| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 21:22
Całkiem nieźle............atmosferka całkiem, całkiem ale kilku kretynów mocno starało się ją zepsuć...ogólnie fajnie....... [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-09-20 21:26]
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 21:32
Ja tez nie byłam ale jestem szczęsliwa!!!!!!!!!!!!!! MKS MKSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! ŚWIETNIEEEEEE!!!!!!!!!!!! BRAWO )))))) ZA POGON ZA MKS PÓJDZIEMY AZ PO ŻYCIA KRES!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 21:33
Ogladając ten mecz miałem wrażenie że Arka jest jeszcze słabsza od Polaru. Troche wynik niższy ale w końcu nikt czerwonej kartki nie dostał tak jak to bylo z Wrocławiem.Szkoda tylko glupio straconej bramki, znow blad obrony. Co do dopingu to troche za dużo było wg mnie bluzgów na Arke, ale reszta to super.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 21:36
Tym którzy tak nienawidzą innych kibiców-bez względu skąd są mówię wprost debilizm do kwadratu-szowinizm to choroba na którą cierpicie a Wasz koniec bliski-umrzecie śmiercią męczennika!!!!!!!!!!!!!!!!! Dupki
|
smerf
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 21:55
powaznie pitt to moze ugoscisz kibicow arki i lecha........to byl naprawde dobry mecz widac wzmocnienia oby tak dalej i atmosfera na trybunach zajebista.bedzie dobrze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:14
Zachowanie "kibiców", którym widocznie bardzo się nudziło i
> chcieli rozpierdzielić brame,skomentuje jednym słowem-DEBILIZM!!!
cos ci sie nie podoba to nie przychodz na stadion!!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:15
Super mecz Super oprawa Super dopidg Super wynik tylko kilku debili na 12 przy tej bramie czy ktoś nie powinien dać im kopa no i strasznie zawiedli mnie kibice Arki wstyd
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:17
Zajebista atmosfera! Fakt, bluzgow bylo duzo, ale tak jak to zauwazyl U-96, to nie kosciol Tylko wkurwialem sie, bo niektorzy nie spiewali zgodnie z mlynem tylko jak chcieli i wychodzil z tego szum, wydaje mi sie ze doping prowadzi mlyn. Kiedy bedzie fotorelacja?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:19
jeden chcial im dac kopa!chociarz bardzo mi go szkoda,to czemu nie przysles dac im kopa ?
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:21
MAM TAKA MALA PROSBE DO PILKARZY I KIBICOW : WIECEJ TAKICH MECZY!!!!!!!!!! Prawie wszystko na meczu bylo zajebiscie: GRA PILKARZY,DOPING,SEKTOROWKA,PIEKNE BRAMKI,ALE NAJWIEKSZE WRAZNIE WYWARLO NA MNIE POKAZ SZTUCZNYCH OGNI!!!! Tylko kilku idiotow proboealo popsuc cale widowisko poprzez wywarzenie bramy ale caly satdiuon dobrze i ch skwitowal OJEBANI! alez mamy swietny atak BUGAJ -BATATA!wedlug mnie bardzo dobry mecz zgarla julcimar ale i tak bohaterem meczu jest ponownie Bugaj!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:21
Panowie, meczyk piękny... Nie czuję swojego gardła, nie pamiętam ostatnich takich emocji na meczu.... Jeżeli prawdą są pogłoski, to Chomik znowu przegiął pałę... 
Na szerszy komentarz na razie mnie nie stać, muszę wytrzeźwieć >:->
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:23
Mi sie nie podobalo tylko to jak chcieli rozwalic brame, no i szkoda straconej bramki. A ogolnie... ZAJE....mecz Bramki extra, szczegolnie Bataty i Drumlaka Pykali chlopaki swietnie. Dobry byl koles za mna: 6 minuta a on mowi no ju zpora na bramke, czemu jeszcze 0:0 ? :p Dobrze sie pokazali kibice Arki. Bylo ich z 400 na pewno. Tylko nie wiem o co chodzilo z tymi kartonami z narysowanymi mordami jakimis... Fajerwerki extra! Sektorowka - luksus Ludzi chya z 15 tysiecy bylo... Wiecej takich meczy i zeby zaczeli wiecej bramek na wyjazdach strzelac!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:25
ZAJEBIŚCIE!!!!!!!!!!! ZAJEBIŚCIE!!!!!!!! Mecz, oprawa, doping i wynik zajebisty. Jeden z moich lepszych meczy.A odnoscie pitt-a. Wiesz co stary żali mi ciebie. Chyba coś ci sie pojebało. Szkoda ze nie poszedłeś z kibolami Arki na piwo. Arke trzeba jebać i tyle. Cracovie i Lecha zreszta też! [Ostatnio edytowane przez łasic: 2003-09-20 22:28]
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:27
kochanie nie bylem jednym z nich ale nie nalezy do tego az tak potepiac.pzdr U 96
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:33
WHF NIE BĄDZ TAKI CWANY PRAWDA JEST TAKA ŻE NA 12 NIE POWINNI WCHODZIĆ GÓWNIAŻE BO TO ONI SIEJĄ ZAMĘT A JAK PRZYCHODZI CO DO CZEGO TO PIERWSI SPIERDALAJĄ
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|