| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 19:19
Przegrywamy już 2-0 Portowcy co jest?? [Ostatnio edytowane przez mati_mks: 2003-11-15 20:19]
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 19:25
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS.     
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 19:47
Niestety nasza Pogoń gra jakoś słabo. Tak jakby się wypalili początek sezonu wypasiony 1:0 z Groclinem 7:1 potem 5:1 a teraz fatalny mecz z błękitnymi , potem jakoś udało im się z Cracovią 3:0 potem kompletna żenada 3:1 z KSZO i nieciekawy mecz z Podbeskidziem. A teraz już 2:0 w tyłek... mam nadzieję że jakoś przetrwają z Zagłębiem i przemyślą wszystko. Będą mieli czas... może kilka wzmocnień... no ale mam nadzieję że Pogoń narazie chce wymęczyć przeciwnika a potem wygrają 3:2 trzeba przecież zauważyć że w ostatnich kolejkach mieliśmy lidera tylko dlatego że nasi główni rywale słabo grali... [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2003-11-15 19:51]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 19:53
Nie ma co ukrywać, że sezon dał we znaki portowcom. I nie ma co ukrywać ale portowcy są zmęczeni sezonem. A co do wzmocnien.wzmocnienia muszą być nie da rady. już teraz trzeba budować sqad na 1 ligą bo później może być za późno już. Zastanawia mnie jedno. Czemu Drumlak siedział znów 1 połowe na ławie?? nie rozumem ruchu Baniaka. mecz na najwyżej półce a Drumi znów siedzi. nie czaje o co w tym wszystkim chodzi.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 20:12
> Nie ma co ukrywać, że sezon dał we znaki portowcom. I nie ma co ukrywać ale
> portowcy są zmęczeni sezonem. A co do wzmocnien.wzmocnienia muszą być nie da
> rady. już teraz trzeba budować sqad na 1 ligą bo później może być za późno już.
> Zastanawia mnie jedno. Czemu Drumlak siedział znów 1 połowe na ławie?? nie
> rozumem ruchu Baniaka. mecz na najwyżej półce a Drumi znów siedzi. nie czaje o
> co w tym wszystkim chodzi.
Drumlak jest kontuzjowany
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:27
No i Po meczu , oczywiscie Pogon przegrala , a jak moglo byc inaczej........... Pogoń to poprostu cieniaki............ mam nadzieje ze z zaglebiem jakos pojdzie... !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:31
> No i Po meczu , oczywiscie Pogon przegrala , a jak moglo byc inaczej...........
> Pogoń to poprostu cieniaki............ mam nadzieje ze z zaglebiem jakos
> pojdzie... !!!!!!!
Sam jesteś cieniak. Płyń z tąd. Brak mi słow na takich "kibiców"
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:32
Szkoda w pierwszych minutach Pogoń grała dobrze teraz trzeba wygrać z Zagłębiem ciekawe ile kibiców po tej przegranej przyjdzie na mecz w Szczecinie myśle że dużo ale są tacy którzy nie ruszą dupy.
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:33
> No i Po meczu , oczywiscie Pogon przegrala , a jak moglo byc inaczej...........
> Pogoń to poprostu cieniaki............ mam nadzieje ze z zaglebiem jakos
> pojdzie... !!!!!!! .kurde nieudalo sie i jusz cieniaki mamy 2 miejsce chłopie ciesz sie
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:33
liczyłem chociaż na remis.. jeszcze jeden mecz w tej rundzie, który mam nadzieje wygramy
|
trzeba być na dnie by móc sięgnąć nieba, wpierw trzeba odejśc żeby móc powrócic, trzeba nic nie miec by chcieć swój los odwrócić...
do boju MKS!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:45
kurde Potowcy co jest
trudno nie udalo sie, na zaglebiu na pewno bedzie lepiej
DUMNI PO ZWYCIESTWIE WIERNI PO PORAZCE!!
|
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:59
przeciez napisalem pod spodem ze zartuje ty sie naucz czytac a to nie moj pech ze jestes takim i**** zeby nie patrzec na to co sie pisze !!!!!!!!!!!!! Dumnie Po Zwyciestwie Wierni Po Porazce !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 21:30
> przeciez napisalem pod spodem ze zartuje ty sie naucz czytac a to nie moj pech
> ze jestes takim i**** zeby nie patrzec na to co sie pisze !!!!!!!!!!!!! Dumnie
> Po Zwyciestwie Wierni Po Porazce !!!!!!!
Imbecyl ...?? no cóż, nie zniże sie do Twojego poziomu, za daleko Po co robisz 2 wpisy po sobie? Trzeba było edytowac i poprawic. No cóż, ale po co skoro można nabić posta.
Po 2, to gdy ja zaczynałem pisac to Twojego 2 postu jeszcze nie było.
Jestes tu od niedawna to naucz sie szacunku dla innch i dostosuj sie do zasad tu panujących.
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 21:39
kurwa jak czytam te wypowiedzi pt. "co jest Portowcy?" , "co się stało Portowcy?" to mi się rzygać chce :mad: kurwa a co sie miało stać - przegrali poprostu... kurwa tak to jest że wygrywa lepszy albo ten komu sedzia pomoze. Byli słabsi i dostali po dupie - takie to trudne do zrozumienia
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|