| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
transfery - 05/11/2003 14:24
Nie wiem jak wy, ale ja uwazam, ze w zimie nalezy nieznacznie wzmocnic sklad.
Chodzi mi glownie o linie obrony - nalezaloby sprowadzic do szczecina przynajmniej jednego sredniej klasy obronce.
Przeciez tak nie moze byc ze przy niedyspozycji jednego z brazylijczykow sypie sie od razu cala lina defensywna.
Walka o ekstraklase bedzie jeszcze uciazliwa a jak na razie kontuzje i choroby uniemozliwiaja realizacje planow taktycznych.
Pomijam fakt odsuniecia od skladu Włódarczyka bo za duzo w tym tajemnic
Ale nie moze byc tak, zeby Batata co mecz gral na innej pozycji (choc czasem mu to jakos wychodzi).
Moze sie czepiam ale brakuje zastepcy Bilinskiego i mozna by sie pokusic o sprowadzenie Darka Dziwgały lub kogos innego na ta pozycje.
Przeciez logiczne, ze to wlasnie linia pomocy jest najbardziej kartkowana, a na wiosne walka o awans sie zaostrzy (Szczecin nie jest faworytem wsrod sedziów) i potrzebni beda dobrzy rezerwowi.
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 15:08
Zgadzam sie do tego ze w zimie Pogon powinna wzmocnic obrone,dobrze by było gdyby udało sie sciagnac Jacka Wisniewskiego lub ktoregos z zawodnikow GKS ktorzy zostali wystawieni na liste transferowa...................
|
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 16:50
Pogoń powinna ściągnąć jednego dobrego obrońce z Polski i kilku obrońców z okręgu zachodniopomorskiego(w szczególności mlodych graczy)..wzmocnienia przydały by sie jeszcze w pomocy i na ataku by wrazie kontuzji Bugaja lub Moskalewicza Był godny zastępca
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 17:07
> Pogoń powinna ściągnąć jednego dobrego obrońce z Polski i kilku obrońców z
> okręgu zachodniopomorskiego(w szczególności mlodych graczy)..wzmocnienia
Kazia było brać jak był teraz trzeba szukać można by wziąsć takigo z widzewa (chyba z widzewa) Stasiak tylko nie wiem czy to obrońca czy Pomocnik a co do obronców z naszego okregu hm to nie wiem tacy młodzi popełniaja strasznie dużo błędów (chyba żę maja grąć końcówki meczów to może być) nawet jeśłi dobrze gra na treingach to na meczach może sie spalić i dupa a takigo co ma nerwy ze stali trudno trafić wjec to według mnie źly pomyśł niech stopniowo przechadza z ligi do ligi przecież jest zastępca na Atak kaczor i Gajewski i Batata może grąc wedlug mnie to bardzo dobry skład a jak bedzie (a bedzie) awans to trzeba dać grać taki składem jaki awansuje bo dopiero w praniu wyjdzie dla kogo 1 Liga to za wyskokie progi jak na jego nogi
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-05 17:08]
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-05 17:14] [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-05 17:16]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 19:16
runda rewanzowa bedzie o wiele trudniejsza wiec mysle ze wzmocnienia beda konieczne,nalezy zakupic dwoch obroncow pomocnika i napastnika!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 20:12
> Pogoń powinna ściągnąć jednego dobrego obrońce z Polski i kilku obrońców z
> okręgu zachodniopomorskiego
Hmmm.... To okręg zachodniopomorski nie leży w Polsce? :-| Kurwa, padają wszystkie moje ideały....
|
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 20:24
Sorry ale ten sam post z winy naszej akademickiej sieci znalazł się dwa razy.... A wracając do tematu wzocnień czy Adżem, Muszalik i Bojarski są tymi, których potrzebujemy?? [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2003-11-06 11:47]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 20:28
zdecydowanie obrońca no i mysle ze przydalby sie napastnik... najlepiej jezeli byliby to mlodzi zawodnicy a talentow w naszym wojewodztwie nie brakuje, np. ja pzdr all
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 21:00
Słyszalem ze do Pogońi na testy ma przyjechac RioFerdinand i jeszcze Roberto Carlos jak sie sprawdza to moze Pogon ich wezmie !! Ale tak bez jaj to musza konkretnych (dwoch lyub trzech) obroncow w stylu Wisniewskiego Kazia i mam nadzieje ze tyc hdwoch tu przejdzie albo chcociaz wisniewski !! i jeszcze lewy obronca no to juz ten kurtovic albo jakis inny al dobry 
[Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-11-05 21:00]
|
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 22:01
racja obrońca by sie przydał ale ja myśłe bardziej o lini pomocy a dokładnie kimś dobrze wyszkolonym technicznie, dobrtze podającym, i dryblującym, bo Drumi ma wachania formy i czasem pomoc sie sypie. nie zmieniam tylko jednego bramkarza i Bugaja, co do Moskalewicza to troche sie zaciął i cięzko mu sie gra
|
"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
|
|
|
|
Odp: transfery - 05/11/2003 22:27
Dra mnie Drumi zajebisty jest. Zgadzam się co do obrońcy może kogoś z wolnej listy poszukać albo wypożyczyć...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: transfery - 06/11/2003 11:16
Siergiej Szypowski polecil Bojarskiego Muszalika i Admira Adzema do druzyny Pogoni w zwiazku z tym ze Dziurowicz Junior wystawil cala druzyne na liste transferowa....zrodlo Glos.Szcz.
swoja droga ciekawe co na to wlodarze naszego klubu ?mysle ze chociaz jeden znich jakby przyszedl bylo by dobrze .mi njbardziej by sie widzial Adzem albo Bojarski ktory lubi sedziow z glowki naparzac widac Siergiej nie zapomina o Pogoni.....
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: transfery - 06/11/2003 11:35
cala trojka do Pogoni i byloby dobrze
Muszalik i Bojarski to sila napedowa
Adzem sprawdzony w obronie
mysle ze taki zakup to juz bylby pod ekstraklase
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: transfery - 06/11/2003 13:53
W zakup Bojarskiego nie wierzę, on jest jednym z lepszych prawoskrzydłowych w I lidze i dostanie/dostał na pewno wiele ofert z klubów ekstraklasy.
Adżem, tak jak niedawno pisałem, dobry piłkarz. Wiele jednak zależy od tego, czy w I lidze będziemy grać ofensywnie, czy nie. Admir jest bowiem bardziej lewym pomocnikiem, niż obrońcą.
Muszalik? Niezły piłkarz, od trzech sezonów pewniak w składzie Gieksy. Tu mam jednak największe wątpliwości, bo to rodowity Ślązak. A często jest tak, że Ślązacy po przeprowadzce do innego regionu nie radzą sobie (przykłady - Gajtkowski, Śrutwa i wielu, wielu innych)...
Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: transfery - 06/11/2003 14:25
Bojarski i Muszalik? Kurczę to są najlepsi piłkarze Gieksy!! Bardzo by się przydali! Adzem? Nie wiem na co on nam? Trochę źle się kojarzy. Można by jeszcze wziąć np. Kowalczyka, Kroczka, Fonfare, Giese, czy Kęske... w końcu to przyszłość naszej reprezy! A i Gajtek by się przydał...
|
|
|
|
|
Odp: transfery - 06/11/2003 15:37
> Siergiej Szypowski polecil Bojarskiego Muszalika i Admira Adzema do druzyny
> Pogoni w zwiazku z tym ze Dziurowicz Junior wystawil cala druzyne na liste
> transferowa....zrodlo Glos.Szcz.
> swoja droga ciekawe co na to wlodarze naszego
> klubu ?mysle ze chociaz jeden znich jakby przyszedl bylo by dobrze .mi
> njbardziej by sie widzial Adzem albo Bojarski ktory lubi sedziow z glowki
> naparzac widac Siergiej nie zapomina o Pogoni.....
boberek a ty tak serio z tym wystawieniem calego Dropselu na transfer?
bo mozna by rzeczywiscie skupic okazyjnie ze dwoch "gwiazdorow"
Kowalczyk i Fonfara tez sa spoko
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|