Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oprawy meczów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
max_dal
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8137 dni

Oprawy meczów - 14/10/2003 11:51
Ja tak myślę żę bardzo fajnie wglądały by zimne ognie na stadionie Pogoni.
Paczka takich ogni kosztuje (ok) 2zł a jak by tak 10-15 tysięcy ludzi miało nawet po jednym takim i wszyscy w stym samym czasie by je poodpalali to by wyglądało zajefajnie.
Chociaż wiem że takie coś napewno niedoszło by do skutku...
ale to jesz tylko propozycja.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ssssss
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 12:17
Legia tak ostatnio bodajze robila to dobry pomysl tylko trzeba by je rozdawac np przed wejsciem na sektor no i kazdy musialby miec ogien :)

ssssss
eFeM
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 13:29
Ja mogę kupic nwet z 5 paczek i rozdac na sektorze tym co nie beda mieli!!
ale extra pomysł a kiedy miałoby to byc w czasie minuty ciszy czy jak?

DPSM
Kibic
Na forum od 8584 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 13:55
mysle ze to jest zajebisty pomysl trza by bylo to troche naglosnic zeby jak najwiecej osob o tym wiedzialo jak by wiekszosc kibicow zakupila paczke i rozdala sasiadom z trybuny tym co nie maja napewno efekt byl by zajebisty albo skupic sie do jednego sektora np 12

tak to sie prezentowalo w lecznej
Obrazek jpg wstawiony na forum

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 14:26
pomysl dobry, a gdzie mozna kupic sztuczne ognie :P
od malota nie kupowalem

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 15:39
no faktt to jest problem każdy musiał by mieć zapalniczke albo zapalki , ale myśłe że dało by się to zrobić

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 16:44
w czasie minuty ciszy czy jak?

Było by super!!!

Dziękuję :)
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 18:41
Dobry pomysl, ja sie zaopatrze, rozgadajcie to znajomym, albo jak ktos ma mozliwosc to niech zalatwi zeby napisali o tym w prasie regionalnej(Głos, Kurier itd.) Naprawde, to moze wyjsc ciekawie!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 18:43
całkiem niegłupi pomysł ...

Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 19:01
W Łęcznej jak widać, jest ciemno na trybunach, u nas jasno mimo, że jupitery palą tylko od połowy, więc takiego efektu nie będzie..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 19:05
Heh niepomyślałem przecież każdy mógł by odpalić ogień od sąsiada więc nie wszyscy muszą mieć zapalniczki. A napewno na każdy sekor miało by kilka osób bo przecież na Pogoń chodzi dużo palących. Narazie wysłałem do kilku osób które może mogły by coś wskurać co do tego pomysłu

mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 20:40
Calkiem fajna propozycja...

NEWS juz jest na glownej napisany! ...

Proponuje wszystkim znajomym przypomniec o tym! ...

Niezapomnijcie przy okazji zapalniczki/zapalek ...

pZzdR

..::..
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 20:43
Dobra a gdzie mozna zakupic takie ognie ?

mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 20:47
He ;)

Chyba w kazdym sklepie, typu REAL, GEANT, nawet LEADER PRICE! :]

..::..
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 21:25
Extra pomysł ja na pewno bede mial !!

A te ognie mozna kupic beda w kiosku albo gdzies na rybku Pogodno :) ?? [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-10-14 21:28]

RosSi
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 10:09
pomysł jest extra , ale niesądze , że większość osób na stadionie będzie miało zimne ognie , ja napewno wezmę i nawet się podzielę z tymi , którzy nie będą mieli [Ostatnio edytowane przez kopan: 2003-10-16 20:32]

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 10:59
jak by to ladnie zegrac to mozna by utworzyc z tych ogni napis FARAON?, dalo by rade?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
cEzY
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 11:08
http://www.zimne-ognie.pl/
Moze firma z Warszawy zainteresowana by byla bezposrednia sprzedaza zimnych ognii na stadionie...??
Firma zarobi a i wiecej kibicow kupi ognie bo beda je mieli na miejscu... niech ktos sie popyta, moze sie zgodza... e-mail podany jest na stronie... na stronie rowniez jest zacheta do roznego rodzaju wspolpracy... przyz akupie:-)

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 11:10
U nas za jasno na te zimne ognie i nie bedzie efektu... Ale pomysł bardzo dobry choc niezbyt oryginalny. Ja szybciej myslalem o takich granatowych i bordowych pasach (np 2 m x 20 m) zeby kazdy sektor byl pokryty barwami naszego klubu. Ostatnio na Arce goscie z Gdyni tak sie zaprezentowali i bylo ladnie. Moznaby u nas kiedys tego sprobowac. Wystarczy ze przed mecze przeciagnie sie przez caly sektor z gory na dol taki pas i polozy sie go miedzy krzeslami co 3-4 metry. Latwo go wyjac i zaprezentowac. A w czasie meczu zawsze mozna go z powrotem polozyc miedzy krzeslami na calej wysokosci sektora. Mysle ze to nieglupi pomysl i mnie sie podoba, tylko ze wiaza sie z tym koszty (ale takie plandeki mozna uzywac przez kilka meczow)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 11:52
Ja tam jest za a może przeciw. Nie oczywiście żartuje, nawet jeśli miałoby wyglądać nie aż tak efektownie. W ten sposób każdy z nas wyraziłby, że myśli o zmarłych ,podczas minuty ciszy.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768969968 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005