| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nicki :) - 12/11/2003 22:55
mam propozycje!moze kazdy z nas wpisze sie,ktory z ludzi na forum wydaje sie wam najbardziej wporzo.tylko prosze was chlopaki potraktujcie ten temat powaznie!!!!! pozdrawiam.
|
WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 12/11/2003 23:03
najbardziej wporzo jest ten kto sie nie odzywa....
ja bym typowal na WFH, chlopak sie stara - to widac !
|
Na pasetwe losu rzucony , zostawiony sam sobie
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 12/11/2003 23:10
co sie wszyscy mnie dzis czepili ?!!!! a tak powaznie to jak sie na mysle to napisze
ps.Mirko ma to traktowac serio czy z humorkiem  ??pozdro
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 12/11/2003 23:23
Mirko odezwij sie do mnie na gg moj numer to 1965274
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 12/11/2003 23:27
kleberon bedzie uchwytny w piatek! ale widze ze juz kazdy ma cisnienie chodz dzis dopiero sroda....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 13/11/2003 00:30
a tak szczerze to moge tu wyroznic:
a)tych co znam:Maly_ps,Patyk84,PSG,Rafal,mksbart,U-96,dziki,Sadu,Vasyl Z.Sz
b)ci ktorzy wydaja sie byc OK:Helmut,Hilek,pils,Mirco,Harlem, i wszyscy tu obecni 
ALE BOGIEM DLA MNIE SA KLEBERSON I WARZYWKO!!!!!!!!!!!!!!!!
podro dla wsztstkich ktorzy chca cos dobrego zrobic dla naszego klubu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 13/11/2003 00:32
Każdy tu jest OK, ale do Klebersona to się mało kto umywa jak by nie patrzeć
PS. A DEKORAL wciąż biały.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 13/11/2003 04:04
Dla mnie Mały_ps ;-)!!!Jest wiele osób na tym forum ciekawych i piszących madre tematy i zajebiste posty właśnie was pozdrawiam i tak 3-majcie!!!
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-13 04:06]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 13/11/2003 11:21
no wlasnie jest sporo "forumowiczow" piszacych interesujace posty niestety zdarzaja sie tez "forumowicze normalni inaczej" ale nie bede nikogo wyroznial zeby nie tworzyc niezdrowej rywalizacji szanuje tych wszystkich normalnych i tych co nie czepiaja sie z byle powodu i nie sieja zametu i szanja opinie innych !
KLEBERSON NA IDOLA,Nie moge sie doczekac piatku i jego kolejnych "interesujacych" wpisow!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 13/11/2003 12:47
hehe to ja Proponuje tu kieruje pytanie do przedstawicieli Młodych Wilków czy nie dało by sie na meczu z Zagłębiem zorganizować zrzutki na Stałe łącze dla Klebersona chyba że nie ma kompa na chacie ale ponieważ jego wypowiedzi są tak trafne i wogule moge odstąpić swojego potem co mecz bedzi zbiórka na abonamet napewno na sie to zwróci bo on podono ma znajomsci u najbogatszych Polaków i nie tylko
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Nicki :) - 13/11/2003 13:23
> mam propozycje!moze kazdy z nas wpisze sie,ktory z ludzi na forum wydaje sie wam
> najbardziej wporzo.tylko prosze was chlopaki potraktujcie ten temat
> powaznie!!!!! pozdrawiam.
Ależ nie ma sprawy.
Najbardziej lubię użytkowników: dudziu, ficiu, klucznik, MaUy, admin, Ali, JuN, K M, Macieq i RobaQ.
Jeżeli się Wam wydaje, że coś ich łączy, to jesteście w błędzie 
No, mam gwiazdkę jak w banku szwajcarskim
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|