| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 12:22
Czy ktoś mi powie o której jest mecz Pogoni no bo już nie wiem. Na bilecie jest podane że o 19 a na stronie interenetowej że jest o 18.15 i już nie wiem o której jest ten mecz.
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 12:34
podobno o 18.15 wymogi C+
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 12:58
Je..bac C+ i ich wymogi przez to nie bede mogl byc na meczu, dopiero na drugiej polowie. Heh jakos przezyje, a kasa z C+ sie przyda pewnie.
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 14:10
Czy wie ktos od której są sprzedawane bilety? bo w sprasie pisze ze od 9 a na telegazecie ze od 12 a jutro chce kupic bilety.... takze jesli ktos wie to prossze o szybką odpowiedz z góy dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 17:30
Pogoń wygrac powinna, tylko niewiadomo czy Wyparło zagra bo wybil sobie kciuka podczas wczorajszego meczu i jeszcze Andruszczak konduzji sie nabawil
|
Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
|
|
|
|
|
|
|
BLEKITNI STARGARD - 01/10/2003 18:41
NO NIEWIEM NIEBADZCIE TACY PEWNI TEJ WYGRANEJ MOJ UKOCHANY KLUB BLEKITNI BEDZIE WALCZYL ABY WYWIEZDZ UPRAGNIONE 3 PUNKTY BLEKITNI STARGARD !!!!!!!!!! MOJ TYP 1:2 DLA BLEKITNYCH KOLEJOOOOOOOOORZ
|
KKS
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 18:44
panowie co to duzo gadac z takim zespolem jak blekitni powinnismy wygrac jak najmnijeszym nakladem sil czyli strzelic na poczatku dwie bramki a potem kontrolowac mecz i niewazne jest to ze nie zagra byc moze Wyparlo ,Andruszczak,Drumlak,Rodrigo ,parzy .no coz szanse dostana inni i miejmy nadzieje ze ja wykorzystaja!mysle ze padnie wynik podobny do meczu Pogoń -arka czyli 4-1 ,5-1 cos w tym stylu a najlepiej jakby bramki strzelili Bugaj ,Batata,Moskalewicz
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 18:49
JESTESCIE TACY PEWNI A ZNACIE SLYNNE POWIEDZENIE PUKI PILKA W GRZE WSZYSTKO JEST MOZLIWE KKS BLEKITNI STARGARD MAM NADZIEJE ZE MOJ ZESPUL WYGRA W DERBACH POMORZA WOJOWNICY POMORZA
|
KKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|