Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kuras w Lechu??? oby nie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wski
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8940 dni

**

Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 19:23
Wlasnie przed chwila w magazynie liga plus extra prezes Lecha powiedzial ze jednym z kandydatow do pracy w Poznaniu jest Mariusz Kuras
oby został w Belchatowie i oby do Lecha nie trafil
pozdrooo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 19:36
Mario nam tego nie zrobi, on jest w 100% Portowcem, a nie głupią pyrą.

Babilon Team
kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 19:42
Nie wydaje mi się aby Mario mógł nam to zrobić on jest Portowcem od zawsze i na zawsze nim pozostanie a tacy nie "układają" się z Pyrusami :crucified:

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8195 dni

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 20:25
on nie jest taki glupi zeby to zrobic

emsi
Kibic
Na forum od 8649 dni

*

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 21:13
Mariusz Kuras jest zawsze z Pogonia co juz pokazal ale w tej pracy idzie sie tam gdzie chca osobe i placa a trener chce cos osiagnac co by bylo mozliwe w lechu. Ale jeszcze nic nie wiadomo przeciez to tylko spekulowania, poczekajmy dzien lub 2 i dopiero bedziemy mogli mowic

*EmSi*
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 21:18
:smileeek: mam nadzieje ze to nieprawda!!

Młode Wilki
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 22:24
NIewiem co myslec ... mam mieszane uczucia . Z jednej strony przecież to tylko praca i wiadome jest że każdy chce pnąć się w górę , jednak pyry ... :/ Jeżeli jednak już do tego dojdzie to mam nadzieje, a w sumie to jestem tego pewny że Mariszu Kuras będzie traktował to tylko jako pracę i nie będzie związywał sie z pyrusami emocjoalnie . Niera jest tak, że trzeba robić coś do czego nie jest sie przekonanym , ale takie jest życie.

Mam jednak nadzieje że Lech znajdzie sobie jkiegoś innego trenera , a MARIO pozostanie w Bełchatowie

Faster
Kibic
Na forum od 8755 dni

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 15/09/2003 00:39
Trudno mi sobie wyobrazić Naszego Mario w roli trenera ziemniaczanego klubu,tfu.

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 15/09/2003 05:36
Nie widzę nic złego w objęciu przez Kurasa posady w Lechu... Niech pracuje tam gdzie go chcą i tam, gdzie może osiągnąć sukces. Bo w Bełchatowie najzwyczajniej nie ma na to warunków... I tychże sukcesów należy Mariowi życzyć, o ile podejmie pracę w Lechu.

cosimo
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 15/09/2003 08:12
Dla Mariusza Kurasa praca w lechu byłaby dużą szansa, ale mam nadzieje, że z wiadomych powodów tej oferty nie przyjmie. Ja też mu życze jak najlepiej, ale 666shawn666 chyba przesadziłeś " I tychże sukcesów należy Mariowi życzyć, o ile podejmie pracę w Lechu"

GRZ
Kibic
Na forum od 8271 dni

Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 15/09/2003 09:38
MARIO JEST PORTOWCEM I JEŚLI TYLKO LECH SIE PO NIEGO ZGŁOSI TO ZACHOWA SIE JAK..DYMEK:D Jestem o tym przekonany:P A swoją drogą Ptak mówi że jednym z kandydatów do wzmocnienia ataku Portowcow jest Thierry Henry ;) I wszystko w tym temacie! Mario za bardzo szanuje szczecińskich kibiców żeby iść na Bułgarską! Chyba że pójdzie rozpierdolić Lecha do reszty i spuści ich z ligi:P Wtedy będzie to jego kolejna "zasługa" dla Pogoni;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768989735 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005