| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Andruszczak w Pogoni!!! - 10/09/2003 19:24
Dopiero co wróciłem z obozu i zobaczyłem to na stronie gazety wyborczej, a widze ze tu nie ma takiego tematu wiec publikuje 
Zmian kadrowych w drużynie Pogoni ciąg dalszy. Klub porozumiał się z byłym pomocnikiem Zagłębia Lubin. W środę wieczorem miała się definitywnie wyjaśnić sprawa Olgierda Moskalewicza.
Dawid Ptak mówił w poniedziałkowe popołudnie: - Sprawa Andruszczaka chyba jest zamknięta, a rozmowy z Moskalewiczem powinniśmy zamknąć we wtorek - stwierdził wiceprezes Pogoni odpowiedzialny za transfery.
Sytuacja zmieniła się jednak i to diametralnie. Andruszczak zrezygnował z gry w Ruchu Chorzów i przyjął ofertę Pogoni. - Dogadaliśmy się i jest już naszym piłkarzem - zakomunikował wczoraj Ptak.
Zawodnik ostatni sezon spędził w Zagłębiu Lubin, a wcześniej grał w Stilonie Gorzów (którego jest wychowankiem) i GKS-ie Katowice (gdzie był środkowym pomocnikiem). Nowy piłkarz w zespole trafi na prawą pomoc, gdzie będzie rywalizował o miejsce z Tomaszem Parzym. Wątpliwe, aby przebił się do podstawowego składu przy aktualnej dyspozycji tego ostatniego.
Dobrze sie dzieje bo po tym co w gazetach ostatnio czytalem to balem sie ze nikt juz nie dojdzie a tu taki trasfer!!! Jeszcze Olo i bedzie super!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andruszczak w Pogoni!!! - 11/09/2003 00:19
sezon w 2 lidze jest bardzo dlugi i meczacy wiec mysle ze musimy miec dluga i wyrownana kadre!a rywalizcja na prawej stronie miejmy nadzieje przyniesie same korzysci!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andruszczak w Pogoni!!! - 11/09/2003 09:32
> Jeszcze Ola oraz z
> Dziedzicem by sie wreszcie dogadali i byłby czad !!!
Dziedzic Ja tego ch*** nie chce widziec w Pogoni!!! Za to Olo niestety nie chce wracac, a mysle ze tu by mu bylo najlepiej wrocic do dawnej formy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andruszczak w Pogoni!!! - 11/09/2003 20:34
Dobrze ze podpisali z nim kontrakt. Jest jakas alternatywa gdyby Parzy doznal kontuzji oraz wkoncu ma on jakiego konkurenta co moze wyjsc tylko na dobre Pogoni. Wie ktos co z Kompala, Krolem i Wisniewskim
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andruszczak w Pogoni!!! - 12/09/2003 04:26
> Wie ktos co z Kompala, Krolem i Wisniewskim
Wiśniewski (podobnie zresztą jak Iwański i Kubisz) ma propozycje z Odry Wodzisław i GKS Katowice. Wokół ofert dla Króla i Kompały jak na razie cicho... Może jednak do nas przyjdą?
|
|
|
|
|
Odp: Andruszczak w Pogoni!!! - 13/09/2003 10:26
Bardzo się ciesze z tego powodu mimo iz jak na razie Tomek Parzy ma pewne miejsce(napewno należy mu się one)to taki doświadczony zawodnik jakim jest Andruszczak napewno Pogoni się przyda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andruszczak w Pogoni!!! - 14/09/2003 11:18
Fragment wywiadu z Bogdanem Zającem:
- Jaki jest pana obecny status piłkarski?
Bezrobotny (śmiech).
- A jakieś propozycje?
Nie, niestety nic się nie dzieje.
- Jakie więc plany na przyszłość?
Jeszcze nie wiem. Chyba trzeba starać się żyć z dnia na dzień. Cały czas mam wolny transfer, bo mam zerwany kontrakt.
A doświadczony środkowy obrońca by się przydał...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|