| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 16:33
Były bliski pracownik Bekdasa , Aslan Albaj szuka w Turcji Klubu dla Pawła Drumlaka ...Aslan uwaza ze wyjazd Pawla do turcji dobrze by mu zrobil lecz zaden klub go za bardzo niechce bo Drumlak zbyt malo gral w ostatnim czasie...Wiadomosc ta podala gazeta fakt . co o tym myslicie ?? [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2003-12-30 16:34]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 16:36
Kurde przecież to tylko kolejna durna plotka...
Pozatym na cholere taki temat niewystarczy ci żę skomentujesz to na Pogoń.v.pl ?? Dobra ja zaraz założę takie tematy Kto zostanie mistrzem: Watykanu, Burkiny Faso, Vanuatu i Mongolii heh
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 17:02
Widze, ze na forum zapanowala moda na opierdalanie wszystkich za to ze zakladaja glupie tematy. Dziwne bo niektore z tych "glupich tematow" sa calkiem sensowne!
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 17:13
> Kurde przecież to tylko kolejna durna plotka...
Pozatym na cholere taki temat
> niewystarczy ci żę skomentujesz to na Pogoń.v.pl ?? Dobra ja zaraz założę
> takie tematy Kto zostanie mistrzem: Watykanu, Burkiny Faso, Vanuatu i Mongolii
> heh
Uważasz , że ten temat jest głupi , a siebie uważasz za mądrego ?? Temat jest OK , więc pomyśl tak z trzy razy zanim coś napiszesz , bo się błażnisz poprostu .
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 17:18
Uważasz , że ten temat jest głupi > Temat jest OK , więc pomyśl tak z trzy razy zanim coś napiszesz , bo się
> błażnisz poprostu .
Nierozumiem ciebie troche na cholere zakładać taki temat na forum Pogońi jak wszyszy zapewne wchodzą na www.pogon.v.pl i komentują przy newsie.
A siebie nieuważąm za aż takiego mądrego zresztą ciebie raczej też nie... :/
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 17:23
Ale dobra żeby nietrzeba było się kłócić to ładnie grzecznie odpowiem.
Dlamnie jest to głupia plotka. A jeśli to jest prawda. To t będzie marnowanie dobraego zawodnika. Podobna sytuacja jest z Niedzielanem. Jeśli poszedł do tego Nimjegen to będzie tak jak z Kuźbą grał w reprezentacji był świetny a teraz o nim nic niesłychać...
|
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 17:26
Temat jak na ostatnie czasy (czyt. ok. 2 tygodnie) jest najsensowniejszy! ktos juz zadal takie pytanie...a o czym ty chcesz rozmawiac nas forum Pogoni jak nie o Pogoni..a tak poza tym to co ma mistrz Watykanu czy tam jakiegos Konga do Pawla Drumlaka?
P.S. Fakt - i wszystko jasne
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 20:32
Zobaczyłem temat - pomyślałem, że to nawet całkiem możliwe i trzeba będzie się liczyć z odejściem Drumiego nad Bosfor...
Przeczytałem, że info podała "wspaniała" gazeta FAKT - od razu stwierdziłem, że jeśli już Drumlak odejdzie z Pogoni, to raczej nie do Turcji i póki co to zostaje w Szczecinie
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Pawel Drumlak w Turcji ?? - 30/12/2003 22:42
> Widze, ze na forum zapanowala moda na opierdalanie wszystkich za to ze zakladaja glupie tematy.
> Dziwne bo niektore z tych "glupich tematow" sa calkiem sensowne!
Ale akurat ten chyba nie jest. Gdyby zliczyć tematy o Drumlaku, spokojnie możnaby "ulepić" kolejne podforum.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1