Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Prosze o poradę od Kibicow... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
cEzY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8147 dni

Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 17:44
Mam proste i krotkie pytanie... na meczu Pogoni bylem 3 lata temu... chcialbym pojsc na najblizszy mecz z Blekitnymi... wiec do jakiego sektora mam pojsc, aby najmilej spedzic czas na meczu i nie zapomniec tego cudownego przezycia do konca zycia??? Z gory dziekuje za odpowiedzi...

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
cEzY
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 17:45
Dodam ze mieszkam 400 km od Szczecina... dlatego nie moglem bywac na meczach Pogoni...

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 18:04
tylko i wylacznie na sektor 12!hehe pzdr.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 18:12
Coz, to zalezy...Jesli chcesz dopingowac to oczywiscie "Dwunastka" a jesli chcesz obejrzec milo mecz, wypic piwko i popatrzec na ladne Panie...To 17-18... : ))))

Obrazek jpg wstawiony na forum
przemyslaw1984
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 18:17
sektor vip-ów lub 17,18,6,7

I am the best at basketball !!
kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 18:17
Wrażenia których nigdy nie zapomnisz beda napewno na 12 a jesli chcesz sie posmiac to idz na 6.hehehe

skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 18:22
> Wrażenia których nigdy nie zapomnisz beda napewno na 12 a jesli chcesz sie
> posmiac to idz na 6.hehehe
Wrazenia?
Czyli wylamywanie bram? Klniecie na inne "timy" ? Bo z dopingiem na Pogon tam troszq kipsko ale moze cos po meczu z craxa sie zmieni...Mowa o 12...Z "szostka" tez sie zgadzam :D

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 18:45
co masz na mysli piszac ze po meczu z cracovia cos sie zmieni?????????

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 19:04
>Wrazenia?
>Czyli wylamywanie bram? Klniecie na inne
> "timy" ? Bo z dopingiem na Pogon tam troszq kipsko ale moze cos po meczu z craxa
> sie zmieni...Mowa o 12...Z "szostka" tez sie zgadzam :D

Przecież to że stoisz na 12 nie znaczy że musisz brame szarpać ! a niech sobie chłopaki szarpią, chociaż sobiście poecałbym sektor 1 bo z tamtąd bliżej do gości :D

A do cEzY'ego: nie ma nic lepszego od uczestniczenia w oprawie. Ja osobiście odpływam :D

Wild West :: Młode Wilki
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 19:43
> co masz na mysli piszac ze po meczu z cracovia cos sie zmieni?????????

Czy myslisz ze podczas meczu nie bedzie bluzgow na cracovie? Ja w to bardzo watpie, sadze ze bedzie ich wiecej niz podczas meczu z AG, moze jeszcze "cos" sie wydarzyc, mam nadzieje ze nie.Spojrzmy prawdzie w oczy..

skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 19:45
> >Wrazenia?
>Czyli wylamywanie bram? Klniecie na inne
> "timy" ? Bo z dopingiem na Pogon tam troszq kipsko ale moze cos po meczu z
> craxa
> sie zmieni...Mowa o 12...Z "szostka" tez sie zgadzam :D

Przecież to że stoisz
> na 12 nie znaczy że musisz brame szarpać ! a niech sobie chłopaki szarpią,
> chociaż sobiście poecałbym sektor 1 bo z tamtąd bliżej do gości :D

A do
> cEzY'ego: nie ma nic lepszego od uczestniczenia w oprawie. Ja osobiście odpływam
> :D
Dokladnie, to nie znaczy ze szarpiesz brame, ale samo to ze w tym momencie stojac na tym sektorze jestes uwazany przez innych za tego kto szarpie ta brama, no dobra, nawet nie to. Ale samo to ze widzisz jak oni sie siluja z ta brama to juz moze wprowadzac jakies obrzydzenia, zreszta oni poszarpia, poszarpia i jak juz wylamia to i tak nikt nie pobiegnie, a jak juz chca skarac cracovie to niech sie z nimi umowia na jakis "sparing".

Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 19:57
Ja polecam sektor 10.

Babilon Team
Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 20:17
6,7 jest luksus. No i 12 jesli chodzi o doping

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 20:29
Niezapomniane wrażenia są tylko na 12 szczególnie podczas takich meczów jak Lech czy Arka. Polecam 12.

Na zawsze Pogoń
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 20:33
> Niezapomniane wrażenia są tylko na 12 szczególnie podczas takich meczów jak Lech
> czy Arka. Polecam 12.
Nie bede komentowal.

boski
Kibic
Na forum od 8214 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 20:33
tylko 12!!!!!!!!!!!!!!!!

boski
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 20:40
to nie komentuj parowo jebana,jak ci sie coas nie podoba to spierdalaj na vipy wpierdalac popcorn.

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 20:44
i nawijac z jurczykiem o bandziorach z sektora nr 12

skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 20:53
Czekalem na taka odpowiedz z utesknieniem, niestety, zawiode cie...Nie siadam z Vipami i nie rozmawiam z M.J...Kiepsko co nie? tyra sie nie udala?. Jak zauwazyles to glownie chodzi mi o bluzgi, no ale przeciez to "wy" jestescie kibicami Pogoni Szczecin, nie ja.Ja nim nie jestem bo co? Bo nie siedze na 12-ntym i nie krzycze caly mecz AGKS ?No tak, zapomnialem ja sie nie znam na kibicowaniu, ale to ze za czasow Gondora napieralem na mecze nawet z "piekielna" choroba, to nic nie znaczy, Bo jestem Parowa i piknikiem tak? A ty co zrobiles? Bo siedzisz i silujesz sie z Brama? Coz, nie chcialem wojny ale sam ja wywolales, powyzywaj mnie jeszcze, blysnij inteligencja...

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Prosze o poradę od Kibicow... - 02/10/2003 21:01
co zrobilem?chcesz wiedziec? w przeciwienstwie do ciebie jezdze za swoja druzyna wszedzie gdzie sie da, setki kilometrow i jak chcialbys wiedziec nie silowalem sie z brama (no chyba ze w bialymstoku).hehe a tak pozatym madralo wojne przez internet moze prowadzic kazdy ale co powiesz o wojnie poza forum???hmmmm... juz chyba propozycja nie dla ciebie co internetowy zolnierzyku bo jak ty bys mogl sie ustawic poza forum ,uuu raczej nie mozliwe

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768981941 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005