| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń - cracovia - 17/10/2003 20:34
no i ugi Bugi nigdy nie zawodzi, 1:0 Bugaj z karnego Cwel Cwel cracovia
Parzy i 2:0
Drumlak i 3:0
[Ostatnio edytowane przez przemyslaw18: 2003-10-17 21:01]
|
I am the best at basketball !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 20:50
jest i trojeczka!!!
|
"...nieważne jak wąską przechodzę bramą,
nieważne po drodze zakręty jak ostre, zostałem władcą własnej wiary, samotnie prowadzę swą duszę wyniosłą."
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 21:04
Na trojce sie skonczylo...nie wiem jak bylo na stadionie ale mieszkam 200-300 metrow od stadionu i naprawde doping slyszalem sporadycznie...
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 21:57
Do przerwy 0:0 i bardzo słaba gra, ten Kaźmierczak jest gorszy od Kaczora, albo co najwyżej na tym samym poziomie. Do przerwy najlepszy player to Michalski, wyraźnie brakowało Biliego. W przerwie Baniak ich musiał mocno opierdolić. Wejście Drumlaka i czerwień diametralnie odmieniły sytuację. Bugi palił getry, ale nie tak mocno jak zwykle, Julcimar jest słaby, Łabędzki badzo waleczny, wrzutki Parzego genialne, lecz było widać że się troszkę oszczędzał po kontuzji. Co mu się stało po bramce? Krzyż z rac wyszedł dobrze, tylko to nie była minuta!!! I gdzie wspomnienie o ś.p. Andzreju. Ładne było to wywieszenie flagi ku jego pamięci. Szkoda że nie było innych flag, i większej oprawy, ale rozumiem. Przyznać się ile wrzuciliście kasy na oprawę. Ja "tylko" albo "aż" 2zł. I jeszcze ostatnie pytanie. Czy można ściągnąć z Kazy tę piosenkę przy której wszyscy klaskali i śpiewali lalalala
Sory że tak długo i dziękuję za cierpliwość że to przeczytaliście.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 22:06
ta piosenka to Hermes House Band, ale tytulu nie pamietam ... swoja droga extra pomysl,
przynajmniej wszysci spiewali i bawili sie razem, sam mecz I polowa slaba, cracovia byla szybsza
i przy kontrach mialem obawy, II duzo lepsza, Drumlak ozywil troche ale na pewno pomogla
czerwona kartka dla nich, pozniej to bylo punktowanie przeciwnika (Batata 2 sytuacje na bramki zmarnowal, szkoda - ale i tak
staral sie za dwoch)
najlepszy byl Baranowski, przyjacielu z sekotra 6 prosze oddac pilke ! LOL
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 22:07
no i 3 punkciki wpadają do kieszeni....mam jedno pytanie.. Czemu nie było flag na stadionie??moze mi ktoś wyjaśni!! a ogólnie było zajebiscie!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 22:09
Najlepszy był ten żur na sektorze 7, co zawisł na płocie na 5 minut, a potem cały sektor krzyczał: Pomóż mu!!! Jeszcze dobry był ten gość (chyba z Wa-wy) co stanoł na płocie i prowokował ochroniarzy. Widziałem bodajże 3 flagi z Warszawy, jaka była z tamtąd ekipa
RESPECT FOR LEGIA WARSZAWA!!!
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 22:11
10 lat czekalem na taka zemsta !!Warto bylo czekac !! Zemsta to kurewska frajda !!Cwel cwel cracovia!!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 22:11
Wynik zajebisty, ogólny styl może trochę gorszy ale i tak cieszy. Druga połowa wręcz fenomenalna, przypominało to mecz z Polarem!
Wielkie brawa dla kibiców, którzy nie robili zadymy na stadionie. Doping na piekle bardzo dobry, w okolicach dachu nieco słabiej - ale trudno się dziwić. Mimo wszystko, tak trzymać!
W kwestii sędziowania - Grzegorz Gilewski jeszcze niedawno był obiecującym arbitrem. Nie wiem co się z nim stało, był tragiczny. Mylił się niestety częściej na naszą korzyść (karnego nie było, czerwonej kartki raczej też), co pewnie zostanie bezlitośnie wykorzystane przez krakowskich internautów Ale chuj im w odbyt.
Cracovia na boisku zaprezentowała się dobrze, brakowało jednak wykończenia akcji. Ich kibice też nieźle, trzeba to przyznać.
Oceny formacji:
Bramka - Wyparło nie miał kompletnie nic do roboty (czy obronił choć jeden strzał?), poza wyłapywaniem dośrodkowań i wykopami z piątki...
Obrona - Niestety w pierwszej połowie tragedia. Odnosiło się wrażenie, że gramy dwoma prawymi obrońcami (Michalski, Rodrigo) i jednym środkowym (Julcimar). Na lewej stronie wielka dziura, w którą wchodzili goście... Rozumiem, że Makuch to groźniejszy skrzydłowy od Dudzińskiego, ale bez przesady.... Tak nie może być, bo inny rywal może nie być tak łaskawy.
Pomoc - Kaźmierczak żenujący... Łabędzki rewelacyjnie, odwalał zajebisty kawał roboty w defensywie. Skrzydła dość przeciętnie. Batata tak sobie, w dodatku ta spieprzona sytuacja sam na sam... Wejście Drumlaka wyraźnie ożywiło grę, on wraca do wspaniałej formy! Tylko po jaki chuj ta kartka??
Atak - Bugaj w pierwszej połowie niewidoczny, w drugiej zdecydowanie lepiej, piękna asysta! Moskalewicz? Jeżeli on tak grał w Zagłębiu, to się nie dziwię jego problemom. Obok Kaźmierczaka najgorszy gracz meczu.
P.S. Orlo przypomniał mi Gość na siódemce wymiótł 
Howgh!
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-10-17 22:13]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 22:44
super meczyk w drugiej polowie jednak DRUMI TO DRUMI !!! Slaba byla oprawa meczowa ale za to DJ bbyl super hej lalalalalalalalallaalla Extra bylo w przerwie a pomeczu to juz wogole ! Wykonawca ej piosenki to Hermes House Band a tytul to I will survive na kazie jest to !!
Jeszcze cos dodal jestem mocno wkurzony na alkon bo jak wchodzilem na stadion to zabrali mi naboje o trabki i mi ich nieoddali potem !! Z jednej strony i ch rozumiem powiedzieli ze to mecz podwyzszonego ryzyka ale przeciez ja to moglm zrobic nawet na rezerwach to ich tu juz nierozumiem a pozatym niemialem dzisja irokeza i niewygladalem a hooligana [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-10-17 22:52]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 22:55
siedzialem na 8 na samym dole i mialem niezla polewe z tego goscia co na plocie zawisl. myslalem ze jebne ze smiechu. Meczyk fantastico. Nadal nim zyje i mam rumience.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 23:17
Mecz tylko w drugiej polowie byl po naszej stronie dzieki Drumlakowi .Pawel jestes wielki. Pogon bez Drumlaka traci bardzo duzo, po co baniak wpuszczal kazmierczaka od poczatku? w pierwszej polowie wyrownany mecz ze wskazaniem na Cracovie ktora wyprowadzalaa zajebiste kontry ktorym tylko brakowalo ostatniego podania lub precyzji .dobrze ze baniak w przerwie cih opierdo... i wpuscil Drumlaka bo moglo by byc kiepsko.ogolnie najlepsze wrazenie wywarli na mnie Drumlak i MIchalski i walczacy Moskalewicz. najslabszym zawodnikiem meczu byl ...sedzia nie podyktowal nam karengo przystanie 0-0 i trzeba przyznac ze nie powinno byc czerwonej kartki tylko zolta wg.mnie! wkurw... mnie tylko nameczu to ze tylko polowa ludzi spiewala i ze niektorzy zamiast siedziec to stali na krzeselkach w 7 sektorze i zaslaniali innym..... albo siedzimy albo stoimy !AHA no i rzeczywsicie najlepszy byl ten many co wisial 5 minut na plocie <rotfl>
P.s Wspaniale zachwoanie kibicow na piekle ktorzy nawet nie probowali wszczynac zadyme!
ta piosenka Hermes House Band jest zajebista swietnie sie przy niej ludzie bawia!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich !!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|