| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 21:57
relacje przeprowadza Radio Białystok. Można tego chyba słuchać przez internet (nie wiem na sto procent bo nie próbowałem ale podobno jest ok)
www.radio.bialystok.pl
jest tez w Bialymstoku takie gowniane radio co sie Jard zowie. Pierdolone disco-polo ciągle grają a w drugim programie audycje prowadzą dzieci (od przeczkola do gimnazjimu chyba). Sluchac takiego gowna to sie szczerze nie da ale w czasie meczów dosc czesto mowią o aktualnym wyniku. Audycje idą w internet - www.jard.pl
pozdr. z Białegostoku
www.jagiellonia.glt.pl
|
żółto-czerwone szatany!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 22:51
" Pogoń ponad wszystko"--nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ( no chyba ze jestes za mlody) ze sa sytuacje lub sprawy, ktore uniemozliwiaja ogladanie maczu "na zywo" takze pomysl chociasz krociutko a nie rzucasz jakies hasla gowniarskie typu" radio to moja babcia slucha" .No chyba ze jestes jeszcze mlodziutki dlatego sorki i sie wyszalej bo to napewno Cie niezle bawi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 24/09/2003 18:18
" Pogoń ponad wszystko"--nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ( no chyba ze jestes za mlody) ....... hehehe jak zaliczalem pierwsze wyjazdy i ganialem takie ekipy jak Arka,Polonia Bytom,Gornik Walbrzych czy Widzew to wiekszosc z tego forum nie bylo na swiecie lub krzywo sikala. To po pierwsze a kogo to obchodzi ze ktos jest chory, ma prace czy po prostu wymieka .To nie ma zadnego znaczenia nie jedzie i juz!!! To po prostu wystarczy. ZEBY BYLO JASNE JA JADE BO TAM TRZEBA BYC!!!!!
Kto bedzie komentowal ten tekst jest po prostu smieszny i ma najwyzej 12 lat.
Tyle w temacie .
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 25/09/2003 14:10
> " Pogoń ponad wszystko"--nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ( no chyba ze
> jestes za mlody) ....... hehehe jak zaliczalem pierwsze wyjazdy i ganialem takie
> ekipy jak Arka,Polonia Bytom,Gornik Walbrzych czy Widzew to wiekszosc z tego
> forum nie bylo na swiecie lub krzywo sikala. To po pierwsze a kogo to obchodzi
> ze ktos jest chory, ma prace czy po prostu wymieka .To nie ma zadnego znaczenia
> nie jedzie i juz!!! To po prostu wystarczy. ZEBY BYLO JASNE JA JADE BO TAM
> TRZEBA BYC!!!!!
Kto bedzie komentowal ten tekst jest po prostu smieszny i ma
> najwyzej 12 lat.
Tyle w temacie .
nie wiem czy Ty sie tym szczycisz ?? jezdzisz po to aby pochwalic sie kolejnym wyjazdem ? a poza tym post byl skierowany do osob ktorzy wiedza cos o transmisji a nie do osob nieco powyzej lat 12 zliczajacych swoje wyjazdy.............. i na tym zakonczmy. Dzieki wszystkim za info.Jestem poza granica kraju i szczecinskiego radia nie bede mogl sluchac ale czy to radio bialostockie internetowe napewno bedzie przeprowalo transmisje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|