Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Mam Pewne Wątpliwosci.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bleble
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8116 dni

Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:05
Czy Napewno Oprawa meczy Pogoni i jej pieklo nalezy do jednych z najlepszych z Kraju....Po wczorajszym meczu nie bylo az tak super choc nie bylo zle ..oczywiscie Nic do Młodych Wilków nie mam ...i nie myslcie ze gadam a nawet ic w tej oprawysie nie dokladam zawsze jak jest okazsja to wrzuce pare zlotych !!!! Pozdro.... Co wy o tym Myślicie ???

Mick
Kibic
Na forum od 8120 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:10
nie wiem to jest moje zdanie i każdy może mieć inne, ale wczorajsza oprawa meczu była świetna, czy najlepsza w kraju nie bede sie wypowiadał bo do końca nie jestem pewny... ale wiem że mamy najwięcej kibiców na meczach [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-11-22 13:11]

Obrazek jpg wstawiony na forum
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:11
> nie wiem to jest moje zdanie i każdy może mieć inne, ale wczorajsza oprawa meczu
> była świetna, czy najlepsza w kraju nie bede sie wypowiadał bo do końca nie
> jestem pewny...
Napewno nie najlepsza w kraju...

skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:34
> Dziekujemy za slowa uznania. Na wiosne bedzie lepiej, dopiero zaczynamy sie
> bawic w te rzemioslo.
Mam nadzieje, ze teraz ludzie beda sie na nas
> przychylniej patrzyli i chojniej wrzucali do skarbonki.

Jeszcze raz dziekuje
> i pozdrawiam

P.S
Rozdalismy o wiele wiecej bengali... tylko idioci nie
> odpalali. Jak wracalem do domu, to skonfiskowalem w autobusie 3 bengale o
> rzymskich ogniach nie wspomne..

Wszystko Ladnie..Naprawde, ale watpie zeby ludzie wrzucali, po tym co zobaczyli pod koniec meczu, czyli wyrzucenie tego na murawe? Po co to bylo?

V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:41
Co sie dziwisz- sylwester niedlugo:);)

MKS
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:44
Trzeba Pocwiczyc rzuty achtungami? :D

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:46
Vasyl przestan pierdolic o rzemiosle :D
najlepsza oprawa w kraju? czołówka? o czym mowicie wogole? jesli chodzi o oprawe to jestesmy gdzies w na szarym końcu. Więcej można zobaczyć na niektorych wioskach w III lidze...
pasy materiału które w całej Polsce robią sie powoli nudne u nas dopiero teraz mozna bylo zobaczyc....

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 13:50
> Vasyl przestan pierdolic o rzemiosle :D
najlepsza oprawa w kraju? czołówka? o
> czym mowicie wogole? jesli chodzi o oprawe to jestesmy gdzies w na szarym końcu.
> Więcej można zobaczyć na niektorych wioskach w III lidze...
pasy materiału
> które w całej Polsce robią sie powoli nudne u nas dopiero teraz mozna bylo
> zobaczyc....
Nie, no Przesadzasz...Szary Koniec? Nie jest tak zle...uwierz mi...:) Szary Srodek - Ewentualnie ;-)

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 14:40
ale race byly przesadzone kurwa 3min sie meczylem zeby je odpalic ehhehehehehe,fajnie to wygladalo jak ochrona sie kitrala przed latajacymi racami:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 14:47
Hehe, fajnie wygladalo jak robila uniki przed mini "achtungami" ;-)

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 15:00
oprawa byla ladna ale nie byla najlepsza w raju a ta wogle to kto powiedzial ze nasze piekielko i oprawa jest najlepsza ? wedlug mnei lepsza oprawe ma Legia wiecej fajerwerek chcociaz po meczuz zaglebiem chyba zmienie zdanie ! piekielko mamy tez jedno z najlepszych ale nie najepsze !!!!

weteran 69
Kibic
Na forum od 8450 dni

**

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 15:14

--------------------------------------------------------------------------------

........ale race byly przesadzone kurwa 3min sie meczylem zeby je odpalic ehhehehehehe,fajnie to wygladalo jak ochrona sie kitrala przed latajacymi racami .........

juz sie nie bedzie kitrala bo nie bedzie rac , chyba ze za wlasna sosine je kupicie .
Cala Polska juz sie smieje ze na wlasnym stadionie marnujemy tyle rac nie robiac zadnego efektu oprocz wypalonej trawy........
A po za tym ktos za te race odpowiadal, ze nie bedzie przypalu. I ten ktos juz takiego bledu nie zrobi.A jak znam zycie nie znajdzie sie drugi ktos aby wziol na siebie odpowiedzialnosc.Beda tylko te fajerweki jak nam to klub zafunduje........

Pogoń to więcej niż klub
Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 15:30
oprawa wczoraj była chyba najlepsza w tym roku. mi sie bynajmiej wydaje. troche szkoda palacych sie rac na trawie. mogły się dokońca dopalic na sektorze a wypalone rzcuić na trawke.(ale na błedach czlowiek się przecierz uczy).a jak mało kasy jest na oprawe to powinna być tak złotówka do biletu na oprawe na mecz. na pewno dużo kasy by się zebrało:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
F G
Kibic
Na forum od 8176 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 15:31
Moim zdaniem sama oprawa byla niezla.Sam w organizacji pomagalem wiec nie bede narzekal.Ale chcialem wypowiedziec sie na temat dopingu.Nie rozumiem po co spiewac przez 5 min:"lechia gdansk K**** szajs" lub "cwe* cwe*l Cracovia"??Przeciez to zalosne.Na co bluzgac inne ekipe na takim meczu?Co z tego ze mecz w tv byl?Pozniej tylko sie wszyscy smieja z nas ze bluzgac potrafimy jedynie.No i jak zwykle doping opieral sie glownie na zaspiewaniu "Pogon Szczecin" i to w sumie wszystko co spiewac potrafi wieksza czesc kibicow:/ Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Filip_Mks: 2003-11-22 15:37]

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 15:37
nasza kochana szczecinska organizacja....pzdr.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 15:51
Oprawa na Pogoni napewno nie jest najlepsza w Polsce i długo nie bedzie ale jak na nasze warunki ( po przejściach z gondorem ) jest dobra. Pozdro dla Młodych Wilków!

Na zawsze Pogoń
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 16:38
Filip a co maja spiewac? Jak tak gadasz to wejdz na gniazdo i rozkrec cos co mniej osob zna. Nawte "choc ciezki jest czas" Mozemy sie zalozyc, ze nawet 30-40% nie bedzi etego spiewalo bo nie zna. WFH- race byly na maxa hujowe do zapalenia....

MKS
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 16:44
Pogoń ponad wszystko nie wiem czy beda kary bo fakt polecialy na murawe ale nie na plac gry. Byly daleko od samego boiska nawet....nie wiem czy PZPN to uzna w ten sposob co wrzucenie na boisko rac...

MKS
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 16:50
oprawa nawet nawet :D

ale znowu doping rwany jak papier toaletowy

tylko na 12 sie dzialo

powinno sie wszedzie spiewac

a nie wegetowac

pozdrowienia dla "12"

co to za klepanie kolesia bylo na poczatku? ;)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Bartas
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 16:52
Dlaczego patrzycie na to kto co o nas mówi? Ch... mnie obchodzi że pół Polski sie śmieje. Olewam te pół Polski bo do wiekszości kibiców innych klubów nie mam nawet szacunku. Ptak nie da kasy i co? i nic. Jak już wielokrotnie powtarzałem ch... z nim. Pozdro HOOLTAJE

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768950208 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005