| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
A jednak odeszli!!! - 01/10/2003 17:23
Wczoraj PZPN uznał za nieważne kontrakty obrońcy Marcina Krysińskiego i napastnika Janusza Dziedzica z Piotrcovią/Pogonią. Szczecinianie mają dwa tygodnie na odwołanie.
W przeszłości mówiło się, że obaj zawodnicy trafią do ŁKS. Jednak wczoraj trener łódzkiej drużyny Włodzimierz Tylak powiedział, że musi się zastanowić, czy potrzebuje akurat takich zawodników.
– Marcin może występować na prawej obronie, albo pomocy – powiedział szkoleniowiec. – Ciężko byłoby mu się przebić do pierwszego składu. Z kolei Dziedzic nie jest typowym napastnikiem. Mam problem. Zawsze lepiej mieć kłopot bogactwa, niż odwrotnie. Jednocześnie nie bez znaczenia będzie, jakie oczekiwania finansowe mają obaj zawodnicy. Tylko teoretycznie powinno mnie to nie obchodzić, bo przecież zimą też będę oczekiwał od sponsorów wzmocnień czy uzupełnień w składzie.
Krysiński i Dziedzic mają za sobą występy jeszcze w pierwszoligowym ŁKS Ptak. Dziedzic odszedł z ŁKS w 1998 roku, a Krysiński dwa lata później. W poprzednim sezonie występowali w Piotrcovii. Nie zgodzili się na przeprowadzkę do Szczecina.
Moim zdaniem to sa ludzie chorzy!!!!Graja,maja szanse na promocje,na awans do 1 ligi a nie chcą grać.Może bali sie odpowiedzialności??Ehh..
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak odeszli!!! - 01/10/2003 18:41
Na pewno zdecydowały jakieś "względy pozasportowe". Czy bali się odpowiedzialności? Nie wydaje mi się... Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o $$$$$$
Szkoda, zwłaszcza Dziedzic przydałby się w Pogoni. Ale nie to nie, chuj mu w dupę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak odeszli!!! - 02/10/2003 06:50
Nie wydaje mi sie zeby byli chorzy..po prostu mysla jak mniejszosc z kibicow Pogoni i tyle.Ja nie widze w tym zadnej nienormalnosci ani debilizmu..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: A jednak odeszli!!! - 02/10/2003 14:06
Ja jak czytalem ta wiadomosc tez sobie pomyslalem od razu ze oni nie chca grac w Pogoni bo wg nich to dalej Piotrcovia i takie tam glupoty Moga sobie myslec jak chca. A jesli chodzi o Dziedzica to moze przydalby sie nam jeszcze miesiac temu, ale teraz to juz mamy Ola i on nam styka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak odeszli!!! - 03/10/2003 20:33
dziedzic nie jest wcale takim skutecznym napastnikiem , raz kiedyś bramkę strzeli , ale ma talent do marnowania świetnych okazji , moim zdaniem i tak by nie znalazł miejsca w podstawowej "jedenastce" , co do krysińskiego to nie widzałem jak on gra , wiec nie będę się rozpisywał na jego temat
[Ostatnio edytowane przez michu123: 2003-10-03 20:34]
|
|
|
|
- 1
-
|