| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kogo cenicie najbardziej?????? - 20/11/2003 19:27
a tu takie małe pytanko wam zadam. Kogo cenicie najbardziej w długiej histori klubu Mks Pogoń Szczecin z trenerwów oraz zawodników.??
Ja najbardziej z trenerwóc cenie Pana Floriana Krygiera a z zawodników Mariusza Kursa( był w końcu u nas z 20 lat jako zawodnik a później jako trener)
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 20/11/2003 19:34
Ja najbardziej cenię też Floriana Krygera !! A swojego czasu dobry był Orest Leńczyk....Kaziu Sokołowski.......sama elita....dużo by wymieniać...a MARIA cenię za to iż nie odwrócił sie od drużyny gdy ta była w przepaści (wiadomo o co chodzi)...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 20/11/2003 20:47
ja bardzo cenie Mariana Kielca, wielokrotnego króla stzrelców ligi w której grała Pogń, grał też w reprezentacji Polski, zakończył kariere w Pogonii 24 maja 1971, a w 1793 dostał tytułnajlepszego piłkarza XXV-lecia.
ps. dla ciekawskich czytałem książkę pt. "Pogoń" i z tamtąd mam takie szczegółowe info.. 
a wiecie co wam powiem wszyscy których tu wymieniliście zasługoją na szacuneczek,
<<<<:::::::ReSpEcT::::>>>> [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-11-21 16:35]
|
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 20/11/2003 20:48
dlugo by wymieniac .......szereg zawodnikow Studzinski Miazek Dymkowski Majdan Kuras Mandrysz Lesniak Pokladowski i z opowiadan Ojca: Kielec. a z trenerow Szukielowicz ,Jezierski, Florian Krygier
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 21/11/2003 13:31
F. Krygier, Radek Majdan i Cała deużyna z początku lat 80
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 21/11/2003 14:20
Teodor Jabłonowski pozdrawiam powodów wiele ... nie bede wymieniał;
reszty nie bede wymieniał gdyż za slabo ich znam ,a nie chce zmyśłać
nie moge zapomniec o prawdziwych portowcach z początku lat 90.
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 21/11/2003 14:29
Marka Misiurka hehehe.a tak szczerze to Floriana Krygera,Mariusz Kuras a ze czesc zycia spedzilem w Stolicy to niema bata musze tez o kims wspomniec Szacunek dla Wojciecha Kowalczyka i Lucka Brychczego!pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 21/11/2003 14:43
Kielec, Leśniak, Jaskulski, Kuras, Kensy, Mandrysz, Majdan
w ogole ekipa z poczatku lat 90-tych (co to były za mecze )
a z ławki trenerskiej pan Florian Krygier (tutaj chyba nikt nie ma wątpliwości)
do tego jeszcze Szukiełowicz i Kopa 
aha i pozdrawiam jeszcze wszystkie miłe panie w kasach MKS
one tez sa spoko bo czesto musza znosic nasze wybryki przed meczem :milosc:
a prawie nikt nie docenia ich pracy
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 21/11/2003 16:05
Robert Dymkowski - za gre, bramki, odmowe Lechowi Poznan.
Florian Kryger - Za caloksztalt
Mariusz Kuras - za swietna kariere zawodnika i równie dobra trenera
Sabri Bekdas - za v-ce mistrzostwo, co sie stalo pózniej to nie jego do konca wina...
I cenie Jerzego Wyrobka za prace z zespolem bez zandego pilkarskiego zaplecza, bez pieniedzy i szansy na jakakolwiek poprawe - pani Jurku dziekujemy, ze zostal pan do konca !
Natomiast nigdy nie lubilem Gondora, Ptaka, Wernera, Szuberta, Brasilii i Drumlaka - ale to chyba nie w tym temacie  
>Będę orginalny. Swoich rodzicóW!!
To rozumiem pszczólek, ze twoi rodzice grali w Pogoni ?? [Ostatnio edytowane przez Westman: 2003-11-21 16:08]
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 21/11/2003 17:45
> Robert Dymkowski - za gre, bramki, odmowe Lechowi Poznan.
Florian
> Kryger - Za caloksztalt
Mariusz Kuras - za swietna kariere zawodnika
> i równie dobra trenera
Sabri Bekdas - za v-ce mistrzostwo, co sie stalo
> pózniej to nie jego do konca wina...
westamn ma racje i sie znim zgadazam
|
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 22/11/2003 11:08
Mariusz Kuras- za vice mistrzxostwo jako trener i zawodnik
Florian Krygier- tu nie trzeba komentarza
Radosław Majdan- za zabranie flagi kibicowi Śląska Wrocław w 1995 roku i oddanie jej kibicom Pogoni....
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kogo cenicie najbardziej?????? - 22/11/2003 21:36
Henia Wawrowskiego za olimpiade
Radka Majdana za mecz w mistrzostwach swiata i nie tylko za to
oraz tych wszystkich piłkarzy któży pozostali w Pogoń pomimo tego że nie dostawali za gre pieniędzy
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
- 1
-
|