| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
ENGEL JR. KAPU¦ ? - 08/10/2003 16:33
Slyszeliscie jaka jazda Engel kapuje na Pogon podobno wyslal do PZPN-u tasme z nagraniem jak Matlak nokautuje zawodnik Blekitnych. Podobno chcieli kase za to zeby nie zglaszac tego do PZPN ale nie dostali. Matlak nawet chcial zafundowac zawodniokowi Blekitnych stomatologa
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćby¶ chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ENGEL JR. KAPU¦ ? - 08/10/2003 19:22
Hehe dla mnie to may jest po prostu ¶mieszny :biglaugh: Najpierw sam sobie szkodzi chc±c od naszych wyłudzić łapówę za zapomnienie o całej sprawie a jak nasi pokazuj± mu ¶rodkowy palec to gnojek zaczyna sobie hasać. Zdarzenie z udziałem Matlaka jest dla mnie zwykłym starciem między zawodnikami. Ileż to razy zawodnicy w polu karnym czy poza jego obrębem rozbijaj± się łokciami i jak kto¶ przez to dostanie w maskę, to jest to jak najbardziej normalne - taka jest dzisiejsza piłka...Ale oczywi¶cie Englebert jr. musiał ze zwykłej sprawy zrobić wielk± aferę, najprawdopodobniej po to, by )tak jak to Pszczółek wcze¶niej napisał) zdobyć sławę - drużyna na ostatnim miejscu to trzeba jako¶ się pokazać w mediach...Ehh ja nie mogę co za wie¶niak z niego :wysmiewanie_sie:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: ENGEL JR. KAPU¦ ? - 08/10/2003 19:41
niepotrzebnie zawodnik blekitnych trzymal Matlaka, wszyscy to widzielismy, a ze trzymal to dostal z łokcia ( i slusznie ). w dodatku tamten uniosl sie honorem i nie chce od Matlaka pokrycia kosztow leczenia.
co do engela jr. nie bede sie wypowiadal, frajerstwo i tyle
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ENGEL JR. KAPU¦ ? - 10/10/2003 08:17
Debile!! Matlak jeszcze chciał ufundować mu wizyte u dentysty za ten z±b, a oni się honorem unie¶li i odmówili... Dziwne to troche, ale chc± wojny? To j± będ± mieli. Miało paru nie mieszcz±cych się piłarzy w składzie Pogoni wspomóc ich na wiosne, ale teraz to mog± se pomarzyć... 3 liga ich czeka. Dużym błędem było zatrudnianie Engela!
|
|
|
|
|
Odp: ENGEL JR. KAPU¦ ? - 11/10/2003 11:43
3 liga to pewne... Ale jak Bekdas dostanie tereny w Stargardzie to zapowiedzial awans do ekstraklasy w dwa sezony i szczena nam opadnie. Beda mieli za sponsora faceta co ma ful kasiory. Jaki on nie byl to jednak nie szczędził kasy na MKS. Do czasu az sie problemy zaczely pojawiac z miastem i go nie zaczęli rolować. Ja sam sie szykuję na wyjazddo Błękitnych. Tylko żeby się nie okazało że na wiosnę Kebab wzmocni im skład, bo będ± chcieli zemsty...
|
Statystycznie goł±b żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
-
|