| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 30/08/2003 13:43
No po wygranej z Polarem 7:1 i jeżeli Pogon wygra z Ceramiką, w co oczywiście wierze i jestem o tym przekonany, że stanie się faktem, to na mecz z Ruchem przyjdzie gdzieś 15 tysięcy, no bo i dobry rywal, w końcu przyjedzie do nas drużyna z historią i z tradycja, a nie Polar czy Aluminium. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-08-30 13:44]
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 30/08/2003 16:20
> Nie wiecie czy podczas meczu z Ruchem będzie można nabyć te książki o Pogoni?
bedzie mozna
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 30/08/2003 17:37
Do 'niebieskich' jeszcze mamy czas a frekwencja będzie zależała zarówno od środowego wyniku w Opocznie jak i od pogody.. No i żeby nasze gwiazdy były zdrowe! Ale o to że padnie rekord frekwencji bać sie nie musimy
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 31/08/2003 04:32
> Z tego co wiem to z corzowa ma przyjechać 300osób- ale to niejest pewne
w stargardzie tez mialo ich byc 300 osob i co.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 31/08/2003 11:20
Ludu bedzie z 12 jak bedzie ladna pogoda !! Na mecz mam przygotowane 50 serpentyn i robie te takie kwadraty z gazety z kolega bedziemy rzucali Mam nadzieje ze ktos sie tym zainteresuje i wkoncu bedzie porzadna oprawa meczu chcialbym zeby zrobil to Pan Pawlak bo on extra robi , niech beda znowu race,fajerwerki itp. !!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 31/08/2003 12:17
ważne jest aby Pogoń dobrze wypadła w Opocznie a potem o liczbe ludzi na satdionie nie musimy się bać.pokażemy ślązakom jak się bawi najlepsza widownia w Polsce!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 31/08/2003 13:18
.pokażemy ślązakom jak się bawi najlepsza widownia w
> Polsce!!!
Jaka najlepsza to mozna bylo sie przekonac w tamtym sezonie... ale spox
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 01/09/2003 13:06
Hehe no wlasnie kawek przypomnij sobie ostatni mecz z Ruchem Chorzow rozgrywany bodajze w maju. Gdzie wtedy byles TY i ta "najlepsza" w Polsce widownia ?
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Ruch - 01/09/2003 13:34
Ostatni mecz TAMTEJ POGONI ze szczakowaianka 0:1... To spotkanie pokazalo ilu jest prawdziwych fanatykow PORTOWCOW. Najgorsze sa te wspomnienia, gdy po koncowym gwizdku wszyscy podziekowali za walka a potem nastala cholerna i przerazajaca cisza, ktora mam w pamieci do dzis i bede mial jeszcze dlugo. Nigdny nie zapomne tego wieczoru, gdy siedzialem na moim ukochanym sektorze ze lzami w oczach, a potem szedlem bez celu przez miasto rozpamietujac wspaniale chwile spedzone na Twardowskiego... Pamietam, ze jak nigdy wierzylem w odrodzenie sie Nas poprzez Pogoń Nową. Niestety nie wyszlo, bo przyszedl Ptak. Przez tamte wydarzenia nie potrafie sie teraz cieszyc z bramek i zwyciestw. Heh. Nie tak dawny mecz z Odra W. i przegrana 1:7. Ale czym ona byla w porownaniu z ekspozja radosci przy bramce Kluzka na 1:3. To bylo cos niesamowitego. A teraz? 7:1 i w sercu cicho. Nie ma juz tej iskry i tej Pogoniarskiej werwy, ktora umarla wraz z Tamta Pogonią. Obecnie chodze na mecze, bo kocham pilke, kocham ten stadion i ta atmosfere, ale nie jestem do konca przekonany, ze jestem na Pogoni. Potrzeba czasu, zeby to wszystko sie dotarlo i zeby pokochac ta druzyne tak jak kochalem Tamta. Troche sie rozpisalem, ale wyrazilem to co czuje. Chyba czuje tak wielu z Nas. I niestety aby sie przekonac trzeba chodzic, bo olewajac te mecze nie mamy podstawy aby byc na tak lub nie. Ale chyba jedyna rzecza dla ktorej chodze to sa Drumlak, Bilinski... Oni daja mi nadzieje, ze kiedys bedzie jak dawniej. Caly powyzszy tekst dedykuje ku pamieci dla Tych, ktorzy nagle sobie przypomnieli o istnieniu czegos takiego jak Stadion i Pogoń Szczecin. A My Portowcy z krwi i kosci jeszcze bedziemy tacy jak kiedys... Potrzeba tylko czasu. Pozdrawiam.
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-