| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Leszek Pokładowski powroci do Pogoni??? - 23/12/2003 20:20
Powrot Pokładowskiego to jest błąd według mnie. NIe wydaje mi się aby był znaczącym wzmocnieniem. Zamiast niego wolałbym ściągnąć jakiegoś młodego perspektywicznego zawodnika z regionu na pomoc, gdyż już tak mamy tam dobrą formacje jak nie odejdzie Drumi. Ptak powinien ściągnąć dwóch obrońców oraz napastnika  
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Leszek Pokładowski powroci do Pogoni??? - 23/12/2003 22:15
> Proponuje sciagnac jeszcze Olega Salenko a tak na serio to ile on ma lat?
Poklad czy Salenko?? Niestety zaden z nich mlody nie jest, ani nie prezentuje takiej klasy zeby wzmocnic Pogon przed ta wazna runda... Jak patrze na nazwiska pilkarzy ktorymi jest zainteresowana Pogon to mi sie nie dobrze robi. Kurtovic? On wogle lapal sie w rezerwach najbiedniejszego GKSU Po jaka cholere nam on? Chocby Godras jest pewnie lepszy! Mialbyc Bojarski, lecz w Pogoni mowili ze on nie bedzie sie chcial przeniesc do 2 ligi bo to takiej klasy pilkarz... wiec z niego zrezygnowali, a teraz zasilil naszego rywala. Jestem pewien ze nie awasnujemy jesli nic sie nie ruszy!! Zmiana formacji, nowi beznadziejni pilkarze wszystko pojdzie do tylu zamiast do przodu. No i Szczakowa bedzie silniejsza, Craxa tez, tylko my w dol... A takie by;y plany transferowe i nic. Oby to sie zmienilo, chocby pilkarze GKSu sa wolni "(ci z 1 skladu... moze sa gorsi od kolesia z rezerw?? <lol> . I jest jeszcze paru pilkarzy na rynku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Leszek Pokładowski powroci do Pogoni??? - 24/12/2003 10:03
wiem ze sa swieta i wogole ale juz mnie to tak wkurwia. wchodze na vpl i widze
Leszek Pokładowski powróci do Pogoni?
1-4-2-3-1, czyli... Pogoń po włosku
wchodza na beep m@c juz kurwa wyjebal 2 tematy.
co wy uzadzacie jakis wyscig po najwieksza liczbe tematow. jeszcze sie wam nawet niechce zmieniac tytulu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-