| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Akcja 500 w POZNANIU - 01/10/2003 17:50
Niezłą akcje "500" zrobili w Poznaniu kibice Lecha. Polega na rozprowadzaniu i naklejaniu plakatów zwiastujących najbliższy mecz. Są one rozwieszane w szkołach, pubach, pizzeriach, ....... itp. Może by taką akcję zrobili w Szczecinie ludzie związani z Pogonią, na pewno nie zaszkodzi, a ja myśle, że wręcz przeciwnie, pomoże i to bardzo, i na korzdym meczyku po komplecie publiczności.
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 01/10/2003 20:18
Prosze bardzo... sebuś, łasic i inne bartolla jak tak chcecie to sami ruszcie dupy i zapierdalajcie z plakatami, jak ich nie widzicie. Dziś były rozklejane plakaty na Błękitnych. Przed meczem z Craxą widze was na rozklejaniu...
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 01/10/2003 20:59
> Prosze bardzo... sebuś, łasic i inne bartolla jak tak chcecie to sami ruszcie
> dupy i zapierdalajcie z plakatami, jak ich nie widzicie. Dziś były rozklejane
> plakaty na Błękitnych. Przed meczem z Craxą widze was na rozklejaniu...
WLASNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu ludzie komentuja, ze zle a sami nic nie robia.
Plakaty przed Arka byly w wielu miejcach. A duzo z nich wisi jeszcze do dzis - jak ich nie widzieliscie to przyjedzcie do Centrum bo tam jest ich duzo.
Szacunek dla MW'03 !!!
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 01/10/2003 22:41
> Prosze bardzo... sebuś, łasic i inne bartolla jak tak chcecie to sami ruszcie
> dupy i zapierdalajcie z plakatami, jak ich nie widzicie. Dziś były rozklejane
> plakaty na Błękitnych. Przed meczem z Craxą widze was na rozklejaniu...
Z miłą chęcią, ale z wózkiem inwalidzkim do większości szkół mnie nie wpószczą nie ma podjazdów. A mam małą sugestie, "chodze" na uniwerek na cukrową, i tam jeszcze nie widziałem ani razu plakatu, a przydał by się, tyle osób tam się przewala ż ze hoho.
Pozdrawiam, a jak będziecie rozklejać plakaty na cracovie, to z miłą chęcią pomoge je rozwieszać, chociaż by na uczelniach.
Oto mój adres [email protected]
Pozdrawiam
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 01/10/2003 22:51
oki wiec ja zglaszam sie na ochotnika do rozklejania plakatow! najbardziej by mi pasowalo moja dzielnica Pomorzany .jesli komus sioe moge przydac to piszcie na gg:3867245
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 01/10/2003 23:49
tej Vasyl... odnosnie tej waszej strony (MlodeWilki.tk) to ktos ja wogule prowadzi?!!?
ostatnie "niusy" sa chyba z 20 wrzesnia.... mamy 1 pazdziernik....
i czemu zniknelo forum!?
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 02/10/2003 00:10
Eh, zalosni sa co po nie ktorzy, facet chce pomoc a ci na niego od razu najezdzaja..ehh zero...Dobra, ja tez sie zglaszam kontakt na gg; 2387851 moge wziasc ze soba 3 wiernych kibicow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 02/10/2003 17:26
Ja wcale nie krytykuje, i nie mam zamiaru tego robić. A jak sami widzicie, już trzy osoby zgłosiły się do rozklejania, Z miłą chęcią porozwieszam plakaty przed cracovia po uczelniach szczecińskich i nie tylko.
I mam jedną uwagę, jeżeli ktoś coś napisze to nie mósicie najeżdzać na niego od razu, jakby działał na szkode POGONI, przecież 99,9% ludzi na forum kocha naszą POGOŃ i zależy jej na niej. Tak więć wyluzujcie troche, bo zniechęcić jest bardzo łatwo, gorzej kogoś zachęcić.
Pozdrawiam
Aha moje gg 4414925
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Akcja 500 w POZNANIU - 02/10/2003 18:17
Ja bym co do tego kochania, i nienawidzenia innych klubow sie klucil (Takie "u"? ). Jesli ktos sie do mnie na gg odezwie to zbiore ludzi do rozklejania... 2387851 or [email protected]
[Ostatnio edytowane przez GaNdAlF: 2003-10-02 18:20] [Ostatnio edytowane przez GaNdAlF: 2003-10-02 18:34]
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|