| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 02:21
Interesi mnie jaki jest układ na lini Pogoń-Flota Świnoujście?Jest między wami jakaś zgoda,bo jeśli dobrze pamiętam to kiedyś była zgoda czy coś w tym stylu.
Chciałbym otrzymać wyjaśnienie w tej sprawie od was Portowcy.
Pozdro dla Szczecina.
LEGIA-POGOŃ DWA BRATANKI.
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 11:23
musze was chlopcy zasmucic , ale oficjalnie zadnej zgody z Flota nie mamy ( przypomne ze jeszcze nie tak dawno , na meczu Pogonii , zostala zdjeta z plotu ich flaga klubowa ) . Flota , co najwyzej moze byc naszym fan clubem.Nie mi o tym decydowac ,ale niestety taka jest prawda 
Pozdro!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 13:32
Kibice w Świnoujsciu jak i w całym województwie kibicuja Pogońi, ja osobiscie Flocie życze jak najlepiej.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 16:51
nie mamy zadnej zgody z Pogonia. jedyna nasza zgoda to Kotwica z paroma osobami ze Szczecina lacza nas dobre stosunki tak samo jak z Warszawa (flaga "Wyspiarze" na Utrecht - Legia). w Swinoujsciu jest fc Pogoni ale nie laczcie go z ekipa Floty bo my dzialamy na swoje konto i nie chcemy byc traktowani jako FC Pogoni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 21/09/2003 06:20
Ja też lubię Flotę i właśnie dlatego się pytałem o układ na lini Pogoń-Flota.Teraz wiem,że mogę lubic Flotę bez żadnych problemów,że kibice Floty nie lubią Pogonii bądź Legii.Pozdro z Warszawy.Legia-Pogoń dwa bratanki...
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 11:16
Tez mysle ze nie ma zadnej zgody na tej lini ... sam niedawno tego doswiadczylem jak na meczu pucharowym z LKSem bylem w barwach Pogoni to na drugi dzien niektorym ludzia z Swiniujscia to sie nie podobalo ... Mysle ze maxymalnie co laczy te dwa kluby to sypatia tylko i wylacznie ja od dziecka kocham Pogon a Flote wlasnie daze sypatia i zycze jej jak najlepiej ...
|
POGON SZCZECIN Moim Zyciem
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 14:50
Troche z innej beczki:byłem w wakacje w Toruniu. Poszedlem se na mecz Apatora z Włókniarzem.Byłem z qzynem z Torunia-stałym bywalcem stadionu na młynie i co słysze.... Spora grupka krzyczy: "Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest". Pytam sie qzyna o co biega o on ze chodzi o nasz MKS. Ludzie uświadomcie mnie czy jest jakiś układ czy co ?
|
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyje własciciel naszego klubu !
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 17:07
jasne , od wielu lat lacza nas z apatorem bardzo przyjazne stosunki - zastanawiam sie tylko skad Twoje zdziwienie?! ... toż to obok Lechii ( jak to ktorys z kolegow internetowcow napisal ) nasz najlepszy przyjaciel . Wspolnie tworzymy wielka triade! Co jakis czas umacniamy swoja przyjazn poprzez niezliczone melanze w naszych miastach ... mysle ze zgoda bedzie trwala na wieki i wspolnie wiele namieszamy w srodowisku kibicowskim .
Naszym celem sa glownie mecze pilkarskie. Nie zapominamy jednak o czarnym sporcie ( tu glownie na uwadze mamy naszego odwiecznego wroga Sparte Wroclaw ) .
Pozdro dla kumatych! 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 17:37
zgoda z Apatorem powstala dawno temu... jak pisze Dziki ponad 30 lat temu , a wszystko sie wzielo od naszej najwiekszej kosy w historii - Elany Torun! , zawsze ich sie balismy i zeby moc pokazywac sie w Toruniu postanowilismy zalozyc uklad z ich miejscowym rywalem... hmmm pamietam jak mi dziadek opowiadal o wspolnych wypadach Apatora i naszych .... co sie dzialo!!!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 23/09/2003 12:28
Znany jest dla mnie fakt,że wielu kibiców Pogoni jest ze Świnoujścia a tylko czasem chodzą na mecze Floty (jak ja - od święta). I prawdę mówiąc mamy gdzieś jakieś OFICJALNE zgody
:luxhello: BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS!!:luxhello:
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
- 1
-
|