| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Regulamin forum - 21/09/2003 15:44
Ktoś kiedyś pytał czy jest tu jakiś regulamin.
Odpowiedz: jest 
Regulamin forum
Przeglądanie postów, wypowiadanie się na forum oznacza akceptację tego regulaminu!
Link do niego także na dole strony.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Regulamin forum - 22/09/2003 16:20
> Mam nadzieje ze wszyscy beda sie stosowac,a co do ortografii to kazdemu sie
> zdazaja bledy, moze wprowadzicie edytor na forum?
Hehe z tymi błędami to rzeczywiście jest tak jak mówisz - nie zawsze uda się nam je wszystkie wyłapać i później wychodzą takie "ładne kwiatki" Ale przecież każdy z nas jest tylko człowiekiem i jakby na forum były tylko bezbłędnie otrograficznie, gramatycznie i stylistycznie napisane posty to byłoby to trochę zbyt sztywne, a tak to przynajmniej czasem można się nieźle uśmiać :biglaugh: (bez obrazy oczywiście, bo ja też geniuszem jeśli chodzi o ortografię nie jestem).
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Regulamin forum - 08/10/2003 15:52
powtarza się łamanie regulaminu głównie punktu
8. Publikując cokolwiek na forum, zachowujesz prawa autorskie. Jeżeli będziesz cytował kogoś wypowiedź lub fragment artykułu z innego serwisu lub gazety, podaj źródło.
Prosimy nie wklejac newsow, wiadomosci z gazet lokalnych badz stron intertnowych, forum jest do wyrazania swoich opinii, mozecie np. napisac o jakims wydarzeniu pare zdan i pozniej skomentowac, wszelkie zakladanie tematow z newsami itp beda odrazu usuwane
Ostatnimi czasy. zostało usuniętych około 10 tematów
|
|
|
|
- 1
-
|