| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 20:26
Temu chujowi chyba sprawia przyjemnosc niszczenie klubow . Najpierw zrobil to w lodzi , potem gdansk , piotrkow , teraz katowice...
Pewnie niedlugo wpadnie na pomysl , zeby rozpierdolic wszystko w Szczecinie!
Mam nadzieje ze ten typ szybko zniknie z polskiej pilki...
CHUJ W DUPE PTAKOWI!!!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 20:28
> niby by mnie los GKSu nie obchodził, ale jak każdy wiosek w ekstraklasie nie
> lubie, wiec nie chcę upadłości GKSu, ale ważniejsze jest dobro Pogoni wiec niech
> Ptak robi co chce byle odebrał kase
Mick - pierdolnij sie w leb dzieciaku
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 20:31
jestem tego zdania co harlem...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 21:57
Subiektywnie rzecz biorąc można dojść do konsensusu iż Ptak niszczy sobię reputację na którą pracował w szczecinie !! reasumując sprawy z dziurowiczem powinny byc załatwione nie po stracie Klubu tylko jej prezesa !! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-12-17 22:01]
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 21:59
Ludzie, o czym Wy gadacie... Gdyby Wam nie płacono, nie żądalibyście kasy, tylko czekali na dobry humor szefa? Ptak ma pełne prawo żądać zaległości. Jeżeli Dziurowicz leci w chuja i nie chce mi tej kasy oddać, to Ptak ma czekać z założonymi rękami?
Moim zdaniem prawda jest taka, że ten wniosek ma być tylko straszakiem - aby Dziurowicz wyciągnął trochę grosza "ze skarpety"... GKS zostanie zapewne zmuszony do sprzedaży jednego ze swoich piłkarzy i na tym się skończy.
Polska piłka jest dziadostwem. I dalej takim będzie, jeżeli prezesi klubów będą podpisywać wirtualne kontrakty zawodnicze i umowy transferowe. To musi się kiedyś skończyć i mam nadzieję, że dla GKS i dla całej polskiej piłki będzie to sroga nauczka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 22:21
> > odpierdol sie od micka!!!
bo jeszcze ci krzywde zrobia.... najada ci na
> palce fingerboardem!!!
hehe Wymiętkem.... Jak w telenoweli !! zamiast się kłucić idzcie na browara !! hehe bo fingerboardem cię przejadą !! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-12-17 22:25]
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 22:22
> > odpierdol sie od micka!!!
>bo jeszcze ci krzywde zrobia.... najada ci na
> palce fingerboardem!!!
sorry Mick , zle Cie zrozumialem . Bylem bardzo podenerwowany 
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 22:27
Ja tam szczerze sie Ptakowi nie dziwie. Chce odzyskac kase - i robi dobrze. A, że Dospel Dziurowicza zrobił w kanał i nie płaci (ł) kasy to juz nie moja sprawa.
Dziurowicz ma sie wywiązać z umowy i finito. A jak nie to Ptak może rządać kasy.
Chociaz zamiast upadłości wziąłby paru grajków i po sprawie.
Mały - ja tam bym uważał na twoim miejscu !! Fingebordy to już nie przelewki !
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 17/12/2003 22:33
>Mały - ja tam bym uważał na twoim miejscu !! Fingebordy to już
> nie przelewki !
Na te fingeboardy to chyba ja powinienem uwazac...
zenus mocno sie na mnie zdenerowal , kiedu ublizylem Mickowi...
Wyjasnilem jednak cala sytuacje , dlatego mysle ze juz nic mi nie grozi
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|