| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Paweł Drumlak - 25/11/2003 19:38
Kto jest za tym Aby Paweł pozostal w naszym klubie przez kilka next lat ?? Co myslicie o sciagnieciu Muszalika , Adżema i Wiśniewskiego ( Szczakowianka )
|
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 19:51
Sadze ze wisniewski,adzem i muszalik przydaliby sie Pogońi.Mam nadzieje ze Drumlak zostanie ale nie jestem do konca pewien gdyz ostatnio w prasie jest duzo poglosek na temat odejscia Drumlaka zimą
[Ostatnio edytowane przez m@c: 2003-11-25 19:51]
|
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 19:54
Uważam, że Drumlak mógłby być bez wątpienia najlepszym pomocnikiem/rozgrywającym w Polsce, gdyby nie te Jego wieczne fochy i ten charakterek - ciągle coś Mu nie pasuje, za mało płacą, strzliłem bramkę to chcę mieć większe zarobki itp. itd. Jakby pod tym względem się zmienił to byłoby świetnie i dla nas i dla polskiej piłki...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 20:08
Paweł musi zostac w POGONi jest bardzo dobrym piłkarzem a jesli przestanie zachowywac sie jak gwiazda to bedzie jeszcze lepszy.Co do Wisniewskiego i spółki to napewno przydadza sie oni w Pogoni,Drumlak i tak ma pewne miejsce w I składzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 21:59
ale czytalem ze paweł sam wyraza chcec pozostania w Pogoni. Natomiast co sie tyczy wzmocnienia to mysle ze posilki z garbarni beda bardzo przydatne. Pozdro all
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 25/11/2003 22:05
kurwa... a niby czemu ktoś miałby odejść z garbarni do Pogoni??/ Przecież to obecnie najlepsza drużyna drugiej ligi
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 26/11/2003 14:14
> kurwa... a niby czemu ktoś miałby odejść z garbarni do Pogoni??/ Przecież to
> obecnie najlepsza drużyna drugiej ligi
A więc tak: Garbarnia sie rozsypuje, ponieważ piłkarze maja podobno zapisane w kontraktach, że te kontrakty obowiązują tylko w 1 lidze. Narazie grali, ponieważ była szansa przywrocenia Szczakowianki do 1 ligii. Gdzieś to kiedyś wyczytałem pozdro
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 26/11/2003 18:35
ale szczkowianka nawet jak nie odzyska tych 10 pkt. a zanosi sie na to ze odzyska (sic!) bedzie walczyć o awans do 1. ligi. z taką grą ma na to wieksze szanse od nas. piłkarze maja klauzulę ze w okolicznościach spadku mogą zmienić klub, lecz jednak pensje cały czas maja 1. ligowe.wątpie w to zeby Pogoń zaproponowała im większe, jeśli mieliby juz zmienic klub to z pewnością na 1. ligowy. myśle ze mało ktory zawodnik zmieni miejsce zamieszkania o 500km po to zeby zarabiac tyle samo kasy i też graćw 2. lidze
PEACE
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 28/11/2003 21:06
Paweł jak najbardziej jest potrzebny zespołowi i powinien zostać w Szczecinie na dłużej ponieważ tutaj znowu doszedł do świetnej formy.A tak to pójdzie do innego klubu i nie pogra zbyt długo.Wzmocnienia w Pogoni też są potrzebne Wiśniewski bedzie dobrym interesem dla naszego klubu!!
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 28/11/2003 21:33
Paweł Drumlak musi zostać, nie ma innego rozwiązania dla drugiej lini. Adżem i Wiśniewski niech przyjdą zresztą kiedyś już jeden trener chciał ściągnąć Wiśniewskiego. Do tego Kamil Kuzera i Veselin Doković i wszystko będzie ok z obroną. Do tego Mikuł i powinno być nieźle.
|
INDIOS BRAVOS
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 28/11/2003 23:31
A szczerze to Drumlak w tym sezonie nie zagral zadnego dobrego meczu. MIal przeblyski z Cracovia ale to za malo.
Wolalbym od niego Szymkowiaka lub Straka.
NIe lubie Drumlaka - wg mnie to on uwaza sie za niewiaomo jaka gwiazde, po co tacy w klubie - psuja tylko atmosfere.....
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 29/11/2003 01:19
Co ty gadasz westman? Szymkowiak? A kto go pusci? kto go odda do jakiegokolwiek klubu nie na zachodzie? A Strak? A po huj nam taki slaby zawodnik? Nie widzialem slabszego polskiego pomocnika robionego na taka gwiazde! Pierdole Straka, nie lubie Szymkowiaka! Drumi musi zostac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 03/12/2003 18:16
:3 awel to jak na razie 2-gi z najlepszych pilkarzy Pogoni wiec nie rozumie zachowania dzialaczy. Jezeli powiedzial drumlak ze zgodzi sie na takich warunkach jak jesienia to dlaczego mr Ptak obniza mu pensje. Za begdasa i gondora niechciano im przydzielic gruntow, natomias w przypadku pana Ptaka grunty mu przydzielona ale proboje oddac jednego z najlepszych pilkarzy Pogoni.Czy oni sa poj*******
PAWEŁ JESTESMY Z TOBA I NIE ODCHOC Z POGONI!!!!!!!!!:3:
|
Gdy raz ja pokochasz ,To nigdy nieprzestaniesz-POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Paweł Drumlak - 04/12/2003 13:02
drumi musi zostac a wzmocnienia przydadza sie bez kitu pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
- 1
-
|