójdzie to kozuch napisze że Rivaldo wyraził chęć gry w Pogoni. A Real chce zamienić,Beckhama na Drumlaka i Raula na Batate [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-06 21:47]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 22:11
Dobra to h** wam w dupe i jak juz tak gadacie to niech dostane bana i H** !!!!
p.s : Zenus ty szmato wypierdalaj od mojej babci !! moje tematy i tak sa lepsze od twoich ...ty fingerboardzisto buahahah !!!!! [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-06 22:11]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 22:38
> Dobra to h** wam w dupe i jak juz tak gadacie to niech dostane bana i H** !!!!
>
p.s : Zenus ty szmato wypierdalaj od mojej babci !! moje tematy i tak sa
> lepsze od twoich ...ty fingerboardzisto buahahah !!!!!
[Ostatnio edytowane
Gościu ma jakieś zaburzenie nie sądzicie??
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 22:44
napewno jego fingerboardy sa lepsze od twoich kopaczy....
DO ADMINOW!!! CZY KTOS W KONCU ZBANUJE TEGO POKEMONA !!!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:11
> napewno jego fingerboardy sa lepsze od twoich kopaczy....
DO ADMINOW!!! CZY
> KTOS W KONCU ZBANUJE TEGO POKEMONA !!!!
hehe fingerbordy były spoko hehe było się z czego śmiać fingersanki rulez POzdro 4 @LL
a co do tego tematy to ptaki "odleciały na zimę juz jesienią i powracają na wiosnę "
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:12
> Dobra to h** wam w dupe i jak juz tak gadacie to niech dostane bana i H** !!!!
>
>p.s : Zenus ty szmato wypierdalaj od mojej babci !! moje tematy i tak sa
> lepsze od twoich ...ty fingerboardzisto buahahah !!!!!
[Ostatnio edytowane
Od zenusia to ty sie odpierdol , to jest dobry chlopaczyna poza tym wcale nie ublizyl twojej babci wiec opanuj sie dzieciaczku.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:13
Nie nie mam zadnych zaburzen !! Aha wfh wlasnie uswiadomiles mi ze fingerboardy dla ciebie sa wazniejsze od Pilkarzy i wogole calej Pogoni aha gratuluje podjetej decyzji !
Do Adminow: naprawde jezeli wedlug was robie na tym forum cos zlego to mnie poprsotu zbanujcie i dajcie satysfakcje tym ktorzy przychodza naa to forum pogadacc o fingerboardach i roznych innych gownach a nie o Pogońi ( niech sie ciesza i maja satysfakcje ze usilnie zmusili was do zbanowania mnie ) !!! Pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:20
kozuch śmieszny jesteś !!! Twoje posty i tematy są poprostu śmieszne. A do WFH to ty powinieneś na pan mówić i nawet się z nim nie porównuj nie no no coments gosciu
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:21
> Nie nie mam zadnych zaburzen !! Aha wfh wlasnie uswiadomiles mi ze fingerboardy
> dla ciebie sa wazniejsze od Pilkarzy i wogole calej Pogoni aha gratuluje
> podjetej decyzji !
> Do Adminow: naprawde jezeli wedlug was robie na tym forum
> cos zlego to mnie poprsotu zbanujcie i dajcie satysfakcje tym ktorzy przychodza
> naa to forum pogadacc o fingerboardach i roznych innych gownach a nie o Pogońi (
> niech sie ciesza i maja satysfakcje ze usilnie zmusili was do zbanowania mnie 
> ) !!! Pozdro
Co Ty sie umowiles z kims o piwo czy Cie tu zbanuja czy nie??
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|