| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 18:43
witam "Pogoniarzy" !!!!
Lezka sie w oku kreci.....Nie tylko dla tego ze Nasza "Pogon"...tak gromi,
a dlatego...ze z takiego "dolu" wychodzimy...i to jak..!!!!!!!
Zapowiadalo sie katastrofa Naszej Pogoni......A tutaj...zmartwychwstanie!!!
Niesamowite szczescie, splot super pomyslnych zdarzen....i mamy..znowu Nasza ukochana POGON....!!!!!!!!!
Schock..!!!! super ambitny i zdolny trener !!( patrz wyniki..Lecha z nim),
Wrocil Drumlak !!, jest Batata..Bylinski..moze dojdzie Chifon !!!! .Czuje po kosciach...ze bedzie to najlepsza pomoc w Polsce z 1 liga wlacznie !!!!
Beda dochodzic inni dobrzy...bo tutaj znow tworzy sie klimat !!!! , piekny stadion, 10.000-15.000 na 2 lidze!!!! tego nie ma w Polsce...czuje..ze wroci po sezonie J. Majdan.... Trener Baniak..to gwarant sukcesu..." Pogoni"
Pogon wroci do 1 ligi i bedzie z Legia bic sie o tutul...za rok..zobaczycie..
...a moja lezka...hmmm tak sie zlozylo, ze ze wzgledow rodzinnych i zawodowych musialem opuscic Szczecin ( luty)....wiem co to sport przez duze "S"...sam jestem znanym sportowcem..mimo ze repr, inna dyscypline sportu..jestem b. za Pogonia...na dobre i na zle...a tego S. Batate...to chyba dla Pogoni wysnilem....zawsze twierdz. ze to b. perspektywiszny pilkarz..i marzylem by gral kiedys jeszcze w Pogoni!!! ..a tu czytam...i oczom nie wierze...lezka..bo jestem daleko od mojego miasta..Jestem teraz z przyczyn zawodowych we Wroclawiu..daleko...czasu..b. malo ...a tu moja Pogon..sie tak mocno odradza...beze mnie....boli...trzymam kciuki...za wszystkich "Pogoniarzy" za sportowcow i trenerow Pogoni!!!.."nas w 2 lidze....juz nikt nie dogoni..!!!!"
Marek.K.
|
KAMIKAZE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 19:29
nie no nie mogę....
Prosba do adminów : wypieprzcie te tematy!!! . Az sie odechciewa tu wchodzic!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 23:07
>piekny stadion, 10.000-15.000 na 2 lidze!!!! tego nie ma w Polsce...czuje..ze wroci
> po sezonie J. Majdan.... Trener Baniak..to gwarant sukcesu..."
halo halo co to kto to j. majdan??
moze chodzi o brata radka?? 
heh
pozdro for normal
|
|
|
|
- 1
-
|