| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
OLO W POGONI !! Z ARKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE ?! - 15/09/2003 17:10
Wlasnie OLO PODPISAL KONTRAKT Z POGONIA !!!! A BATI JUZ ZAGAR Z ARKA wiec arka juz niezyje nasilniejszy sklad Pogońi czyli bodzio w., michalski,julcimar,rodrigo,parzy,labedzki,drumlak,bilinski,matlak,bugaj,moskalewicz !!! moze jeszcze ten adruszczak bo on jest naprawde dobry pamietam jak gral w gksie to gral extra moze ten adnruszczak za parzego albo za labedzia niewiem ale bedzie gral w najsliniejszy mskaldzie wiec jazdaaa !!!! POGON-ARKA 3:0
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OLO W POGONI !! Z ARKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE ?! - 15/09/2003 17:39
>nasilniejszy sklad Pogońiczyli >bodziow.,michalski,julcimar,rodrigo,parzy,labedzki,drumlak,bilinski,matlak,bugaj>,moskalewicz!!!
Heh widzę, że o Batacie zapomniałeś 
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OLO W POGONI !! Z ARKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE ?! - 15/09/2003 19:17
> Wiem ze ie o teamcie ale.... w selgrosie sa serpentyny.10 sztuk po 5 zl.to chyab
> nei trak duzo kosztuej weic moza bybylo sie zrzucic!!Ja z kumplami kuie
> napewno!!
Sanbal a ja zapytam jeszcze z innej beczki Czy takie rzeczy da sie NORMALNIE przeniesc przez brame? Chodze od 1994 i zawsze jak probowalem wniesc chociazby torebke z konfetti to kazali mi wyrzucic. Za Bekdasa tracilem kazda serpentyne, nawet na Pogoń-Legia, a potem dalem juz sobie spokoj z przynoszeniem czegokolwiek do oprawy. Wiec jak to jest teraz? Bo moge wziasc ze soba 20 serpentyn i rozdac ludziom siedacym obok. Musze byc tylko pewnien czy to wniose...
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OLO W POGONI !! Z ARKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE ?! - 15/09/2003 19:21
> > Wiem ze ie o teamcie ale.... w selgrosie sa serpentyny.10 sztuk po 5 zl.to
> chyab
> nei trak duzo kosztuej weic moza bybylo sie zrzucic!!Ja z kumplami kuie
> napewno!!
Sanbal a ja zapytam jeszcze z innej beczki Czy takie rzeczy da
> sie NORMALNIE przeniesc przez brame? Chodze od 1994 i zawsze jak probowalem
> wniesc chociazby torebke z konfetti to kazali mi wyrzucic. Za Bekdasa tracilem
> kazda serpentyne, nawet na Pogoń-Legia, a potem dalem juz sobie spokoj z
> przynoszeniem czegokolwiek do oprawy. Wiec jak to jest teraz? Bo moge wziasc ze
> soba 20 serpentyn i rozdac ludziom siedacym obok. Musze byc tylko pewnien czy to
> wniose...
oostatnio na meczu z Polarem jakis many mial caly plecak serpentyn i chyba go nie wpuscili to wszedl normalnie a jego koles podjechal samochodem tam na parking i mu przezucil przez plot ten plecak wiec nie ma problemu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OLO W POGONI !! Z ARKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE ?! - 16/09/2003 00:20
> > po co nam OLO ??
> Inteligentny sie domyśli, a głupi zapyta 
To ja też zapytam, mimo że za głupiego się nie uważam. Widzę że wśród kibiców panują mity... Ściągnijmy jeszcze Leśniaka i kalekę Dymkowskiego. Myślę, że zamiast Moskalewicza można było postarać się o Króla lub Kompałę - na pewno wnieśliby dużo więcej do gry.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OLO W POGONI !! Z ARKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE ?! - 16/09/2003 08:56
jak wiadomo na pozycji napastnikow mamy niezbyt duze pole manewru wiec bardzo dobrze ze zakontraktowali Moskalewicza! gdy tylko Olo nadrobi zaleglosci to Baniak bedzie mial ciezki orzech do zgryzienia kogo wystawic w ataku,najlepszym rozwiazaniem byloby wystawienie w ataku Bugigola i Bataty a Moskalewicza mozna by wyprobowac jako ofensywnego pomocnika! mogli by stworzyc magiczny trojkat! no nareszcie nasza kadra robi sie dluzsza bo jak pokazal mecz z RKS-em gdy wypada dwoch luczowych zawodinkow gra sie juz nie klei! Wlasnie WARA OD DYMKA!!!!!(ktorego widzialem piatek w Geancie)
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: OLO W POGONI !! Z ARKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE ?! - 16/09/2003 08:57
> michalski,julcimar,rodrigo,parzy,labedzki,drumlak,bilinski,matlak,bugaj,moskalewicz
> !!! moze jeszcze ten adruszczak
Stary nie tak szybko
Moskalewicz musi najpierw naprawde ciezko charowac nad forma i zajmie to jeszcze kilka tygodni zanim wejdzie grac spotkania od poczatku. To samo jest z Andruszczakiem. Na razie beda pewnie grac koncowki, tak jak Drumi na poczatku.
Naprawde licze na to ze ci zawodnicy wspomoga Pogon, ale jeszcze nie czas..niestety.
A z Arka i tak wygramy..byle tylko Bati GOL byl zdrowy
----
post sie dodaje 1 raz a nie 10 - jeszcze jeden taki wybryk i ban -> administrator
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|