| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Batata nie ma spokoju.. - 30/12/2003 16:38
Sergio Batata przebywajac w Brazylii codzien otrzymuje telefony od dzialaczy groclinu grodzisk z zapytaniami czy zdecydowal sie juz grac w Pogoni..lecz Sergio codzien odsyla ich z Kwitkiem..Dzisiejszego dnia p.Antoni Ptak poinformowal ze w gre wchodzi wypozyczenie Bataty na pol roku ..w zamian za Jana Wosia , Piotra Rockiego i na zawodnika ktorego dzis dodal prezes Drzymala do tej wymiany Tomasza Moskale ...Wiec jak warto zamienic Sergio ?? czekam na wasze odp. wiem ze temat podobny juz byl ale niestety nie moglem go znalezc wiec nie bluzgajcie !!!! [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2003-12-30 16:40]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Batata nie ma spokoju.. - 30/12/2003 16:40
Tak jak mówiłem przydała by się taka wyszukiwaraka
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Batata nie ma spokoju.. - 30/12/2003 17:03
> Tak jak mówiłem przydała by się taka wyszukiwaraka
moja odpowiedz tutaj
na przyszlosc takie zyczenia to kierujcie do odpowiedniego tematu w odpowiednim dziale ;]
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Batata nie ma spokoju.. - 30/12/2003 18:18
a ten Woś i Rocki potrafią strzelać karne ? BYŁEM NA PODBESKIDZIU   i wyszedłem w 90 minucie ZAŁAMANY a jak wróciłem do domu to byłem jeszcze bardziej ZAŁAMANY bo nie widziałem bramki Kaźmierczaka
[Ostatnio edytowane przez ble: 2003-12-30 18:19]
|
[ocenzurowano głupote autora]
|
|
|
|
Odp: Batata nie ma spokoju.. - 30/12/2003 18:21
kozuch po 1 podobny temat był, po co nowy trzabyło spawdzić troche wcześniej,
po 2 nie wytrzymam jak mozna ciągle pisać tematy po przeczytaniu czegoś na V lub na 90 minut !! ja rozumiem że to forum i można sie wypowiadać ale no nie przesadzaj
po 3 pamietaj nie wszystkie twoje tematy są zajebiste 
i po 4 PEAC, nic do ciebie nie mam jak mówiłem to jest forum i każdy ma swoje zdanie moje jest takie....
a tak na marginesie i tak pewnie nie przejdzie do Groclinu
|
|
|
|
|
Odp: Batata nie ma spokoju.. - 30/12/2003 18:21
> a ten Woś i Rocki potrafią strzelać karne ? BYŁEM NA PODBESKIDZIU   i
> wyszedłem w 90 minucie ZAŁAMANY a jak wróciłem do domu to byłem jeszcze bardziej
> ZAŁAMANY bo nie widziałem bramki Kaźmierczaka
Skoro tak zrobiłeś to niezły z ciebie kibic...
Załamują mnie ci którzy wychodzą przed gwizdkiem
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
-
|