| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 19:23
Wlasnie przed chwila w magazynie liga plus extra prezes Lecha powiedzial ze jednym z kandydatow do pracy w Poznaniu jest Mariusz Kuras
oby został w Belchatowie i oby do Lecha nie trafil
pozdrooo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 21:13
Mariusz Kuras jest zawsze z Pogonia co juz pokazal ale w tej pracy idzie sie tam gdzie chca osobe i placa a trener chce cos osiagnac co by bylo mozliwe w lechu. Ale jeszcze nic nie wiadomo przeciez to tylko spekulowania, poczekajmy dzien lub 2 i dopiero bedziemy mogli mowic
|
*EmSi*
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 14/09/2003 22:24
NIewiem co myslec ... mam mieszane uczucia . Z jednej strony przecież to tylko praca i wiadome jest że każdy chce pnąć się w górę , jednak pyry ... :/ Jeżeli jednak już do tego dojdzie to mam nadzieje, a w sumie to jestem tego pewny że Mariszu Kuras będzie traktował to tylko jako pracę i nie będzie związywał sie z pyrusami emocjoalnie . Niera jest tak, że trzeba robić coś do czego nie jest sie przekonanym , ale takie jest życie.
Mam jednak nadzieje że Lech znajdzie sobie jkiegoś innego trenera , a MARIO pozostanie w Bełchatowie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 15/09/2003 05:36
Nie widzę nic złego w objęciu przez Kurasa posady w Lechu... Niech pracuje tam gdzie go chcą i tam, gdzie może osiągnąć sukces. Bo w Bełchatowie najzwyczajniej nie ma na to warunków... I tychże sukcesów należy Mariowi życzyć, o ile podejmie pracę w Lechu.
|
|
|
|
|
Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 15/09/2003 08:12
Dla Mariusza Kurasa praca w lechu byłaby dużą szansa, ale mam nadzieje, że z wiadomych powodów tej oferty nie przyjmie. Ja też mu życze jak najlepiej, ale 666shawn666 chyba przesadziłeś " I tychże sukcesów należy Mariowi życzyć, o ile podejmie pracę w Lechu"
|
|
|
|
|
Odp: Kuras w Lechu??? oby nie - 15/09/2003 09:38
MARIO JEST PORTOWCEM I JEŚLI TYLKO LECH SIE PO NIEGO ZGŁOSI TO ZACHOWA SIE JAK..DYMEK Jestem o tym przekonany A swoją drogą Ptak mówi że jednym z kandydatów do wzmocnienia ataku Portowcow jest Thierry Henry I wszystko w tym temacie! Mario za bardzo szanuje szczecińskich kibiców żeby iść na Bułgarską! Chyba że pójdzie rozpierdolić Lecha do reszty i spuści ich z ligi Wtedy będzie to jego kolejna "zasługa" dla Pogoni
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
- 1
-
|