Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PF
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8453 dni

**

CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 02:02
18.10.2003 R. (SOBOTA) GODZ: 14:00 [B] CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN[/B]
MIEJSCE: [B] STADION PRZY ULICY SIEDLECKIEJ 1 W POLICACH[/B]
DOJAZD: [B]AUTOBUSAMI LINII :107,F,101 (do Polic);102,103,106 (stadion) [/B]
CENA BILETU: [B] 5 ZŁ [/B] (nie ma biletów ulgowych)

SERDECZNIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH FANÓW POGONI NA TEN MECZ.
NA CAŁE SZCZĘŚCIE MECZ POGOŃ-CRAXA ZOSTAŁ PRZENIESIONY NA PIĄTEK, WIĘC NIE BĘDZIE PROBLEMU Z ODWIEDZENIEM POLIC.

JAK MACIE JAKIEŚ PYTANIA, TO WALCIE ŚMIAŁO.

POZDRAWIAM. [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-10-15 10:09]

POLICCY FANATYCY
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 07:37
Mam pytanie. Co ty Sebol, nie możesz spać??? :)

Babilon Team
PF
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 10:10
> Mam pytanie. Co ty Sebol, nie możesz spać??? :)

Orło nie mam problemów ze spaniem :)
I prosiłbym pytania bardziej na temat :) [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-10-15 10:10]

POLICCY FANATYCY
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 10:12
Czy dla ziomków z Pogoni przewidziane są darmowe bilety?? :P nie no swiruje. Ja bede :) i nie tylko ja pewnie..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
PF
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 10:32
> Czy dla ziomków z Pogoni przewidziane są darmowe bilety?? :P nie no swiruje. Ja
> bede :) i nie tylko ja pewnie..

Sadu o ile się nie myle, to Ty i jeszcze paru chłopaków ze Szczecina macie karnety na Chemik więc w czym problem?? :)

POLICCY FANATYCY
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 10:37
Hahah no tak, zapomniałem :) Odezwj sie Sebol na gg.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
PF
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 10:39
> Hahah no tak, zapomniałem :) Odezwj sie Sebol na gg.

OK, odezwe się wieczorkiem, bo komp mi się jebie i gg nie działa :( Musze zrobić formata!

KONIEC DYSKUSJI TERAZ TYLKO NA TEMAT :) [/B]

POLICCY FANATYCY
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 10:49
Kurcze ja juz sie wybieram do Polic na mecz od kilku ładnych miesięcy :D i jakos niegdy nie miałem okazji tam wpaść, chociaż bywam u was kilkanaście razy w roku. Może teraz będę miał wiecej szczescia i czasu. Mam pytanie: Gdzie zostawić wóz przed meczem? Ten mały parking strzeżony koło dworca czy może przy Domie Kultury? Zaznaczam że chciałbym mieć czym wrócić na chatę (najlepiej swoim samochodem jeśli jest taka możliwosc) :D. Pozdrawiam

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
PF
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 11:14
> Kurcze ja juz sie wybieram do Polic na mecz od kilku ładnych miesięcy :D i jakos
> niegdy nie miałem okazji tam wpaść, chociaż bywam u was kilkanaście razy w roku.
> Może teraz będę miał wiecej szczescia i czasu. Mam pytanie: Gdzie zostawić wóz
> przed meczem? Ten mały parking strzeżony koło dworca czy może przy Domie
> Kultury? Zaznaczam że chciałbym mieć czym wrócić na chatę (najlepiej swoim
> samochodem jeśli jest taka możliwosc) :D. Pozdrawiam

Z autem nie będzie problemu pod warunkiem, że nie przyjedziesz na ostatnią chwile.
Ja stawiam samochód zawsze pod samymi kasami (wzdłuż płotu na chodniku)!
Tam jest najlepsze miejsce, i zawsze wracam na chate swoim autem :)

POLICCY FANATYCY
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 11:14
pod stadionem jest parking, i pamietam ze z Lechia byla ostra kamiona przy torach, i zadnemu sie nic nie stalo, wiec mozesz smialo parkowac.
No chyba ze sie od tamtych czasow cos zmienilo.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Czereś
Kibic
Na forum od 8441 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 14:18
Przed stadionem ( kolo budynku klubowego - jest miejsce na zaledwie 30 samochodow ) wiec przy duze ilosci ludzi moze byc problem... Ale tak jak Sebol mowi zaparkowac mozna pod kasami... ( nie ma tam za duzo miejsca ale zazwyczaj nikt tam nie staje ) Ewentualnie mozna postawic po drugiej stronie ulicy ( kolo MOK-u ) tam tez jest parking.
Do zobaczenia na meczu...

Nigdy nie spadnie...
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 16:16
Heh no to wygląda na to, że będzie mój debiut na meczu Chemika (głupio się przyznać, ale jeszcze nie byłem w Policach na meczu) :) Takiej okazji nie mogę przepuścić :D A tak przy okazji to będzie się można jeszcze z przyjaciółmi z Polic spotkać, także będzie fajnie ok

Llibertat per a Catalunya!
PF
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 16:22
> Ja tego karnetu na oczy nie widzialem ;D ale ufam Ci ze mam ;P

Vasyl była sesja fotograficzna?? no to jest i karnet!

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WPROWADZIŁEM WSZYSTKICH W BŁĄD !!!!!
[B]KLUB SPECJALNIE NA TEN MECZ ZMIENIŁ CENY BILETÓW Z 5 NA 3 ZŁ ! ! ! ! ! [/B]

POLICCY FANATYCY
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 23:14

> UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> WPROWADZIŁEM WSZYSTKICH W BŁĄD !!!!!

> [B]KLUB SPECJALNIE NA TEN MECZ ZMIENIŁ CENY BILETÓW Z 5 NA 3
> ZŁ ! ! ! ! ! [/B]

no to niech te 2 zlote na MW idzie ;)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 23:16
3zl o kurwa,no ale trudno niechce mi sie znowu silowac z tym jednym pierdolnietym ochroniarzem ktory juz nieraz dostal w glowe:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 23:35
znowu pogryzie nas jakis pies jak ostatnio.....
ale jak sie przezyje piatek... to w sobote bedzie relaks i ostry melanz na meczu!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
tatran
Kibic
Na forum od 8930 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 23:38
Ja wybiorę się na pewno.Sam nie wiem komu kibicować :) w końcu mieszkałem w Policach całe 10 lat...
A tak na poważnie to pamiętam mecz Chemik-Pogoń w II lidze...Szkoda ,że teraz to się nie powtórzy.Dawno nie byłem na Chemiku.

Czereś
Kibic
Na forum od 8441 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 16/10/2003 13:53
W Polciach chyba wszyscy pamietamy mecz Chemik - Pogon ( Pogon wygrala wtedy 4-1 ) I bramke Wani bezposrednio z rzutu roznego... oraz rewanz na Twardowskiego 0-0 ... To byly czasy....

Nigdy nie spadnie...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 16/10/2003 17:12
> W Polciach chyba wszyscy pamietamy mecz Chemik - Pogon ( Pogon wygrala wtedy 4-1
> ) I bramke Wani bezposrednio z rzutu roznego... oraz rewanz na Twardowskiego
> 0-0 ... To byly czasy....

Pamietam te mecze. Jeszcze wtedy lubialem sie objadac kielbasa :D na meczu :lurk: Ale to bylo dawno temu i nieprawda

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
siemas
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 16/10/2003 18:44
Niezły wyjazd będzie :) tylko że ja mieszkam w Policach to się chyba liczyć nie będzie :) ale pojade wcześniej do Szczecina i dopiero na meczyk i będzie oki :) Do zobaczenia w Policach

Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768969978 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005