Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ptak sie waha co do pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sierka
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8055 dni

ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 20:58
mam informacje ze wielki antoni sie waha co ma dalej zrobic z Pogońia.powiedzial to bardzo znany nam wszystkim jego bliski pracownik oznajmil mi przed nowym rokiem ze PTAK nie ma pieniedzy ze nikim nie wzmocni zespolu i sie zstanawia ze moze lepiej bedzie jak awansujemy nie teraz tylko na drugi SEZON!!!!!!!!!!!powtwrza sie sytuacja taka szma co z gondorem !!!!przejrzyjmy ze im wszystkim nie chodzi o nasza kochana Pogoń tylko o tereny zeby miec z tego interes!!!jest welki cwaniak z niego!!!! tak jak perelat temu spalil swoje dwie hale targowe tam u siebie zeby dostac tylko wielkie odszkodowanie za to bo nie mial kasy!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez sierka: 2004-01-01 21:08]

misiek
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:04
Dobra jestem ciekaw to twój pierwszy post...
Więc chociaż uzasadnij to wszystko i powiedz w jakim sensie się wacha...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
sierka
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:16
co ta wiadomosc was zaszokowala

misiek
sierka
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:17
onic mu nie chodzi tylko obiznes

misiek
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:26
> co ta wiadomosc was zaszokowala

buahahahahaaaa..... fakt jestem zaszokowany :) i straaasznie się boje ;]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:27
Tylko ciekawe poco w takim razie zabieral by się za takie coś ????? Jak przenoszenie się do szczecina gdyby niemiał kasy. [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-01 21:27]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:29
Jak przyszedl to byl zbawca...a teraz jak nie ma kasy to wierni kibice go wyzywaja? czegos tu nie rozumiem

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:32
Czy ktoś go wyzywa??? Ja gdy tylko ktoś mi mówi żę Pogoń ostatnio słabiej gra itp i ich krytykują to tak myśle co by powiedzieli 31.05 po ostatnim meczu. Tak wtedy smutno było

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:35
> Dobra jestem ciekaw to twój pierwszy post... Więc chociaż uzasadnij to wszystko i powiedz w jakim sensie się wacha...

i jeszcze skad masz to info?

Obrazek jpg wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:39
Max_dal nie mowie o tobie...tylko o zalozycielu tego tematu:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:48
> Max_dal nie mowie o tobie...tylko o zalozycielu tego tematu:)

No tak niepomyślałem:P:P nie no wiem wiem

Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 22:01
Czyżby kolejne info z bardzo wiarygodnej gazety Fakt?

Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 22:36
Ja jestem niesamowicie zszokowany ze koles chce robic biznes..... ;) Normalnie nie chce sie wierzyc ze ktos z poludnia przyjechal do Szczecina tylko zeby zrobic interes a nie zeby pomoc Pogoni.... ;)

ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 22:40
> Czyżby kolejne info z bardzo wiarygodnej gazety Fakt?

Tak ta gazeta przewszsza nawet Leppera ;)

seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 22:57
ale news ,padlem trupem ,ptak dostal tereny ,umowa z bosmanem ,pogon liderem i jeszcze sam sie klocil 2 tygodnie temu zeby wiecej ekip weszlo do pierwszej ligi ,kurde w 2 tyg straacil kase ,to co on sobie kupil ,moze chce kupic manchester utd albo liverpool i zbiera kapital ??

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 23:03
Widocznie szampan jeszcze co poniektorym buzuje w czajniku.Poczekajcie az podana babelki;P

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 23:43
hehehehe " sierka" chyba jeszcze nie wytrzezwial po sylwku ;) pozdro

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 23:59
No Sylwester musiał być huczny :D
No bo jak można na trzeźwo mieć jeszcze jakiegokwiek wątpliwości co do osoby Antoniego P. Przecież z góry było wiadomo, że będzie szukał okazji do kolejncyn przekrętów, no w ogóle do zarobienia sobie na Pogoni (kto przy zdrowych zmysłach sądzi, że prezesem klubu zostaje się z miłości do klubu, co prawda wyjątki się zdarzają ale to nie w tym przypadku). Ale z takim info co żeś wyskoczył to naprawdę nie wiadomo czy się smiać, czy płakać...

Llibertat per a Catalunya!
christoph
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 00:11
Już 1 stycznia mamy kandydata na debiut roku i post roku hehehe...myślę, że zrobił to specjalnie, a może to ktoś ze starych użytkowników hehe przyznać się...

Dziękuję :)
Westman
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: ptak sie waha co do pogoni - 02/01/2004 01:30
są ludzie i parapety

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946207 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005