Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> "Prawdziwa Pogoń... " co o tym myslicie ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bakakam
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8159 dni

"Prawdziwa Pogoń... " co o tym myslicie ? - 20/09/2003 23:55
"Prawdziwa Pogoń przed obencym sezonem została rozwiązana, jej miejsce zajęłą Piotrcovia Piotrków Trybunalski Antoniego Ptaka, który przeniósł swój klub z Piotrkowa do Szczecina i po prostu zmienił nazwę. Widać kibice ze Szczecina nie mieli na tyle odwagi, co fani np gdańskiej Lechii aby zacząć od początku i bez problemu zaakceptowali ten sztuczny twór Ptaka jako swój klub." cyctat pochodzi ze stronki arki

Punk ucieka hipis zmyka
Kiedy w dresach jest ekipa
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: - 20/09/2003 23:57
Z przykrością muszę powiedzieć, że mają rację...niestety ale taka jest prawda i nikt tego nie zmieni, nie da się też tego ukryć. [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-09-21 00:12]

Dziękuję :)
Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: - 21/09/2003 01:06
Ja wam powiem ze chodze na mecze, zdzieram gardlo, ale ciagle sie przekonuje do tego zespolu.
> Widać kibice ze Szczecina nie mieli na tyle odwagi
Ja bym nie powiedzial ze chodzi o odwage. Jesli chodzi o mnie to po prostu jako kibic zespolu ktory wywalczyl wicemistrza a po 2 latach sie rozpadl nie moglem z tym sie zgodzic. Od malego kibicuje Pogoni i nie wyobrazam sobie zeby teraz nie bylo Portowcow. Przez to latwiej bylo mi zaakceptowac ten "nowy twor". Ale bede sie upieral ze gdyby taka ekipe zebrac w Piotrkowie to nie byloby wynikow, nie bylo by czesci zawodnikow (np Drumlak przyszedl tu tylko dlatego ze to Szczecin, to samo Moskalewicz). POGON TO MY - KIBICE i nikt nam tego nie odbierze! Jezeli chodzimy kibicowac druzynie to znaczy ze to jest nasza druzyna, a ja mam tylko jedna SWOJA druzyne - POGON SZCZECIN.

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: - 21/09/2003 01:15
Ciekawe co zrobiliby kibice Arki...

God, I'm glad I'm not me.
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: - 21/09/2003 01:22
co ty pierdolisz stary godlo i nazwa zostaje nasza i nikt tego nie kupi!!!!!!!! nie ma zadnej piotrkowi .....wogule co to kurwa za temat?????????

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: - 21/09/2003 01:30
Pewnie ze tak!! Liczy sie nazwa barwy i godło!!

Młode Wilki
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: - 21/09/2003 10:06
Pocieszaja sie po porazce, nie potrafia sie po prostu pogodzic z tym ze ich rozwalilismy!

Obrazek gif wstawiony na forum
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: - 21/09/2003 10:10
Pogoń to my, Pogoń jest tylko jedna, jak nie ma kibiców to chuj z klubem, bez kibiców klub nie ma co istnieć. Dzisiejsz Pogoń to nie jest już Piotrkovia, to jest Pogoń ma nasze barwy, godło, miasto, stadion, a przedewszystkim nas kibiców. ja już przyzwyczaiłem się do tej Pogońi i uważam ją za swoją, kibicuje jej i chodze na jej mecze.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
R1
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: - 21/09/2003 10:43
O ile mi wiadomo to PW nie miala innego wyjscia niz wejscie razem z Ptakiem w ta spolke, a to z tego wzgledu ze Stowarzyszenia z Hueglem na czele chcialo byc z Ptakiem! I co wtedy? Ptak mialby historie, barwy i godlo, a Pogoń Nowa nic? Takze PW musiala dokonac takiego, a nie innego wyboru jezeli chciala pozostac przy tych trzech elementach...

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: - 21/09/2003 12:21
Dziki ma race i wogole!!!Pojebany post i tyle!!Tyle jzu bylo gadania o tym a teraz wnowu ktos cos takiego palnal.Niech jakis moderator forum bedzie czy cos bo to przesada!! PeacE!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
bakakam
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: - 21/09/2003 12:36
okej spoko nie jest to zadna prowokacja ani proba jakiegokolwiek sklocenia kogokolwiek chodzi tylko o to czy oni rzeczywiscie maja racje mowiac o braku odwagi ja osobiscie sie z nimi nie zgadzam

Punk ucieka hipis zmyka
Kiedy w dresach jest ekipa
siemas
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: - 21/09/2003 13:32
pogoń to my ptak nie przeniusł klubu tylko siedzibe zarządu piotrcovia przestała istnieć w Szczecinie jest POGOŃ i nic tego nie zmieni

Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: - 21/09/2003 13:54
R1 bylo dokladnie jak mowisz innego wyjscia nie bylo...

kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: - 21/09/2003 14:41
Poprostu inni zazdroszcza nam,że potrafilismy w Szczecinie stworzyc w tak krótkim czasie tak dobry klub z jedna z najlepszych publicznosci w Polsce 16 tysięcy na 2 lige każdy by chciał tak mieć ale to jest tylko w Szczecinie:luxhello:dla wszystkich zazdrośników :flipa:

borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: - 21/09/2003 15:22
Ja podzielam zdanie Christopha..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: "Prawdziwa Pogoń... " co o tym myslicie ? - 21/09/2003 17:11
Wydaje mi sie, ze jak by Lechia miala by taka okazje jak Pogon ze mogla by rozpoczac gre od II ligi to by nawet sie nie zastanawiala...teraz to wszyscy moga sobie tak gadac!

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768985724 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005