Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
JP
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8360 dni

Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 18:05
Coraz mniej czasu pozostało do najbardziej prestiżowego meczu tej rundy. Meczu oczekiwanego, przez tysiące kibiców Pogoni. Meczu z drużyną, która walczy o awans do pierwszej ligii. Meczu z Cracovią. Spotkanie odbędzie się przy kilkunastutysięcznej publiczności. Do Szczecina przyjedzie ok. 500 fanów Craxy. Mecz ten powinien mieć wspaniałą oprawę, o której będzie się mówiło miesiącami, oprawę o której będzie głośno w całej Polsce. Niestety wykonanie na trybunach choreografii z kartonów, szarf lub balonów, przygotowanie wspaniałego pokazu pirotechnicznego kosztuje kupe kasy. Dość z głupią napinką na necie, jaka to ostatnia oprawa nie była. Teraz macie szanse dołożyć się do tego widowiska. Możliwe jest to poprzez wpłacanie kasy na nasze konto: 93960007 - 12393 - 27004 - 4z dopiskiem Młode Wilki. Rozliczenia będą na naszej stronie: www.mlodewilki.tk. Liczymy na was!

Młode Wilki - Ultras Szczecin [Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2003-10-06 18:06]

MW'03
kontiii
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 19:30
Nie wiem jak na waszym sektorze ale na moim sektorze numer 6 chodził jakiś gościu i zbierał pieniądze na oprawe meczu z cracovią i z tego co widziałem sporo kasy mu ludzie dawali .

POGOŃ SZCZECIN MKS
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 19:33
umnie tez chodzil i K*^%a mac nie mailm drobnnych

Z daleka nie będzie widać.
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 20:18
To my zbieraliśmy, ale ludzie są strasznie skąpi... To co uzbieraliśmy to kropla w morzu potrzeb...

MW'03
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 20:19
Panowie nie rozmywamy tematu. Sprawa jest poważna. Kto może niech organizuje zrzutki wśród kolesi, w szkole, na podwórku, w pracu, gdziekolwiek i wpłacajcie na konto, ewentualnie możecie przekazać kasę do ręki kilka dni przed meczem, albo jeszcze bardziej ewentualnie sami zakupić jakieś race to się zgadamy i ułożymy z tego jakąś choreografię...

KAŻDA ZŁOTÓWKA BĘDZIE POTRZEBNA!!! [Ostatnio edytowane przez helmut_raz: 2003-10-06 20:21]

Wild West :: Młode Wilki
ssssss
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 21:02
Szkoda ze niemamy mozliwosci uruchomienia lini sms :) np 72 cos tam 2zl na oprawe,to by bylo wygodne i pewne ze pieniadze trafia w powolane rece,ciekawe ile kosztuje taka usluga.

ssssss
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 21:04
> Szkoda ze niemamy mozliwosci uruchomienia lini sms :) np 72 cos tam 2zl na
> oprawe,to by bylo wygodne i pewne ze pieniadze trafia w powolane rece,ciekawe
> ile kosztuje taka usluga.

Taka możliwość istnieje i myśleliśmy nad tym ale...
ok. 50-60% z takiego sms-a idzie do operatora, a tylko te 40-50% na oprawę meczu, więc zrezygnowaliśmy z tego pomysłu

V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 21:05
wogole by si enie oplacalo polowa z tego trafiala by do operatora.

MKS
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 22:11
właśnie Panowie. Nawet Mama Vasyla wpłaca kase :D

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 22:22
zdecydowania za pozno zostalo to roztrzesione!ale da sie jeszcze skrecic troche siana.i jeszcze zrzuta na tasaki i skalpele panowie hehehee:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 22:25
mimo ze mam deficyt w portfelu to postaram sie chociaz z 5 zl jakos wykombinowac i wam przekazac w jakis sposob.....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 06/10/2003 22:28
> zdecydowania za pozno zostalo to roztrzesione!ale da sie jeszcze skrecic troche
> siana.i jeszcze zrzuta na tasaki i skalpele panowie hehehee:)

a nie mozna miec swoich? :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8957 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 09:09
MW, podeslicie mi na e-maila jakies tekst składny aby wrzucic na strone, umiescimy moze ktorys z czytelnikow, ktory nie korzysta z forum bedzie chcial dolozyc pieniedzy...

K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 10:57
Hehe a może sprzedawcy zamiast z popcornami itp chodzili i sprzedawali by siekiery na pamiątkę meczu z craxą ;):) można też podnieść cenębiletów i dawać każdemu siekiere przy wejściu kto kupi bilet. :duzy_usmiech: . A tak na poważnie mam nadzieję, że jednak MW sobie poradzą i z tego co wiem kasy nie braknie, a oprawa będzie na odpowiednim poziomie.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 17:03
:D:D. A tak na poważnie to postaram sie dożucić dychacz od siebie

God, I'm glad I'm not me.
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 17:26
Juz przed meczem spiker powinien zaczac nagonke na zbieranie kasy. Wiekszosc ludzi potrzebuje jakiegos impulsu zeby wyciagnac portfel z kieszeni i dać te kilka złociszy. Ja sam wiem, że kasa na oprawę nie spada nam z nieba ani od bogatych sponsorów. Kibice sami powinni finansowac tego typu przedsiewziecia. Kazdy tylko wymaga żeby było "fajnie" a jak juz trzeba wyjąć złotówkę to akurat oglądają sznurówki albo czytaja gazetę...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 18:42
> Hehe a może sprzedawcy zamiast z popcornami itp chodzili i sprzedawali by
> siekiery na pamiątkę meczu z craxą ;):) można też podnieść cenębiletów i dawać
> każdemu siekiere przy wejściu kto kupi bilet. :duzy_usmiech: .

taka siekiera z podpisem pilkarza to niezla pamiatka :),

Vasyl - huzar z katana slabo wyglada, mialem batorowke ale sie porzyczyla, zostal mi tylko topor jednosieczny.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
pachol
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 19:18
zajebisty pomysl zeby zrobic ta zrzute! postaram sie od kolesi wytrzasnac troche grosza i wplacimy co najmniej z 30 zl:)
WPLACAC LUDZIE WPLACAC!!!!!!!!!!

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 20:31
Shivan, Vasyl i reszta hool's :P - nie rozmywajcie temtu :)

MW'03
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Craxą. - 07/10/2003 21:19
Heh składka już poszła, ale będzie tego jeszcze więcej z mojej strony :) Możecie na mnie liczyć ok

Llibertat per a Catalunya!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768978264 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005