| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Liczka w POGONI - 08/12/2003 11:55
Jak poinformował "Super Express", Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin, lidera piłkarskiej II ligi, wykonał dość niespodziewany krok. Otóż zatrudnił on w klubie czeskiego szkoleniowca Wernera Liczkę, który wiosną poprowadzi "Portowców"!
Liczka w przeszłości był już trenerem Polonii Warszawa, a ostatnio prowadził młodzieżową reprezentację Czech, której nie udało się awansować do finałów MME.
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 13:49
moim zdaniem trzeba poczekac co napisza inne bardziej wiarygoden gazety bo ja nie ufam takim brukowcom jak "Super Express". osobscie nie wiem co o tym sadzic i czy wyszlo by nam to na dobbre, ale jednak mysle ze nie mozna tak potraktowac Baniaka i trzeba mu pozwolic skonczyc to co zaczal!
jesli juz to tylko Liczke na asystenta!
cos czuje ze ta PRZERWA MIEDZY RUNDAMI BEDZIE OBFITOWAC W WIELE WYDARZEN OBY TYLKO POZYTYWNYCH W NASZYM KLUBIE ............ [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-12-08 14:02]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:09
Jeśli to prawda choć trudno mi w to uwierzyć to niezbyt ładnie postępiono z BB. Moim zdaniem to tylko ściema dziennikarzy Super Ekspresu, którzy lubują się w tanich rewelacjach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:30
Wedlug Glosu to Baniak ma byc dyrektorem sportowym , ale mu to nie pasowalo , nic jeszcze nie wiadomo . Glos pisze rozwniez , ze Groclin jest zainteresowany Batata i moze odejsc z Pogoni ...
|
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:41
Mojim zdaniem taka zmiana by sie przydała poniewaz z baniakiem niezaszelejemy w ekstraklasie!!!!!!
|
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:14
Znowu jakieś rewelacje ze strony brukowca :BoomSmilie_anim:Baniak nie wygrał runde min. dzięki wielu farta ;-)ale jestem przeciw odchodzeniu pomiędzy rundam. Baniak zna już zespół zna ich możliwości itd.Niewiem czy była by to dobra decyzja...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:41
> Ciao Boguś!!! niech Baniak teraz wraca do Lecha!!
Niech wraca do Lecha i zabierze ze soba bugaja a takze matlaka
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:46
SE jak to SE cos uslyszal cos przekrecil cos pozmienial... Faktycznie Ptak zaoferowal Bogusiowi prace dyrektora a sam chcial nowego trenera zatrudnic. Jednak kiedy Baniak odrzucil oferte Ptak postanowil ze sie jeszcze raz namysli... Oto jego slowa:
''Plan przygotowań opracował Bogusław Baniak, który obecnie przebywa na stażu trenerskim w AC Parma. Ze względu na możliwość zatrudnienia innego szkoleniowca program przygotowań nie został jeszcze ostatecznie zweryfikowany.''
Ja tam osobiscie nie jestem zwolennikiem Baniaka trenera i uwazam ze Liczka bylby duzo lepszy... ale jednak tak sie rozstawac w sumie z jednym z pomyslodawcow ratowania Pogoni to byloby bardzo nie eleganckie... szkoda tylko ze BeBeto odrzucil propozycje 'awansu' na dyrektora.
|
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:50
Najnowsze wieści są takie że do Szczecina przyjedzie szkoleniowiec z czech(y) śmiehy ;-) Będzie on jednak tylko asystentem.I to wydaje mi sie pomysł bardzo trafiony oby tak dalej ;-)
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 18:36
no i wszystko jasne - baniak zostaje... caly pierdolony super express pieprzona gazeta tylko sciemy wbijaja. tak myslalem ze to nie prawda
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 19:02
Nie puszczajcie taki niesprawdzonych wieści ....BANIAK ZOSTAJE !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 20:06
Qrde to jak zwykle jedna wielka pompa no i oczywiście nie kto inny mógł rozpuścić taką plotę jak nie Super Exress :biglaugh: Szkoda jeszcze, że nie napisali, że Del Bousque (czy jak to się tam pisze) nie przychodzi do Pogoni
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|