Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bandyta << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
69
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8189 dni

Bandyta - 21/08/2003 09:57
NIE WIEM CZY WIECIE ALE NASZ FLAGOWY WALCZY O ZYCIE!!! JEST JUŻ PO CIĘŻKIEJ OPERACJI. PO MECZU Z TŁOKAMI PODSZEDŁ DO NIEGO CHOMIK I POBIŁ GO ZA TO ZE ZNOWU WYWIESZAŁ FLAGI.

ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: Bandyta - 21/08/2003 10:15
ja slyszalem ze polamali mu tylko nos i mial operacje !!!!
a z reszta ktory to ten flagowy ??

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 10:24
Jeżeli to prawda, to tylko wbić Chomika dupą na pal, powbijać pinezki w jaja i na końcu :AR15firing:

btw: też nie wiem, który to ten flagowy

ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: Bandyta - 21/08/2003 10:28
jak siedzielm po meczu pod zegarem to widzialem jak taki wyskoi w okularach sciagal flagi .To on ??

69
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 10:31
JAK WEJDZIECIE NA HYDE PARK NA POGON.V.PL TO SIĘ DOWIECIE!!!

ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: Bandyta - 21/08/2003 11:47
A jakie to ma znaczenie który to?

Wazne ze chłopak lezy w szpitalu i jest po operacji.

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 12:28
Jak ten chomik wyglada??ma moze gdzies ktos jego zdjecie??albo maly opis...

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
zenit
Kibic
Na forum od 8204 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 12:36
Czy trutka na szczury też działa na chomiki?Bo jak tak to po sprawie(*)

j27
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 12:54
A ja wiem który dostał ale niepowiem:] Jeżeli to jest prawda ze walczy o życie to poprostu no coment

Młode Wilki
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 13:03
Polska Zlota Mlodziez ... ty jebany konfidencie ... moze jeszcze podasz imie i nazwisko Chomika a takze jego adres.... po chuj zakladasz takie tematy?
Skoro kazdy z was tak bardzo nie lubi Chomika , to czemu nikt nie podejdzie do niego na meczu i nie powie mu tego prosto w twarz? leszczyki pierdolone...
potraficie tylko cwaniakowac przed monitorem...
Sanbal - uwazasz sie za wielkiego fanatyka Pogonii i nie wiesz jak wyglada Chomik ? Nie osmieszaj sie chlopczyku ....

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 13:11
PSG - jesteś super, od dzisiaj zaczynam Cie wielbic

ehhh szkoda pisac na takich napinaczy i oslów jak Ty....

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 13:15
To fakt - niewiedziec jak wyglada Chomik to skandal - Sanbal co Ty sie z choinki urwales ?

Wiekszym natomiast skandalem jest to co on zrobil...moze byc tak ze sie niezgadzamy...ze sie klocimy bo kazdy ma inne poglady....ale nie moze byc tak ze kibol kibola Pogoni leje za wlasne barwy...przeciez to jest paranoja...flagi nie sa Chomika tylko sa wszystkich kibicow - ja np.nie bylem jeszcze na zadnym meczu Pogoni Ptakowej ale nie przeszkadza mi ze wisza flagi bo skoro 9000 czy 10000 ludzi ja zaakceptowalo to niech sobie wisza te flagi.

CZAS SKONCZYC Z WEWNETRZNYMI WALKAMI I PODZIALAMI !!

P.S. W.Trzym sie i wracaj jak najszybciej do zdrowia !!

PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 13:30
Westman kretynie ... czy ja sie napinam? zastanow sie ... przeciez nie wypisywalem bzdur typu - jak ja to nienawidze Chomika i co to ja bym z nim zrobil ... nie napisalem tez ze popieram jego zachowanie ... mam jednak do niego szacunek i wkurwia mnie ze jakis idiota zaklada tego typu temat...

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
69
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 13:49
PRZYTOCZYLEM TYLKO FAKTY. DO CHOMIKA TEŻ MIALEM SZACUNEK, ALE PO TYM CO ZROBIŁ JEST BANDYTĄ BEZ HONORU, KTÓRY BIJE SWOICH. ZA CO?

AlterEgo
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 13:51
PSG Twoj hmm szacunek do Szczura znaczy, ze go popierasz.
I co mialo znaczyc to: "jebany konfidencie"? Ty pewnie odwracasz glowe jak kogos bija i udajesz, ze wszystko jest OK.
Zal mi Ciebie...

Obrazek gif wstawiony na forum
sabribekdas
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 15:05
chomik jak jestes taki sentymentalny to wypierdalaj na 4 lige opierdolic pawlakowi lache
to ci sie moze stare czasy przypomna a o kolesie sie odpierdol
albo lepiej wypierdalaj do ziomali do warszawy tam lasek tyle opierdolisz swoim przyjaciolom ze przesada

POGOŃ FOREVER!!!
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 15:09
sabribekdas nie wiem jak u Ciebie ale u mnie slonece nie swieci :)

Zal mi niektorych z was....

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
ssssss
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 15:21
psg:skoro mowisz zeby podejsc do niego na meczu i mu to w twarz powiedziec, to widac ze jestes niezorietowany w temacie ,ci co znaja pana ch. nie tylko z opowiesci lub internetu czy z widzenia na Pogońi ,ale np z wyjazdow, to wiedza ze jest to czlowiek niezbyt zrownowazony psychicznie i takie podejscie moglo by byc bardzo ryzykowne i bezsensowne dla wielu ludzi ktorzy mogli by juz nigdy na stadionie sie nie pojawic a raczej w szpitalu, To gdzie gosciu mogl poruszyc ten problem ?nie widze innego miejsca gdzie moglby porozmawiac merytorycznie .Mnie osobiscie dziwi caly ten konflikt na lini pw-ch. itp. niewiem o co dokladnie tam chodzi ale napewno zle w tym swietle wypada ch.ktory kiedys mial honor a teraz ,proboje sie wkrecic na stolek .Na konkurencyjnym forum pisza ze ta osoba poszkodowana to W. kto go zna wie ze jest to gosciu bardzo wporzadku i zaliczyl wiele wyjazdow ,wiadomo chociaz za co dostal ??zero szacunku dla ch.juz od dawna . [Ostatnio edytowane przez ssssss: 2003-08-21 15:22]

ssssss
ihaa
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 16:32
Sanbal - uwazasz sie za wielkiego
> fanatyka Pogonii i nie wiesz jak wyglada Chomik ? Nie osmieszaj sie chlopczyku
> ....

PSG ale zes przyjebal w tym momencie!! o ja pierdole......ty chyba nie wiesz o czym ty mowisz. kurwa przejdz sie po stadionie i popytaj ludzi czy znaja chomika, jezeli ktorys nie bedzie znal to go wypierdol za brame. bo w koncu ten co nie zna chuika nie ma prawa nazywac siebie fanem Pogoni, a po chuj tacy maja siedziec i mecz ogladac.

pozdrawiam
. [Ostatnio edytowane przez ihaa: 2003-08-22 15:28]

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Bandyta - 21/08/2003 16:38
Kurwa Chomik może nie raz miałe podbite oko przez Pogoń ale jak bije jakieś dzieci bo nie lubi ptaka to jest bez kitu pojebany.

God, I'm glad I'm not me.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769003609 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005