| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 11:03
Mysle ze na mecz ze Cracovia powinnismy wszyscy wziasc nozyczki w rece i ciąć stare gazety!! na Arce bardzo efoktownie to wyglądało!ja sam juz zaczęłem ciąc mam już wielką torbe!!
TRZEBA POKAZAĆ CAŁEJ POLSCE JAK SIE BAWI MKS!!(camery c+ beda na meczu ) [Ostatnio edytowane przez Pogoń-Legia: 2003-10-14 12:18]
|
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Sracovie - 14/10/2003 11:58
Sracovie? Pachnie mi tu kompleksem?
Jest Cracovia i uszanuj to. Smutni sa ci wszyscy kibice, ktorzy w taki sposob ukazuja swoje kompleksy. Jest Cracovia- tak jak Legia, Pogoń, Widzew czy Lech... naucz sie tego.
Pozdro dla rozumnym fanow ze Szczecina
|
wielkoPOLSKA
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 13:14
Ale jak kazdy troche zrobi to bedzie extra!!
Mi sie to podoba nawet jak mało osób to zrobi to w połaczeniu z serpentynami bedzie niezły efekt!!
Wile bedzie miała serpentyny troche konfetti to bedzie naprawde fajny efekt!!
ja robie nie wiem jak wy !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 14:29
> A poza tym to jak to sobie wyobrazasz minuta ciszy a potem confetti i serpentyny
> bez przesady
bardzo sluszna uwaga
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 16:50
Serpentyny są najlepsze !!!! W hurtowni jak sie jedzie na cmentarz przed mostem tam gdzie jest pinokio gościu sprzedaje taniej jak powiesz ze na mecz ,mi dał 5 zł taniej Pozdro!!!
|
POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 17:24
> Serpentyny są najlepsze !!!! W hurtowni jak sie jedzie na cmentarz przed mostem
> tam gdzie jest pinokio gościu sprzedaje taniej jak powiesz ze na mecz ,mi dał 5
> zł taniej Pozdro!!!
buahahaha... przyjmujac ze serpentyna to ok.20gr a koles daje ci 5zl rabatu to ile ty zes tego kupił TYSIĄC?!!
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 11:01
Ktoś wie może ile mniej wiecej juz uzbierano na oprawe? Ja sam myslalem zeby pociac jakies stare gazety i zrobic konfettii. A jak zabraknie to wezme ksiazke od biologii z liceum... Ma chyba ze 300 stron wiec powinno starczyc chociaz na jedna połowe
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 11:18
konfeti przy tak pozniej porze nie da efektu, wiec szkoda pracy, no chyba ze beda to papierki odblaskowe.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 18:40
> konfeti przy tak pozniej porze nie da efektu, wiec szkoda pracy, no chyba ze
> beda to papierki odblaskowe.
Jak tak będziemy mysleć to nic nie wyjdzie. W końcu komuś przyjdzie do głowy rozlać przed meczem na każdym sektorze kilka kanistrów z benzyną, Efekt murowany - łunę nad stadionem i okrzyki "rozgrzanych" kibiców będzie można dosłyszec i dojrzeć z daleka. A i w gazetach myślę, że poświecą nam chociaż z pół stronki w aktualnościach z regionu
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 20:54
> PRZESTAŃCIE PIERDOLIĆ, JAK SOBIE WYOBRAŻACIE NAJPIERW FESTYN - SERPENTYNY I
> KONFETTI, A POTEM MINUTA CISZY? TRZEBA POPROSTU Z TEGO ZREZYGNOWAĆ! TAK CIĘŻKO?
dlatego proponuje minute cisz z zimnymi oginami
|
"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
|
|
|
|
Odp: Konfetti Na Cracovie - 16/10/2003 21:58
> Sracovie? Pachnie mi tu kompleksem?
nie bardziej sraka, ale moge sie mylic
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|