| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Szczecin-Sosnowiec........ - 21/09/2003 19:18
Mam pytanie nie bedzie ono oryginalne bo ostatnio był temat o stosunkach Pogoni z Flotą,mnie natomiast interesuje jak w chwili wygladają nasze stosunki z klubem z sosnowca,który jest zgodą Legii.Mówiono kiedyś,że jedna z triad jest POGOŃ-LEGIA-ZAGŁEBIE :2ar15smilie:jak to jest teraz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 21/09/2003 22:32
niektorzy sie lubia ale to stare czasy.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 22/09/2003 00:39
Ok.Powiedzcie mi tak normalnie i logocznie,dlaczego Pogoń nie lubi Zagłębia Sosnowiec.Powinnniśmy we troje stworzyć konkurencję dla triady L-A-C,a nie żreć się między sobą.Pozdro dla Pogonii i Zagłębia.LEGIA-POGOŃ-ZAGŁĘBIE.Czekamy na was Portowcy za rok w Warszawie :-).
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 22/09/2003 18:23
qbajg mozliwe ze dobrze slyszales ... ale gwarantuje Ci ze nie bylo to powodem do zerwania zgody....
Popytaj sie kolezkow z Sosnowca...najlepiej tych ktorzy jezdzili na zaglebie na poczatku lat 90 , bo wlasnie wtedy doszlo do zerwania zgody ( o ile sie nie myle byl to rok 94 - moze wczesniej , moze troszke pozniej )
Pozdro!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 22/09/2003 23:12
istnieje kilka wersji... ale zadnej nie poznasz na forum, bynajmniej nie odemnie, jak chcesz to zagadaj do kogos ze "starej gwardii" na meczu to ci to napewno wyjasni
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 22/09/2003 23:18
jasne , mam wiele do powiedzenia w tej kwesti ... podczas gdy zgoda z zaglebiem zostala zerwana mialem jakies 10 lat ( jestem rocznik 83 ) , a takze grubo ponad 100 wyjazdow za soba ... oczywiscie bylem za zerwaniem zgody , na co wiekszosc z moich starszych kolegow przystala bez wahania ( powiem nieskromnie , ze mimo swojego mlodego wieku mialem wtedy duze powazanie i kazdy liczyl sie z moim zdaniem )
Jestem jednak z natury bardzo niesmialy i nie chcialbym wypowiadac sie na ten temat na forum...
Pozdro dla kumatych! - szkoda ze jest ich tutaj tak niewielu
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 23/09/2003 20:37
Ale czy nie jest tak, ze na meczach reprezentcji jesli sa jakies avanti to wraz z Pogonia i Legia walczy Zaglebie Sosnowiec?! A co do przyjazni Zaglebia i Legii to wydaje mi sie, ze jest ona silniejsza niz przyjazn Pogoni z Legia ?!
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 24/10/2003 17:59
> jasne , mam wiele do powiedzenia w tej kwesti ... podczas gdy zgoda z zaglebiem
> zostala zerwana mialem jakies 10 lat ( jestem rocznik 83 ) , a takze grubo ponad
> 100 wyjazdow za soba ... oczywiscie bylem za zerwaniem zgody , na co wiekszosc
> z moich starszych kolegow przystala bez wahania ( powiem nieskromnie , ze mimo
> swojego mlodego wieku mialem wtedy duze powazanie i kazdy liczyl sie z moim
> zdaniem )
Jestem jednak z natury bardzo niesmialy i nie chcialbym
> wypowiadac sie na ten temat na forum...
Pozdro dla kumatych! - szkoda ze jest
> ich tutaj tak niewielu
10 lat i 100 wyjazdow za soba i wielkie powazanie to teraz jak masz 20 lat to masz 200 wyjazdow i chyba jestes prezydentem hehe
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|