| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
JazdaJazdaJazda - 01/12/2003 22:57
Cześć chłopaki (w większości). Każdego z nas trapuje słaby doping na Pogoni. Moim nieskromnym zdaniem brakuje nam piosenki- odzewu, który mógłby ryczeć cały stadion. Wiem, że nie może to być kopia JazdaJazdaJazda Wisły K. ale właśnie taka piosenka tzn. rym mógłby uzdrowić strasznie niekumatą szczecińską publiczność. Potrzeba zrymowanego porządnego odzewu do słów "Pogoń Szczecin", "Duma Pomorza", lub "Portowcy" . Ja nie mogę nic fajnego wymyślić ( tak twierdzą niektórzy ) więc może wy macie coś co będzie COOL. Pozdro wszystkim. Kumaty
PS. Jak komuś się nie podoba post to niech zachowa dla siebie.
PS.2 Chce tylko powagę. My tzn ja i inni jesteśmy w stanie to wprowadzić na stadionie tylko trzeba to wprowadzic na serio. [Ostatnio edytowane przez mksbart: 2003-12-01 23:09]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 01/12/2003 23:03
Narazie na nic nie wpadlem, ale pomysł dobry Pzdr [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-12-01 23:04]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 02/12/2003 00:28
A czemu nie mozecie rozpropagowac np. zwykelgo Pogon Szczecin. Jakby caly stadion w odpowiednim tonie czy na jakas nute sie wydzieral tez dawaloby niezly efekt. tylko musicie wplynac na luidzi zeby dolaczali do dopingu robionego na 12. pozdr.
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 02/12/2003 00:29
Jazda Jazda Jazda weszła w dipe drzazga Peace
a tak poważnie to fajny efekt jest jak piekiełko krzyczy: kto wygra mecz? POGOŃ kto? POGOŃ kto?... [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-12-02 00:31]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 03/12/2003 13:29
a tak poważnie to fajny
> efekt jest jak piekiełko krzyczy: kto wygra mecz? POGOŃ kto? POGOŃ kto?...
">
Jasne... zajebisty jest efekt jak pieklo same odpowiada sobie na to pytanie...
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 03/12/2003 18:03
> fajny jest efekt jest jak piekiełko krzyczy: kto wygra mecz? POGOŃ kto? POGOŃ kto?...
a mi sie wogle podoba jak piekło co kolwiek krzyczy by reszta odpowiadała,
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 03/12/2003 18:16
portal - no.... zajebisci... szkoda slow....
Co do okrzyku
mamy MKS!MKS!MKS! - czy to nie wystarczy?
Ja powiem kolejny raz - chcecie sie uczyc nowych okrzyków, hymnów - jak nawet durnowatych przyspiewek stadionowych polowa nie zna.
Ciao !
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 04/12/2003 13:08
mysle mysle i nic nie moge wymyslec... moze : napewno wygramy - zapierdalaaamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 04/12/2003 17:17
> stary ty chyba nigdy na meczu u nas nie byłeś.
Doping jest zajebisty
oj Pawelek przestan juz pierdolic bzdury!masz dopiero 11 lat a juz gadasz takie glupoty...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 04/12/2003 18:31
że jaki jest u nas doping zajebisty no to chyba znamy 2 zupełnie inne znaczenia słowa "zajebisty"
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 04/12/2003 18:56
MKS MKS MKS ...to jest najlepsze tylko szkoda że ostatnio o tym niektórzy zapomnieli !!!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 04/12/2003 21:22
Westman: durnowate? pomyśl najpierw bo pomyśle że sam jesteś dureń. Piosenki dla naszej "extra" pubilki są za trudne, dlatego potrzebne jest coś prostego a jednocześnie Cool. Jak sądzisz inaczej to czemu nic ich nie uczysz? D@rek to chyba nie jest na odpowiedz ale i tak chciałbym to usłyszeć. Pozdro.
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 04/12/2003 21:33
mksbart - heh 
Z durnowatymi to chodzilo o to, ze sa proste jak kilo sznurka w kieszeni 
Nie mówie, ze twój pomysl jest glupi (notabene tak jest ale juz mniejsza o to) i po co nam cos ,,cool" - moze lepiej nauczmy sie porzadnie starych przyspiewek - wtedy bedzie na serio cool.
I kogo mam uczyc? ludzi na stadionie?
Ja nie nauczyciel, ja co najwyzej moge cos zaczac - ale po co jak 80% ludzi nie potrafi nawet klaskac w rytm.
Szkoda w ogóle slów.
Dlatego nie pomysl sobie o mnie, ze jestem durniem 
Pozdro
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 05/12/2003 01:46
> Cześć chłopaki (w większości). Każdego z nas trapuje słaby doping na Pogoni.
> Moim nieskromnym zdaniem brakuje nam piosenki- odzewu, który mógłby ryczeć cały
> stadion. Wiem, że nie może to być kopia JazdaJazdaJazda Wisły K. ale właśnie
No co ty nie słyszałeś naszego sławnego tekstu "Jazdaaaa Szczecin Jazdaaaaaa":luxhello:
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
- 1
- 2
-
|