| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowe dyscypliny pod szyldem Pogoni:) - 13/11/2003 20:53
Ostatnio w prasie i w necie było głośno, że pod nazwą Pogoń Szczecin będą występowały piłkarki nożne teraz słychać o rugbystach(nie wiem jak się pisze więc sory ). Kiedyś występowali chyba śczypiorniści pod nazwą Pogon Szczecin, możliwe że też koszykarze(nie wiem dokładnie). w sumie nie wiem czy to dobrze, że będą nowe sekcje w Pogoni. Jedno mnie tylko zastanawia. Czy Ptak też będize łożył frut na inne dyscypliny czy tylko na piłke nożna??mI się wydaje że tylko na noge ale nie wiem dokładnie. Aha jeszcze jedno pytanko do was. wracając to tematu rugbystów to wie może kiedy jest spotkanie chętnych??bo pare osob mnie wypytuje bo nie mogą się nigdzie dowiedziec
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Nowe dyscypliny pod szyldem Pogoni:) - 13/11/2003 20:56
info od nas:
Dnia 16.11.03 o godz 12 na obiektach Pogoni odbędzie się turniej rugby pomiędzy Pogonią Szczecin Nową oraz drużynami z Poznania i Chojnic. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy. Wstęp wolny.
wkrotce na glownej sie pojawi
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe dyscypliny pod szyldem Pogoni:) - 13/11/2003 22:07
> info od nas:
Dnia 16.11.03 o godz 12 na obiektach Pogoni odbędzie się turniej
> rugby pomiędzy Pogonią Szczecin Nową oraz drużynami z Poznania i Chojnic.
> Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy. Wstęp wolny.
wkrotce na
> glownej sie pojawi 
a ile poznan zamowil biletow na to spotkanie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe dyscypliny pod szyldem Pogoni:) - 14/11/2003 10:44
To moze Chaos? 
Pytam z ciekawosci , bo podobno kibice Lecha , wzorem swoich ziomkow z Arki , zalozyli sobie druzyne rugbystow...
Chociaz wiem , ze w Poznaniu istnieja dwa zespolu rugby.
Wie ktos ktory z tych klubow bedzie na turnieju w Szczecinie?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|