Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Złotówka na oprawę ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M@ZUR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8212 dni

Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:05
Nie wiem czy ten temat był już poruszany na forum (ja nie mogłem znalezć).

Za czasów Bekdasa bilet kosztował 15+1zet na klub kibica (czyli oprawa). Myślę, że taka incjatywa mogłaby wrócić. Może jakaś sonda na głównej na ten temat ?? Ja jestem w stanie dać złotówkę na oprawę. Jeżeli na mecz przychodzi 15 tys. ludzi to 15 tys złotych to już spora kasa.

Wypowiadajcie się co sądzicie na ten temat.

God, I'm glad I'm not me.
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:08
sonda? fajnie... tylko że to jak narazie nie zależy od dobrej woli kibiców tylko od ptaszka

Wild West :: Młode Wilki
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:12
No można nagłośnić tą sprawę żeby Ptaszysko się zainteresowało.

Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:37
dobry pomysł i jestem za!!!

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:42
Jestem rowniez za od złotowki nikt nie zbiednieje a efekt bedzie swietnyok

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:49
Jestem w zasadzie za a nawet przeciw. Tak szerze mówiąc można by do tego wrócić, przeznaczając ja bardziej na dofinansowanie wyjazdów itp.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:52
To mi przypomina czasy begdasa kiedy to wszystcy sie zgodzili na złotówkę którą potem begdas zabierał !!!!

tak po zatym jestem za !! tylko kasa ma byc na oprawe
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-17 15:52]

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 16:27
Temat w góre.

Przydałaba sie jakaś sonda.

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 16:36
hehe no nie znowu zlotowka na oprawe:(wszystko byloby ok gdyby te pieniazki trafialy na oprawe a nie jak to bylo za czasow Marka.P do jego kieszeni!ja tak to widze.kumaci wiedza o co loto!pzdr.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 16:37
przepraszam za czasow Bekdasa.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 16:59
Wiesz nikt nie mówi, że tym ma się zajmować akurat Pawlak.

JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 09:17
Ptaszyna jebana sie niegdy na to nie zgodzi on jest pierdolniety, najbardziej w Szczecinie to mu zależy na kasie, a kibiców to on ma w dupie! Kto jest blisko ten widzi co się dzieje! pozdro dla kumatych...

MW'03
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8195 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 09:30
dobry pomysł jestem za ale trzeba przekonać jeszcze Ptaka

RosSi
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 11:32
sprawa złotówki była już poruszana , myślę , że to dobry pomysł tylko , problem w namówieniu na to Ptaka

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 12:06
Dobry pomysł , o ile te pieniądze naprawde przeznaczone by były na oprawy , wyjazdy , flagi itp. . Myśle , że Ptak nie robiłby problemów ... co mu zależy zmienić cene biletów z 10 na 10+1.

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 13:18
mozna zrobic tak jak bylo za begdasa, na bilecie zaznaczasz TAK lub NIE czy zgadzasz sie na ta zlotowke, kazdy odda glos, za turasa sie udalo to i teraz mozna.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 14:58
jesli szlo by to na oprawe i wyjazdy a nie do prywatnej kieszeni to jak najbardziej jestem na tak [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-18 14:59]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 15:12
To jest zajebisty pomysł, od złotówki nie zbiednieje, a na takie cele jestem gotów dać coś od siebie. Za 15 tysięcy można zrobić dużo zajebistego, wspaniała atmosfera, race, serpentyny, fajerwerki. Tak naprawdę to wogóle w polsce jak na taką ilość kibiców przychodzącą na mecze to atmosfera jest ekstra. Popatrzcie jak się ogłada chociaż Lige Mistrzów to na meczach Realu czy Milanu zapalą może 5 rac. A przecież tam mogłoby być kilkaset rac, nie mówiąc już o serpentynach.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 15:46
> Ptaszyna jebana sie niegdy na to nie zgodzi on jest pierdolniety, najbardziej w
> Szczecinie to mu zależy na kasie, a kibiców to on ma w dupie! Kto jest blisko
> ten widzi co się dzieje! pozdro dla kumatych...

A od kiedy Hilek ty się taki "kumaty" zrobiłeś? :)

> mozna zrobic tak jak bylo za begdasa, na bilecie zaznaczasz TAK lub NIE czy zgadzasz sie na ta
> zlotowke, kazdy odda glos, za turasa sie udalo to i teraz mozna.

pewnie, że można, ale nawet na taką "ankiete" musi zgodzić sie antonio...

Wild West :: Młode Wilki
CHUDY
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 18:06
JESTEM ZDECYDOWANIA ZA CHOCIAZ OPRAWA I TAK NIE JKEST NAJGORSZA.....ALE MOZNA BY JESZCZE NAPISY UKLADAC Z KARTONOW ( PRZY PELNYM STADIONIE FAJNIE SIE PREZENTUJE ) A ANTOS KUMATY ZIOMEK I WCALE NIE MA W DUPIE KIBICOW WIEC POWINNO WYPALIC.... POZDRO

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768969982 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005